Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla kolejnej mamusi
My już w domku...skurcze wyciszone, rozwarcie się nie powiększa, sterydy podane. Lekarze stwierdzili że muszę tylko tydzień wytrzymać, więc nie przemęczac się i najlepiej leżeć. Ale inny lekarz stwierdził że pewnie teraz przenoszęMama-julka, kwiatakacji, alicja_, akira, Madzisek, moniek90, Dagietka, Nadulka, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie z wami w koncu .Dzisiaj w koncu puscili nas ale jutro jedziemy na badania na zoltaczke i ja mam nadzieje ,ze bedzie juz dobrze . Spojrzalam na liste i mysle ,ze nas przeklelam ,ze to cisza przed burza. I chcialam napisac ,ze urodzilam w 3.5 godz od zaczecia jakis wiekszych boli.Ciagle myslalam ,ze to jeszcze nie to a jak sie zaczelo to moj ledwo przyjechal na czas .I gdy mnie zabrali na porodowke (bo wczesnie bylam w sali z dziewczyna ktora juz urodzila i powiedzieli ,jak sie zaczna regularne to niech pani przyjdzie )i podlaczyli do ktg to prawie skurcze nie wychodzily a ja myslalam ,ze ich pozabijam tak bolalo . Przyszla jedna sprawdzic mi z powatpiewaniem rozwarcie a tam sie okazalo ,ze jest pelne i dostalam juz partych . A i bole byly krzyzowe i dlatego nie wyszly. Ciezko jest ale da sie rade.Maluka moja lezy i spi po malym wyciu.Kaza mi ja dopajac butla ale mala zaraz ma wzdecia i bole ,nie da sie uspokoic.Po wczorajszym karmieniu powiedzialam ,ze poki nie przyjdzie moja polozna i pogadam z nia to karmie tylko piersia bo musze najpierw znalezc sposob na te kolki i gazy a pozniej dostanie butle. Jutro wejde was nadrobic .Trzymajcie sie dzielnie te co urodzily i te co jeszcze czekaja.
Madzisek, alicja_, akira, rewelka, myszata92, annielica, Hashija, aannkkaa, kwiatakacji, m@rzenie, Mama-julka, moniek90, Pchelkaa, Moniusia89, emilka24, Nadulka, pati_zuzia, amos, Ola_45, Matleena, Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dagietka cudownie ,gratuluje!!!!!! Czekamy na fotki !!!
Flakonik cudowne zdjecie z coreczkzmi.
Alicja moze sexikiem przyspieszycie poroda beda jaja jak urodzisz w terminie
alicja_, Dagietka lubią tę wiadomość
-
Drogie panie przedstawiam absurd roku chyba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae226db31a98.jpg
Zółty rozmiar 56, niebieski 50... I bądź tu człowieku mądry. Ah rozmiar 56 made in Poland:D a teżet sie smieje ze to chyba z aliexpress rozmiarowkarewelka, Hashija, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
maya34 wrote:Witam sie z wami w koncu .Dzisiaj w koncu puscili nas ale jutro jedziemy na badania na zoltaczke i ja mam nadzieje ,ze bedzie juz dobrze . Spojrzalam na liste i mysle ,ze nas przeklelam ,ze to cisza przed burza. I chcialam napisac ,ze urodzilam w 3.5 godz od zaczecia jakis wiekszych boli.Ciagle myslalam ,ze to jeszcze nie to a jak sie zaczelo to moj ledwo przyjechal na czas .I gdy mnie zabrali na porodowke (bo wczesnie bylam w sali z dziewczyna ktora juz urodzila i powiedzieli ,jak sie zaczna regularne to niech pani przyjdzie )i podlaczyli do ktg to prawie skurcze nie wychodzily a ja myslalam ,ze ich pozabijam tak bolalo . Przyszla jedna sprawdzic mi z powatpiewaniem rozwarcie a tam sie okazalo ,ze jest pelne i dostalam juz partych . A i bole byly krzyzowe i dlatego nie wyszly. Ciezko jest ale da sie rade.Maluka moja lezy i spi po malym wyciu.Kaza mi ja dopajac butla ale mala zaraz ma wzdecia i bole ,nie da sie uspokoic.Po wczorajszym karmieniu powiedzialam ,ze poki nie przyjdzie moja polozna i pogadam z nia to karmie tylko piersia bo musze najpierw znalezc sposob na te kolki i gazy a pozniej dostanie butle. Jutro wejde was nadrobic .Trzymajcie sie dzielnie te co urodzily i te co jeszcze czekaja.
Maya wiem ,ze sa krople kolaktaza co sa rewelacyjne od pierwszych dni zycia i swietnie wspolgraja jak karmisz piersia.maya34 lubi tę wiadomość
-
mnk wrote:Drogie panie przedstawiam absurd roku chyba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae226db31a98.jpg
Zółty rozmiar 56, niebieski 50... I bądź tu człowieku mądry. Ah rozmiar 56 made in Poland:D a teżet sie smieje ze to chyba z aliexpress rozmiarowka
oszczedność materiału:) ja dzisiaj zauważyłam ze mam jedne śpiochy 62 wieksze od 68:) i tez sie nad tym zastanawiałam:)maya34 lubi tę wiadomość
-
Dagietka gratulacje dużo zdrowka dla Ciebie i dziewczynek odpoczywajcie :*
Ja posprzatalam z mężem mieszkanie pojechalismy na zakupy do auchan i potem się nażarlam w mc donalds i chyba mi odpadnie wszystko poniżej cyckowbrzuch ciągnie plecy bola Antek się rozpycha Jezu
leże i kwicze
Dagietka, moniek90 lubią tę wiadomość