Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Ja tez na diecie cukrzycowej ale odkad mam insuline to pozwalam sobie jak nigdy. A najlepsze jest to , ze on mysli.... iz kobietki ktore urodza to odrazu wbijaja sie w te same szmatki i smigaja .
Oj to naszykuj mu Kochana ubrania do szpitala co ma Tobie przywiesc na wyjscie zeby tych z przed ciazy nie przywiozl Ci tak jak moj szwagier mojej siostrze -
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:ola, dużo gada, mało robi ?
skąd ja to znam ...
Niestety ; ( ( mowi do mnie jakis czas temu bo co z Toba mozna Ola skoro ty z Bogini sexu zrobilas sie taka owalna a ja o chuj mu chodzi mysle jak kobieta w lozku moze byc owalna no litosci a on no wiesz taka nieporadna !! Aaahhhaa dzieki -
nick nieaktualnyola25 wrote:Ja tez na diecie cukrzycowej ale odkad mam insuline to pozwalam sobie jak nigdy. A najlepsze jest to , ze on mysli.... iz kobietki ktore urodza to odrazu wbijaja sie w te same szmatki i smigaja .
Spakuj ciuchy na po porodzie do torby bo wyjdziesz w niedopiętych spodniach i obcisłym swetrku jak to Pchelkaa mówiła, prawdaSzczerzonego Pan Bóg....
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Ha ha to ja dzisiaj lezalam na kanapie moj obok siedzial i se poprawialam majciory a on do mnie "co se tam grzebiesz" ja mowie no co Ty nie grzebiesz to se chociaz sama pogrzebie
Hahahha ktos musi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Niestety ; ( ( mowi do mnie jakis czas temu bo co z Toba mozna Ola skoro ty z Bogini sexu zrobilas sie taka owalna a ja o chuj mu chodzi mysle jak kobieta w lozku moze byc owalna no litosci a on no wiesz taka nieporadna !! Aaahhhaa dzieki
boże to ja narzekam że mi dogaduje, ale to już przechodzi moje pojęcie -
Mama-julka wrote:Spakuj ciuchy na po porodzie do torby bo wyjdziesz w niedopiętych spodniach i obcisłym swetrku jak to Pchelkaa mówiła, prawda
Szczerzonego Pan Bóg....
Spakowalam i dla malej o dla mnieniezla siare by mi zrobil gdyby przywiozl mi spodnie s/m chyba na udo a nawet gdyby sie dopiac to aaallaaaa moje ciecie moje krocze ;/
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:ahahahahaha, sory ale nie mogę wytrzymać
boże to ja narzekam że mi dogaduje, ale to już przechodzi moje pojęcie
Ja tez sie smieje z tego bo on mysli , ze mi bedzie tak wesolo jak jemu. Glupie ma zarty oj glupie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlcia nie przejmuj sie po porodzie wszystko powinno wrocic do normy
zobacz Flakonik juz pyta kiedy mozna
Chociaz ja to mojego wygnalabym do salonu gdyby cos takiego powiedzial. Od jakiegos czasu probuje sie zabrac za mnie ale ciezko mu idzie, pyta: Mala spi? A ja ze tak (no bo sie nie kreci) wiec On zaczyna cos tam dzialas i wtedy Ircia sie budzi i zaczyna kopac, brzuch caly faluje i poseksione bo jak corcia nie spi to On nie bedzie tam grzebalWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Ja też liczę na 10kg zrzutu w szpitalu. Jak tyle nie spadnie, to zostaję dłużej
ja mam póki co 20 kg na plusie, ale liczę, że już więcej nie przybędzie
Jak będziesz miała w szpitalu na śniadaniem mielonka plus kawałek chleba na wyszczerbionym talerzu - schudniesz szybciej