Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:U no to początek grudnia ja teoretycznie mam na 20.12 wiec całkiem przed Bożym Narodzeniem :* w sumie kto wie jak to będzie najpierw trzeba przejść przez pierwszy trymestr !! A to jest dla mnie nie lada wyczyn bo wszystko widzę czarno :o:o
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze nie mam terminu wizyty, chcę się umówić jak będzie 6 tydzień żeby była szansa na serducho Na razie też nie wie nikt poza mną i mężem wcześniej szybko się pochwaliłam a teraz chcę poczekać i jak dotrwam do 12 tygodnia to wtedy powiem najbliższym
-
nick nieaktualnyMarik wrote:Jeszcze nie mam terminu wizyty, chcę się umówić jak będzie 6 tydzień żeby była szansa na serducho Na razie też nie wie nikt poza mną i mężem wcześniej szybko się pochwaliłam a teraz chcę poczekać i jak dotrwam do 12 tygodnia to wtedy powiem najbliższym
robiłaś betę? -
nick nieaktualnyA ja zdecydowałam, że powiemy najbliższym znajomym po jutrzejszej wizycie
prawda jest taka, że nigdy nie ma gwarancji, że wszystko będzie ok do samego końca, więc równie dobrze można by nie mówić aż do rozwiązania. Ja nie dopuszczam do siebie negatywnych myśli, ale jakiś stresik przed jutrem jest:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa razie zrobiłam 3 testy które wyszły pozytywnie, czuję ból w piersiach i czuję się przeziebiona, taka rozgrzana boli mnie gardło i ciągle czuję się zmęczona Myślę żeby isć na betkę i zobaczyć jak przyrasta Jak w pierwszej ciaży poszłam od razu do gina to doktor powiedziała że za wcześnie i że nic nie widać
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj mialam totalna zalamke, dobrze ze maz mnie wspiera ale jak mnie wczoraj widzial taka zrezygnowana to tez mial lzy w oczach. Za duzo juz przeszlismy nie chcemy aby znowu sie tak skonczylo!!!!Aniolek 6.12.2010 8tc *
Milusia 22.01.2012
Aniolek 22.11.2014 8tc* -
nick nieaktualnymilusia2012 wrote:No i do tego bol krzyza, tylko nie wiem czy to akurat dobrze
Ja też mam bóle krzyża, ale uświadomiłam sobie, że teraz mniej więcej powinnam mieć okres , więc to może dlatego. Reszta objawów pojawia się i znika oprócz mdłości , któr zniknąć nie chcą -
nick nieaktualnymilusia2012 wrote:Wczoraj mialam totalna zalamke, dobrze ze maz mnie wspiera ale jak mnie wczoraj widzial taka zrezygnowana to tez mial lzy w oczach. Za duzo juz przeszlismy nie chcemy aby znowu sie tak skonczylo!!!!
-
nick nieaktualny