Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha musze to napisac. Kazda noc jest tak samo. Elita dziewczyn prowadzi forum noca Accik,Zieloneoliwki,mamajulka,moniek,misia,matleena. Zawsze ten sam sklad
a potem wez czlowieku nadrabiaj kilka stron .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 23:11
moniek90, ZieloneOliwki, kwiatakacji, Mi$ia26, Mama-julka, Pola_27, pati_zuzia, Matleena, alicja_, Ola_45, Dżulia, Madzisek, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Midi
Spoko misiaantoni sie nigdzie nie wybiera
moze planuje zdobyc glowna nagrode w konkursie najwiekszy kloc na forum
. Bo planuje po wszystkich porodach zrobic statystyki i takie male podsumowanie i bedzie rez najciezsze dziecko
takze accik mozesz sie zalapac
Acikk, kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Haha musze to napisac. Kazda noc jest tak samo. Elita dziewczyn prowadzi forum noca Accik,Zieloneoliwki,mamajulka,moniek,misia,matleena. Zawsze ten sam sklad
Flakonik, moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Haha musze to napisac. Kazda noc jest tak samo. Elita dziewczyn prowadzi forum noca Accik,Zieloneoliwki,mamajulka,moniek,misia,matleena. Zawsze ten sam sklad
-
nick nieaktualny
-
O jeny jeny już od godziny próbuję iść się ogarnąć przed spaniem, ale przy Was się nie da
co jedna to lepsza
nie umiem się przestać śmiać
Pola ma z Was uciechę ciotki kochane
dzięki Wam ma cowieczorny masażyk
Konkurs na największego kloca można zrozumieć dwojako...
No bo w czasie porodu różne klocki wypadająFlakonik, ZieloneOliwki, Acikk, Mama-julka, Pola_27, Matleena, Karola1990, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:A bedzie taka mozliwosc
. Bo planuje po wszystkich porodach zrobic statystyki i takie male podsumowanie i bedzie rez najciezsze dziecko
takze accik mozesz sie zalapac
Acikk, bo jak się okaże że jakieś alko to zaciskaj nogi!!!Acikk, Mama-julka, alicja_ lubią tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:no to monia, nie jesteś sama bo ja też się tak czuję
Ale zapowiedziałam już że od donoszonej nie ma wyjścia i jak będzie protestował czy coś, to niech leży a ja zrobię jakoś nieudolnie co trzeba
Mojego to bym chyba musiała spałować, żeby mi się do niego udało dobraćalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:no to monia, nie jesteś sama bo ja też się tak czuję
Ale zapowiedziałam już że od donoszonej nie ma wyjścia i jak będzie protestował czy coś, to niech leży a ja zrobię jakoś nieudolnie co trzeba
ja na mojego juz nie wlaze bo i tak nie umiem sie poruszac tak zeby cos z tego bylo nawet jak juz sie wczolgam:D
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Mojego to bym chyba musiała spałować, żeby mi się do niego udało dobrać
Bo on zmęczony przyszedł z pracy i kimał a ja wróciłam, zrobiłam test owulacyjny i wyszły płodne i rzuciłam się jak lwica, a ten jak manekin leżał ...
to i teraz się uda no
moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny