Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
alicja_ wrote:Dokładnie takie same mam podejście.
Ja zniosę wszystko, ale chcę mieć zdrowe i dotlenione dziecko.
Poza tym można poprosić o zzo. Z tego co mi wiadomo w Pl jest juz nieodpłatne... Jedno nie wyklucza drugiego, jak ja chciałam znieczulenie, to położna powiedziała mi : ok, ale proszę przygotować 600złi dupa, bo nie miałam przy sobie takiej gotówki, a byłam sama.
-
nick nieaktualnyOdpuszczę sobie ten lek i spróbuję środków naturalnych.
W necie piszą, że ruch wskazany - mam nadzieje, że bara-bara też sie liczy
Zaliczyliśmy dziś z mężem ekstra seksik. Brzuch tak mi stwardniał, że przez dłuższą chwilę nie mogłam się ruszyć, a ten wariat jeszcze mnie rozśmieszał i brzuch jeszcze bardziej się stawiał
No i może Olka zechce szybciej wyjść ze swego gniazdkaPola_27, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoprzednio na sali poporodowej leżałam z kobitą, która miała 42 lata i była mega zadowolono, że dostała podwójną dawkę oxytocyny. Stwierdziła, że ból jak cholera, ale po 2 godzinach poród miała z głowy i o dziwo ani nacięta, ani popękana.
Ja chyba bym się na to nie odważyła. -
nick nieaktualny
-
Hehe my też po seksach mężu śpi mnie tez scinalo ale powstrzymałam sie żeby się znów po nocy nie walac
Odebrałam wynik gbsa i nic nie wyhodowalitakże dobrze
mąż się mnie codziennie pyta kiedy będę rodzic ohh jak ja bym to chciała wiedzieć
Dziewczynki ale coś słabo u nas może by to któras urodziła
Flakonik super że wychodzicie czekamy na fotki z domku
Wogole mamuski dawajcie fotki swoich maluchow bo wtedy jakos lepiej się czeka na ten poródgenoweffa, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Ja Was podziwiam z tym seksem, jak z takim brzucholem znaleźć dogodną pozycję
Ja im bliżej końca to nie mam nawet chęci na to
Czuję że potrzebuję więcej miłości, przytulenia itp Ale kompletnie seksualna strona mi opadła, mimo że nie jestem ''gruba'' to i tak czuje się mało atrakcyjnie z moim brzucholem wielkim
Bardziej jak typowa mamuśka niż wulkan seksu
I jeszcze to ulewanie się z cycków...wrr
Mało erotycznie to wygląda
Ahh zazdroszczę Wam tej energii seksualnej
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Hehe ją się też nie czuje atrakcyjna ale mój mąż się jara no to nie będę mu wmawiac że jestem nie atrakcyjna skoro wg niego jestem
aczkolwiek muszę powiedzieć ze dziś powiedział że chyba mi się to tam rozciąga już bo jakos mu luźniej
chyba może się rozciągać trochę co?
A ja dziś byłam u mamy i najadlam się bigosikiem więc wolalabym nie trafiać dziś na porodowkejustyna14, Poz!omka., genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Acikk, justyna14, Dżulia, Suerte, Poz!omka., genoweffa, Pola_27, alicja_, kwiatakacji, ZieloneOliwki, pati_zuzia, annielica, m@rzenie, aannkkaa, revvelka, Madzisek, balbo, moniek90, Mama-julka, Matleena, emilka24, Hashija, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Alicja ale chyba nie ma na razie u Ciebie żadnego zagrożenia dla Sary, że może być niedotleniona?
Ja miałam podaną oxy po zzo, bo skurcze osłabły, i po oxy szybciej poszło, ale też to nie była sytuacja, taka jak u Ciebie.
Wydaje mi się, że karzą Ci czekać, aż się samo zacznie.7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny