Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJelsi chodzi o mojego meza to ja chyba jestem bardziej rozrywkowa czescia naszego zwiazku i teraz tez go wypycham,zeby wyszedl ze znajomymil,ale mu sie nie chce
ale jest tez tak,ze mu marudze zbysmy wyszli gdzies itd. a jak dojdzie co do czego to mi sie nie chce
choc ak juz sie umowimy z kims to wyjdziemy, bo nie lubie odwolywac w ostatniej chwili
-
Pati Zuzia ja normalnie też jestem baaaardzo rozrywkowa i całą ciążę normalnie wszędzie chodzilismy, byliśmy na 3 weselach gdzie zamykalismy imprezy i rzadzilismy na parkiecie więc tym bardziej mógłby zrozumieć że skoro teraz już mi się nie chce to mam jakis powód a nie że zmyslam i dziwacze ..
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny siedzę i czekam na oddziale. Przyjęli mnie do cc. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze.
Hashija, iNso87, pati_zuzia, akira, ZieloneOliwki, Suerte, Pchelkaa, Dżulia, annielica, Madzisek, m@rzenie, aannkkaa, Matleena, genoweffa, kwiatakacji, emilka24, MeGi2986, Piegus, Ola_45, Klara87, lula.91 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
c
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 01:03
moniek90, Mama-julka, justyna14, mnk, iNso87, Hashija, revvelka, Acikk, Nadulka, pati_zuzia, Flakonik, ania14, akira, ZieloneOliwki, lips, rewelka, Suerte, Dżulia, annielica, Madzisek, niania.ogg, m@rzenie, aannkkaa, Matleena, genoweffa, kwiatakacji, emilka24, Moniusia89, Tinusia, MeGi2986, Nazja, Piegus, Ola_45, Klara87, lula.91 lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny