Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Acikk ty to jak Ala .po porodzie bedzie tylke samo albo i mniej niz przed porodem!!! Pchelka no wlasnie tak sie staralam robic ale kurde to bylo silniejsze odemnie i zawsze po fakcie mowilam ( kurwa no i plyn wysralam a gowno zostalo .) Hahaha a teraz chcialam tak sie przygotowac do tego porządnie. Hahaha ciesze sie , ze smierdzace tematy nie sa wam obce
Mi$ia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:nie przejmuj się
mój jak widzi kartę ciąży i moje kilogramy to się za głowę łapie, a ja mówię żeby mnie nie denrwował bo jak się zacznę odchudzać na sałacie i wodzie to będzie miał anorektyczkę w łóżku
Nooo faCeci maja z waga nasrane .chca dzieci i nagle szczuple kobiety ale dzieci wielkie i dorodne, zdrowe. Moj codziennie pyta ile waze .dzisiaj mu powiedzialam , ze waze tyle ile powinnam -
Mi$ia26 wrote:Po nosz kuzwaa moja twarz zmienia w sekundzie kolor na bordo
Misia nie przejmuj się takimi tekstamiJa dzisiaj usłyszałam od męża, że mój tyłek ostatnio przestał być taki "napompowany". Czyli znaczy się miałam gruby tyłek tak?
A tak to sama się czasami z siebie śmieję, że nigdy podłoga pode mną nie skrzypiała a teraz zaczęłaA jak ostatnio szliśmy ulicą i mega wiatr zawiał to się śmiałam, że na szczęście teraz mnie nie zwieje a kiedyś mógł
-
Pchelkaa wrote:Moniek nie kus! Dziwie sie ze jeszcze masz ta tarte. Ja jak cos upieke to do wieczora juz nie ma
u mnie jedzenie sie nie marnuje
Przetrwała tylko dlatego, że wyszła z pieca o 19:00a o 20:00 mąż do pracy wychodził
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Tekst mojego przed snem jak ci wody czasem odejda to budz mnie i sru jedziemy
Powiedz mu że jak w łóżku odejdą to poczuje i się będziesz go musiała budzic
Matlenaa dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:28
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak dokladnie te. Kupilam je w niemczech bo mam 15 km . Stosuje sie je od pierwszych dni zycia tak jak kolaktaze. Z tym , ze niemieckie jak juz zacznie sie podawac to najlepiej dawac trzy miesiace wtedy maja najlepsze dzialanie a ilosc kropelek to zaczac od 15 i po miesiacu systematycznego podawania zmiejszac . A kolaktaza jest dorazna. Dalam 8 euro
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:A tak to sama się czasami z siebie śmieję, że nigdy podłoga pode mną nie skrzypiała a teraz zaczęła
A jak ostatnio szliśmy ulicą i mega wiatr zawiał to się śmiałam, że na szczęście teraz mnie nie zwieje a kiedyś mógł
Też tak teraz mam - balast antywiatrowy. A kiedyś mną targalo jak gałązki na wietrze he he.moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny