Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki no robilam , robilam i to ten roztwór z apteki jedna buteleczka ale ja chyba tego robic nie umiem bo przewaznie parcie juz mialam po chwiluni i ni dalo rady do konca a jak dalo to sruuu srrruuu i sam plyn praktycznie.
Fuckk jaki opis
Robilam okolo 3 razy i to samo bylo za kazdym razem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Dziewczyny a kupywalyscie cos na kolke po urodzeniu tak na wszelki ??
U mnie miarka sie skonczyla na 120 takze podziekuje nic wiecej nie powiem......................... Dawac mi ta setunie
Mam wszystko w razie W bo będę sama w domu, tzn. z synem, ale wiadomo jak to jest.. Strach zostawić z płaczącym dzieckiem albo wysłać do apteki, a nieraz akcje zaczynają się w nocy także ten. -
Mi$ia26 wrote:Wiecie co ten moj to jednak mnie dzis wkurzyl stwierdzil ze boi sie za mna isc po schodach bo tak sie trzesa jakby mialy zaraz odpasc i ze ladnie musialam ostatnio przybrac nosz kuwaaa
?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Wiecie co ten moj to jednak mnie dzis wkurzyl stwierdzil ze boi sie za mna isc po schodach bo tak sie trzesa jakby mialy zaraz odpasc i ze ladnie musialam ostatnio przybrac nosz kuwaaa
Mój jak idzie za mną chwyta za pośladki i wpycha do góry po schodacha jak się lekko idzie
-
nick nieaktualnyola25 wrote:ZieloneOliwki no robilam , robilam i to ten roztwór z apteki jedna buteleczka ale ja chyba tego robic nie umiem bo przewaznie parcie juz mialam po chwiluni i ni dalo rady do konca a jak dalo to sruuu srrruuu i sam plyn praktycznie.
Fuckk jaki opis
Robilam okolo 3 razy i to samo bylo za kazdym razem
Ja czytalam ze trzeba sie polozyc na boku najlepiej i ze nie wolno miesni zaviskac a jak chce sie sru to odvzekac chwile i dopiero dokonczyc wlewac ten plyn.
Sorki za opis ale nic co smierdzace nie jest Nam obce;-) -
nick nieaktualnyola, bo musisz wytrzymać chociaż te 5 minutek i najlepiej z pupą w górze- w pozycji świecy
mnie tak czyści że głodna od razu jestem
lepiej sobie czopka rano w środę wsadź, albo poproś o lewatywę w szpitalu- będziesz spokojniejsza
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:ola, bo musisz wytrzymać chociaż te 5 minutek i najlepiej z pupą w górze- w pozycji świecy
mnie tak czyści że głodna od razu jestem
lepiej sobie czopka rano w środę wsadź, albo poproś o lewatywę w szpitalu- będziesz spokojniejsza
Pchelkaa, Mama-julka, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Zapraszam do mnie
mam dzisiaj upieczoną tartę z kremem czekoladowym i gruszką
Moniek nie kus! Dziwie sie ze jeszcze masz ta tarte. Ja jak cos upieke to do wieczora juz nie mau mnie jedzenie sie nie marnuje
moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Po nosz kuzwaa moja twarz zmienia w sekundzie koor na bordo
mój jak widzi kartę ciąży i moje kilogramy to się za głowę łapie, a ja mówię żeby mnie nie denrwował bo jak się zacznę odchudzać na sałacie i wodzie to będzie miał anorektyczkę w łóżku