Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Oj jak slodko
moj mowi hipcia ale chyba juz to mowilam kiedys
Ty to jesteś taka mini hipcia
Ej jak Megi 13 kg zostawiła w szpitalu, a ja przytyłam 8 to jest szansa, że po porodzie od razu schudnę 5 kilo^^?Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcik to idz spac, korzystaj poki nie musisz wisiec z cyckiem lub butla co ok 3 godz
Jutro moj tp wedlug usg, ale napewno okaze sie ze to gowno prawda i pochodze jeszcze z tydziena maz wlasnie rozpoczal urlop ktory wzial z racji narodzin cory
to SE troche poczeka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:było powiedzieć, że z dnia na dzień Oliwka rośnie...
Ja tez chce hamburgerka ; ( no wkurwil mnie niesamowicie . Wlasnie dalam mu z lokcia tak zaciaga dziad jeden. Aaa wlasnie od trzech dni zabiera sie za sexik ze mna i jakos wiecznie zasypia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Ha to moj kiedys dobrze ze jestes na diecie cukrzycowej bo nie wyobrazam sobie jakbys bez niej wygladala i tym oto sposobem obiad mial w koszu
Ja tez na diecie cukrzycowej ale odkad mam insuline to pozwalam sobie jak nigdy. A najlepsze jest to , ze on mysli.... iz kobietki ktore urodza to odrazu wbijaja sie w te same szmatki i smigaja . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Ja tez chce hamburgerka ; ( no wkurwil mnie niesamowicie . Wlasnie dalam mu z lokcia tak zaciaga dziad jeden. Aaa wlasnie od trzech dni zabiera sie za sexik ze mna i jakos wiecznie zasypia