Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia czytalam wlasnie . Ja to nawet bez bielizny wpadlam a on juz zaciagal ehhh zajebisty jest

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się zastanawiałam czy nie zagadać z lekarzem, żeby przy okazji cesarki wyciął jeszcze co nieco tłuszczyku z brzucha:P tak za jednym zasiadem kolacja z obiadem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ja tez na diecie cukrzycowej ale odkad mam insuline to pozwalam sobie jak nigdy. A najlepsze jest to , ze on mysli.... iz kobietki ktore urodza to odrazu wbijaja sie w te same szmatki i smigaja .

Oj to naszykuj mu Kochana ubrania do szpitala co ma Tobie przywiesc na wyjscie zeby tych z przed ciazy nie przywiozl Ci tak jak moj szwagier mojej siostrze :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taa ja to zaraz po porodzie w s wskocze i sznurki zaloze jeszcze :)

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    ola, dużo gada, mało robi ? ;)
    skąd ja to znam ... :P

Niestety ; ( ( mowi do mnie jakis czas temu bo co z Toba mozna Ola skoro ty z Bogini sexu zrobilas sie taka owalna a ja o chuj mu chodzi mysle jak kobieta w lozku moze byc owalna no litosci a on no wiesz taka nieporadna !! Aaahhhaa dzieki

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ja tez na diecie cukrzycowej ale odkad mam insuline to pozwalam sobie jak nigdy. A najlepsze jest to , ze on mysli.... iz kobietki ktore urodza to odrazu wbijaja sie w te same szmatki i smigaja .

Spakuj ciuchy na po porodzie do torby bo wyjdziesz w niedopiętych spodniach i obcisłym swetrku jak to Pchelkaa mówiła, prawda :-D Szczerzonego Pan Bóg....

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ha ha to ja dzisiaj lezalam na kanapie moj obok siedzial i se poprawialam majciory a on do mnie "co se tam grzebiesz" ja mowie no co Ty nie grzebiesz to se chociaz sama pogrzebie :P :D

Hahahha ktos musi ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Misia tak ;)
    Ale tu pisze ze one od 3 tyg sa czy mozna wczesniej ??

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Niestety ; ( ( mowi do mnie jakis czas temu bo co z Toba mozna Ola skoro ty z Bogini sexu zrobilas sie taka owalna a ja o chuj mu chodzi mysle jak kobieta w lozku moze byc owalna no litosci a on no wiesz taka nieporadna !! Aaahhhaa dzieki
    ahahahahaha, sory ale nie mogę wytrzymać :D
    boże to ja narzekam że mi dogaduje, ale to już przechodzi moje pojęcie :D

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też liczę na 10kg zrzutu w szpitalu. Jak tyle nie spadnie, to zostaję dłużej :-D ja mam póki co 20 kg na plusie, ale liczę, że już więcej nie przybędzie

relgh371b3i8nmn1.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Spakuj ciuchy na po porodzie do torby bo wyjdziesz w niedopiętych spodniach i obcisłym swetrku jak to Pchelkaa mówiła, prawda :-D Szczerzonego Pan Bóg....

Spakowalam i dla malej o dla mnie ;) niezla siare by mi zrobil gdyby przywiozl mi spodnie s/m chyba na udo a nawet gdyby sie dopiac to aaallaaaa moje ciecie moje krocze ;/

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no to twoj maz pojechal to ja na mojego nie mam co narzekac :)

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    ahahahahaha, sory ale nie mogę wytrzymać :D
    boże to ja narzekam że mi dogaduje, ale to już przechodzi moje pojęcie :D

Ja tez sie smieje z tego bo on mysli , ze mi bedzie tak wesolo jak jemu. Glupie ma zarty oj glupie

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    taa ja to zaraz po porodzie w s wskocze i sznurki zaloze jeszcze :)

A.bokami odstawać będzie podpacha poporodowa :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ola no to twoj maz pojechal to ja na mojego nie mam co narzekac :)

Mowie wam co on czasem wygaduje. Najlepsze to jest to ze on mysli ze to takie smieszne ;)

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia nie przejmuj sie po porodzie wszystko powinno wrocic do normy ;-) zobacz Flakonik juz pyta kiedy mozna <3 ;-)

Chociaz ja to mojego wygnalabym do salonu gdyby cos takiego powiedzial. Od jakiegos czasu probuje sie zabrac za mnie ale ciezko mu idzie, pyta: Mala spi? A ja ze tak (no bo sie nie kreci) wiec On zaczyna cos tam dzialas i wtedy Ircia sie budzi i zaczyna kopac, brzuch caly faluje i poseksione bo jak corcia nie spi to On nie bedzie tam grzebal ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no bo rozumiem powiedzieć że okrągła się zrobiłaś, ale że owalna? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szykujcie sie na newsy w wiadomosciach byla ciezarowka zabarykadowala sie na oddziale bo nie zrzucila 10kg to bede ja :)

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka co z tego ze ja go wygonie jak ta ślamazara i tak przylezie do mnie. I mowi oj Niusia ty sie na zartach nie znasz a ja no fuck fajne żarty.

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Ja też liczę na 10kg zrzutu w szpitalu. Jak tyle nie spadnie, to zostaję dłużej :-D ja mam póki co 20 kg na plusie, ale liczę, że już więcej nie przybędzie

Jak będziesz miała w szpitalu na śniadaniem mielonka plus kawałek chleba na wyszczerbionym talerzu - schudniesz szybciej ;-)

‹‹ 1788 1789 1790 1791 1792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ