Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Misia ja chyba wiem, dlaczego liczy na sobotę
pępkowe można zorganizować
moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:A ja ubralam sexi bielizne mowie bedziemy wyganiac malego wchodze do sypialni a ten kuzwa chrapie
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:kurde, ja bym się nie ubrała w żadną sexy bieliznę, pomijam że musiałabym się ubrać w sklepie dla puszystych ale nie czułabym się dobrze
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:Pewnie i o te pepkowe mu chodzi tyle ze on ten bezalkocholowy ale moze chce nadrobic za mnie
Może i bezalkoholowy ale na narodziny dziecka na pewno się napije
Mojego w ten weekend omija wieczór kawalerski kolegi z pracy, niestety musi czuwać na posterunku i być trzeźwy na wypadek, gdyby Poli się zachciało wychodzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:za to mój mąż mówi "nie zacznij rodzić przypadkiem w środę w przyszłym tygodniu bo w środę, czwartek i piątek mamy w firmie inwentaryzacje"
Wiem coś o tym. I to baaardzo ważna rzecz żeby wszystko zgadzało się co do sztuki
Co do tej świni to moja odpowiedź: aaaaaaa. -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Ręce mi opadły. Owoce i herbata z owoców malin tak nie działa. Gdzieś tam czytałam. Ale że nie wierzę wujkowi googlowi to i tak malinowej owocowej nie piję
Bez odbioru
za to proponuję napić się jakiejś... malinowej nalewki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:to ja sie boje go widziec po tym pepkowym jak on nie pijacy a nagle zachla mi sie w trupa
Albo jak koleżanki mąż- jak poszedł w tango to po 4 dniach wrócił a żona po powrocie ze szpitala czyściła firanki z rzygowinmoniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny