X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik miało być

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    U no to początek grudnia ja teoretycznie mam na 20.12 wiec całkiem przed Bożym Narodzeniem :* w sumie kto wie jak to będzie najpierw trzeba przejść przez pierwszy trymestr !! A to jest dla mnie nie lada wyczyn bo wszystko widzę czarno :o:o
    ja tez mam takie wachania nastrojow. raz widze same pozytywy i potrafie sie cieszyc ze jestem w koncu w ciazy i nie dopuszczam mysli ze pojdzie cls nie tak a za chwile czarne mysli sie pojawiaja. Nie da sie z tym walczyc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj idziemy jak burza z tymi postami :D ale to dobrze

alicja_, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest straszne mam nadzieje ze jutro po drugiej becie będę trochę spokojniejsza:o bo przecież oszalec można. A jak zobaczę serduszko to może będę się cieszyć na maksa? Kto wie w sumie. .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwie sie troche o dziewczyny ktore na poczatku sie odzywaly a teraz cisza. Naox, chichibi, bella, kwiatuszek, sporo jeszcze do wymieniania ale dziewczyny odezwijcie sie ze u was.ok bo sie martwimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie mam terminu wizyty, chcę się umówić jak będzie 6 tydzień żeby była szansa na serducho Na razie też nie wie nikt poza mną i mężem wcześniej szybko się pochwaliłam a teraz chcę poczekać i jak dotrwam do 12 tygodnia to wtedy powiem najbliższym

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik wrote:
    Jeszcze nie mam terminu wizyty, chcę się umówić jak będzie 6 tydzień żeby była szansa na serducho Na razie też nie wie nikt poza mną i mężem wcześniej szybko się pochwaliłam a teraz chcę poczekać i jak dotrwam do 12 tygodnia to wtedy powiem najbliższym
    A jakie masz pewne objawy ? Ja właśnie mam pierwsza wizytę jak będzie 6.t0d. Ciekawe czy coś będzie widać
    robiłaś betę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zdecydowałam, że powiemy najbliższym znajomym po jutrzejszej wizycie :) prawda jest taka, że nigdy nie ma gwarancji, że wszystko będzie ok do samego końca, więc równie dobrze można by nie mówić aż do rozwiązania. Ja nie dopuszczam do siebie negatywnych myśli, ale jakiś stresik przed jutrem jest:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy trzymać kciuki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie zrobiłam 3 testy które wyszły pozytywnie, czuję ból w piersiach i czuję się przeziebiona, taka rozgrzana boli mnie gardło i ciągle czuję się zmęczona Myślę żeby isć na betkę i zobaczyć jak przyrasta Jak w pierwszej ciaży poszłam od razu do gina to doktor powiedziała że za wcześnie i że nic nie widać

• milusia2012 Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie, a ja niestety nie mam zadnych objawow! Tydzien bolaly mnie piersi a teraz nic strasznie mnie to martwi :(

Aniolek 6.12.2010 8tc *
    Milusia 22.01.2012 :)
    Aniolek 22.11.2014 8tc*

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i do tego bol krzyza, tylko nie wiem czy to akurat dobrze :\

Aniolek 6.12.2010 8tc *
    Aniolek 22.11.2014 8tc*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milusia ciesz sie brakiem objawow . serio :)

Kourtney lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, tylko przxy kazdej ciazy bolaly cycki a jak przestaly to poronienie. Wizyta dopiero we wtorek za tydzien

Aniolek 6.12.2010 8tc *
    Aniolek 22.11.2014 8tc*
  • minnie_ Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim nowym przyszłym mamom, coś wiosna chyba obrodziła w dzieciaczki :)

13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*]

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj mialam totalna zalamke, dobrze ze maz mnie wspiera ale jak mnie wczoraj widzial taka zrezygnowana to tez mial lzy w oczach. Za duzo juz przeszlismy nie chcemy aby znowu sie tak skonczylo!!!!

Aniolek 6.12.2010 8tc *
    Aniolek 22.11.2014 8tc*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milusia2012 wrote:
    No i do tego bol krzyza, tylko nie wiem czy to akurat dobrze :\

Ja też mam bóle krzyża, ale uświadomiłam sobie, że teraz mniej więcej powinnam mieć okres , więc to może dlatego. Reszta objawów pojawia się i znika oprócz mdłości , któr zniknąć nie chcą:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milusia2012 wrote:
    Wczoraj mialam totalna zalamke, dobrze ze maz mnie wspiera ale jak mnie wczoraj widzial taka zrezygnowana to tez mial lzy w oczach. Za duzo juz przeszlismy nie chcemy aby znowu sie tak skonczylo!!!!
    Witaj, a robiłaś betę sobie?

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialabym bardzo ale nie moge niestety do nPolski wracam w weekend to moze dopiero w poniedzialek :(

Aniolek 6.12.2010 8tc *
    Aniolek 22.11.2014 8tc*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwierz ze ja też strasznie się boje to moja pierwsza ciąża ale bardzo się boje bo piersi tez zbyt juz nie bolą

‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ