Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Azande wrote:Anielica - no spory brzuszek masz, ale widać że tylko brzuszek a reszta chudziutka
Pola - co ta Wasza córcia wyprawia to się w głowie nie mieści
Ani mi nic nie mów... W życiu sie nie spotkałam z taką wiercipiętą małą. Nosz doby w jednej pozycji wysiedzieć nie potrafi... Cuda wianki. Teraz leżę z brzuchem wywalonym z prawej strony i wyglądam jakbym miała problem z narządami wewnętrznymi a nie była w ciąży. Jeszcze dodatkowo mam stresa, bo odchodzi mi czop, skurcze też jakieś sa, a jak młoda fiknie mi dzisiaj główką do dołu, może się coś zacząć dziać... a ja sama, mąż w Rotterdamie w trasie i nawet kontaktu nie mamy bo już granicę przekroczył. Tak więc, jakby się zdecydowała na poród naturalny, to niech poczeka jeszcze chociaż do jutra -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c152bc4a634.jpg
Mowie i tak czekam na meza to zamowie sobie kawusie , ciastusio w kawiarni na przeciwko jego pracy i poczytam moje dziewczynki na forum. Jaaaa wchodze zaczynam a te o sraniu , podkladach i tak dalej. Jeblam hahahah ale ciastusio i tak wyborneja tez dzis wizytuje o 17:20 bez usg ( chyba)
pati_zuzia, annielica, ZieloneOliwki, Dżulia, Pchelkaa, Ola_45, genoweffa, Acikk, kwiatakacji, Mama-julka, emilka24, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:Pola twoja corcia jest niesamowita tyle razy zmieniac pozycje i jeszcze sie nie zdecydowala prawdziwa kobieta z niej
Aż się boję co to będzie jak się zacznie sama do przedszkola ubierać a pare lat później za chłopcami biegać. Mąż powiedział, że kupi sobie szpadel i będziemy mieli dużą działkę, żeby było gdzie kawalerów zakopywać hahaha.
a tak na serio nie wiem w kogo się wdała, my raczej z gatunku tych mocno zdecydowanych jesteśmyMama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWychodzimy do domu
Za godz maz tu bedzie z krzeselkami i w końcu wracamy.
Kasia je juz normalnie tyle co Julia.
I ladnie juz przybrala dzisiaj wiec nie ma potrzeby zebysmu tu siedzieli dluzej .evvik, rewelka, Pola_27, Mi$ia26, pati_zuzia, Karola1990, ZieloneOliwki, m@rzenie, Pchełka, Dżulia, Hashija, agniesia2569, Matleena, Pchelkaa, Ola_45, Suerte, Kourtney, genoweffa, Acikk, kwiatakacji, Piegus, aannkkaa, Madzisek, MeGi2986, moniek90, Mama-julka, ola25, amos, emilka24, Dagietka, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola juz wasza mala pokazuje charakterek w brzuszku i ze jest indywidualna a co tam pokazuje rodzicom jaka jest sprytna w brzuszku zeby tyle razy pozycje zmieniac
Flakonik super ze nareszcie do domku idziecie czekamy na zdjecia z pierwszego dnia w domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:12
-
Flakonik wrote:Wychodzimy do domu
I ladnie juz przybrala dzisiaj wiec nie ma potrzeby zebysmu tu siedzieli dluzej .
no Flakonik)) wreszcie, bardzo sie z Wami ciesze
-
Mi$ia26 wrote:Pola juz wasza mala pokazuje charakterek w brzuszku i ze jest indywidualna a co tam pokazuje rodzicom jaka jest sprytna w brzuszku zeby tyle razy pozycje zmieniac
Flakonik super ze nareszcie do domku idziecie czekamy na zdjecia z pierwszego dnia w domku
Już ja widzę co to będzie za szaleństwo. Cała rodzina już dostała fisia na Jej punkcie. A mała rządzi się swoimi prawami od początku haha.
Flakonik, to wspaniale, że wracacie do domu, ucałuj Księżniczki od cioci :* -
ZieloneOliwki wrote:tak zerknęłam na skutki uboczne i jest napisane "obrzęki"...
Mi właśnie ginekolog powiedziała że póki puchnę ale ciśnienie jest ok to nie nadaje się do położenia na patologię ciąży i trzeba to znieść jakoś chłodnymi prysznicami.7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:kochana tzn że mogą po ty leku wystąpić obrzęki a nie że on zmniejsza obrzęki.
że Ona dostała ten lek na puchnięcie, a w skutkach ubocznych są obrzęki więc jeszcze bardziej może spuchnąć
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Wychodzimy do domu
I ladnie juz przybrala dzisiaj wiec nie ma potrzeby zebysmu tu siedzieli dluzej .w domku już zupełnie inaczej
-
nick nieaktualnyCzy któraś z Was ma kupioną czapkę ciepłą na wyjście ze szpitala typowo dla noworodka i mogłaby dla mnie zmierzyć jej szerokość na dole i długość (głębokość?) bo mam miliard czapek a wszystkie jakieś duże mi się wydają, nie wiem z jak dużą główką rodzą się dzieci...
-
ZieloneOliwki wrote:Czy któraś z Was ma kupioną czapkę ciepłą na wyjście ze szpitala typowo dla noworodka i mogłaby dla mnie zmierzyć jej szerokość na dole i długość (głębokość?) bo mam miliard czapek a wszystkie jakieś duże mi się wydają, nie wiem z jak dużą główką rodzą się dzieci...
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
7w3d 💔