Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Niestety to prawda. Cholestaza może prowadzić do przedwczesnego porodu, a w najgorszym przypadku do śmierci dziecka w łonie matki.
Dagietka, to bardzo dobre wieści! Oby Olunia jak najszybciej do siebie doszła
Ja cotton balls kupiłam na Aliexspress i zapłaciłam niecałe 6$.
Brzuch nie przestaje mnie boleć. Przez to nie chce mi się z łóżka wychodzić. Ale zaraz się zbiorę i spróbuję rozchodzić ten ból.
Oo Matleena a dlugo czekalas na przesylke z Aliexpress? Zamawialas z tamtad inne przedmioty? -
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:mielonka w sam raz dla ciężarnej
Aliss, ale jak ja leżałam w szpitalu to nie miałam takich wypaśnych talerzyków ze wzorkami tylko jakieś powyszczerbiane rogi
Ehh, nasza Polska służba zdrowia...
Cieszmy się że w ogóle nie kładli nam tego chleba na stolikach -
Uhh jakos dalam radę się wyszykowac
Kurwa ta niezdarnosc w tej ciąży zaczyna mnie irytowac. Pakowalam jakieś rzeczy do zmywarki żeby ją dopakowac i puścic i jedną szklanka za ch... Mi juz nie chciała wejść. Ale stwierdzilam że ją gdzieś dopchne bo zostanie sama jedna zmazana. No i tak ją pchalam że ją strzaskalam w tej zmywarce i pełno szpliterkow mi powpadalo w ten cały syf który spływa z garcow i talerzy... No ale koniec końców szklanka nie została bo musialam ją wydupcycmoniek90, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalisss871 wrote:NFZ pozdrawia ciężarne!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85ee1ecb9ae6.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9644c0911da1.jpg
Cos na ten temat wiem, jak ostatnio lezalam tez pstryknelam focie z piatkowego sniadania jakze pozywnego
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie i czuje ból brzucha i lekko krwawię. Mówił ze mogę plamić po badaniu ale czy to powinna być krew? Szyjka całkiem złagodzona, rozwarcie na palec. Coś zaczyna sie dziać.
Pola_27, aannkkaa, rewelka, Karola1990, Pchelkaa, Suerte, pati_zuzia, Hashija, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella może będziesz miała extra bezbolesny poród
Alisss dobrze, że wszystko ok, ale co Cię nastraszyła to Twoje.
Acikk i żeś se roboty dołożyła
Naox była tu parę dni temu. Edit. Znowu się pomyliłam, hę?
Megi jak Franuś?
Revvelka możesz spokojnie rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:52
bella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Właśnie pisałam o niej już dawno. Rozmawiałam z nią na priv i nie odpisała. To mnie zaczęło martwić.
A jaki kolor tych cotton balls chcesz z Biedry?
Podobają mi się te beżowo- brązowe i szaro- niebieskie. Może dzisiaj usiądę i też pogrzebę w alieexpress. A znalazłabyś jakiś link do sprzedawcy od którego kupowałaś? -
annielica, to jeszcze nie wiesz jaki mam charakter
ja z tych co jak cos zaczną, muszą skonczyć. Poza tym ogromną satysfakcję mi sprawia fakt, że wykonałam coś sama. A, że to jeszcze dla dzieci moich, to już w ogóle. Poza tym co ja mam robić całymi dniami ? Chata ogarnięta, bo mi mąż pomaga, zakupy robimy razem... Siedzę i odświeżam forum, a tak to zajme czymś paluszki :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kasie je co 2.5-3h po 20-30ml a Julia wiecej potrafi zjesc tak kolo 40ml nawet wiec przerwy sa dluzsze. U nas to karmienie lezy bo jedza nie rowno. Chcialabym zeby jadly w tym samym czasie.
A twoje ile jedza? U mnie Kasia na poczatku zrobila lyka 2ml i nic wiecej tqkze jest duza poprawają wybudzam obydwoje co 3h przebieram i papu a później same zasypiają
ją jeszcze muszę pół h nad laktatorem wisieć
no jest ciekawie dobrze że teściową mi pomaga bo nic bym nie zjadła;)