WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia czytalam wlasnie . Ja to nawet bez bielizny wpadlam a on juz zaciagal ehhh zajebisty jest

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się zastanawiałam czy nie zagadać z lekarzem, żeby przy okazji cesarki wyciął jeszcze co nieco tłuszczyku z brzucha:P tak za jednym zasiadem kolacja z obiadem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ja tez na diecie cukrzycowej ale odkad mam insuline to pozwalam sobie jak nigdy. A najlepsze jest to , ze on mysli.... iz kobietki ktore urodza to odrazu wbijaja sie w te same szmatki i smigaja .

Oj to naszykuj mu Kochana ubrania do szpitala co ma Tobie przywiesc na wyjscie zeby tych z przed ciazy nie przywiozl Ci tak jak moj szwagier mojej siostrze :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taa ja to zaraz po porodzie w s wskocze i sznurki zaloze jeszcze :)

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    ola, dużo gada, mało robi ? ;)
    skąd ja to znam ... :P

Niestety ; ( ( mowi do mnie jakis czas temu bo co z Toba mozna Ola skoro ty z Bogini sexu zrobilas sie taka owalna a ja o chuj mu chodzi mysle jak kobieta w lozku moze byc owalna no litosci a on no wiesz taka nieporadna !! Aaahhhaa dzieki

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ja tez na diecie cukrzycowej ale odkad mam insuline to pozwalam sobie jak nigdy. A najlepsze jest to , ze on mysli.... iz kobietki ktore urodza to odrazu wbijaja sie w te same szmatki i smigaja .

Spakuj ciuchy na po porodzie do torby bo wyjdziesz w niedopiętych spodniach i obcisłym swetrku jak to Pchelkaa mówiła, prawda :-D Szczerzonego Pan Bóg....

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ha ha to ja dzisiaj lezalam na kanapie moj obok siedzial i se poprawialam majciory a on do mnie "co se tam grzebiesz" ja mowie no co Ty nie grzebiesz to se chociaz sama pogrzebie :P :D

Hahahha ktos musi ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Misia tak ;)
    Ale tu pisze ze one od 3 tyg sa czy mozna wczesniej ??

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Niestety ; ( ( mowi do mnie jakis czas temu bo co z Toba mozna Ola skoro ty z Bogini sexu zrobilas sie taka owalna a ja o chuj mu chodzi mysle jak kobieta w lozku moze byc owalna no litosci a on no wiesz taka nieporadna !! Aaahhhaa dzieki
    ahahahahaha, sory ale nie mogę wytrzymać :D
    boże to ja narzekam że mi dogaduje, ale to już przechodzi moje pojęcie :D

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też liczę na 10kg zrzutu w szpitalu. Jak tyle nie spadnie, to zostaję dłużej :-D ja mam póki co 20 kg na plusie, ale liczę, że już więcej nie przybędzie

relgh371b3i8nmn1.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Spakuj ciuchy na po porodzie do torby bo wyjdziesz w niedopiętych spodniach i obcisłym swetrku jak to Pchelkaa mówiła, prawda :-D Szczerzonego Pan Bóg....

Spakowalam i dla malej o dla mnie ;) niezla siare by mi zrobil gdyby przywiozl mi spodnie s/m chyba na udo a nawet gdyby sie dopiac to aaallaaaa moje ciecie moje krocze ;/

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no to twoj maz pojechal to ja na mojego nie mam co narzekac :)

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    ahahahahaha, sory ale nie mogę wytrzymać :D
    boże to ja narzekam że mi dogaduje, ale to już przechodzi moje pojęcie :D

Ja tez sie smieje z tego bo on mysli , ze mi bedzie tak wesolo jak jemu. Glupie ma zarty oj glupie

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    taa ja to zaraz po porodzie w s wskocze i sznurki zaloze jeszcze :)

A.bokami odstawać będzie podpacha poporodowa :-D

Mi$ia26 lubi tę wiadomość

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ola no to twoj maz pojechal to ja na mojego nie mam co narzekac :)

Mowie wam co on czasem wygaduje. Najlepsze to jest to ze on mysli ze to takie smieszne ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia nie przejmuj sie po porodzie wszystko powinno wrocic do normy ;-) zobacz Flakonik juz pyta kiedy mozna <3 ;-)

Chociaz ja to mojego wygnalabym do salonu gdyby cos takiego powiedzial. Od jakiegos czasu probuje sie zabrac za mnie ale ciezko mu idzie, pyta: Mala spi? A ja ze tak (no bo sie nie kreci) wiec On zaczyna cos tam dzialas i wtedy Ircia sie budzi i zaczyna kopac, brzuch caly faluje i poseksione bo jak corcia nie spi to On nie bedzie tam grzebal ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no bo rozumiem powiedzieć że okrągła się zrobiłaś, ale że owalna? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szykujcie sie na newsy w wiadomosciach byla ciezarowka zabarykadowala sie na oddziale bo nie zrzucila 10kg to bede ja :)

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka co z tego ze ja go wygonie jak ta ślamazara i tak przylezie do mnie. I mowi oj Niusia ty sie na zartach nie znasz a ja no fuck fajne żarty.

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Ja też liczę na 10kg zrzutu w szpitalu. Jak tyle nie spadnie, to zostaję dłużej :-D ja mam póki co 20 kg na plusie, ale liczę, że już więcej nie przybędzie

Jak będziesz miała w szpitalu na śniadaniem mielonka plus kawałek chleba na wyszczerbionym talerzu - schudniesz szybciej ;-)

‹‹ 1788 1789 1790 1791 1792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ