Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola ten Twój to ma wyobraźnię, nie ma co...owalna w łóżku. Kanciaty się znalazł
Mojego też do łóżka się nie da zaciągnąć. Też mu z tego powodu dogaduję. Ostatnio przed wizytą u lekarza mówię mu, że idę do wanny się golić, bo takie czasy nastały, że teraz depilację robię dla cudzego chłopaMama-julka, ZieloneOliwki, Matleena, Dżulia, Suerte lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Jak będziesz miała w szpitalu na śniadaniem mielonka plus kawałek chleba na wyszczerbionym talerzu - schudniesz szybciej
Jak leżałam na patologii 3 dni to na śniadanko była zupa mleczna i sucha bułkao mielonce można było zapomnieć
Jak ktoś nie chciał zupy mlecznej to został z samą bułą
Dopiero na kolację był wypas...do buły był plaster sera albo szynki konserwowej
Aaa i problem wyszczerbionych talerzy też w naszym szpitalu nie występuje, bo talerze są...plastikoweWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:55
-
ZieloneOliwki wrote:nie no bo rozumiem powiedzieć że okrągła się zrobiłaś, ale że owalna?
No wlasnie wez to pojmij. Jak kobieta moze byc owalna hahahah . Ale to pikus na ostatniej wizycie lekarz standard fotel i waga. No to zdjelam buciki i na wage a lekarz ok i wpisuje ja na fotel schodze ubieram sie , siadam i rozmawiamy . Plan porodu itd skierowanie. Juz wszystko wiemy wychodzimy a moj M przed wyjscie mowi do mojego pizdogrzeba a Panie doktorze ta Oli waga to szybko wroci po porodzie do siebie ... jeblam buraka i chcialam uciekac na co lekarz mowi ( panie Krzysztofie zona przytyla okolo 8 kg dziecko , wody , lozysko i po kilogramach .) A moj do niego ahaaa to super Dziekuje i do zobaczenia na oddziele a ja taka purpurowa wyszlam z tamtad. I juz sie nie odezwalam do niego przez caly wieczor i pol dnia.annielica lubi tę wiadomość
-
moniek90 wrote:Ola ten Twój to ma wyobraźnię, nie ma co...owalna w łóżku. Kanciaty się znalazł
Mojego też do łóżka się nie da zaciągnąć. Też mu z tego powodu dogaduję. Ostatnio przed wizytą u lekarza mówię mu, że idę do wanny się golić, bo takie czasy nastały, że teraz depilację robię dla cudzego chłopa
Bez kitu .do czego to doszlo , ze depilujemy sie dla innych chlopow hahahahamoniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Czy klucie w szyjce znaczy "robi sie rozwarcie"? Tak mnie kluje dzis caly dzien ze nie wyrabiam chwilamo
Też dzisiaj czułam kłucie, chwilami dość mocne ale nie przez cały dzień. Raczej seriami. Może to faktycznie szyjka, bo Młoda w tym czasie spała -
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Jak leżałam na patologii 3 dni to na śniadanko była zupa mleczna i sucha bułka
o mielonce można było zapomnieć
Jak ktoś nie chciał zupy mlecznej to został z samą bułą
Dopiero na kolację był wypas...do buły był plaster sera albo szynki konserwowej
No to wiesz na czym stoisz - dieta bedzie. A na kolację był wypas żeby po nocy nie chodzić po oddziale z głodu i smacznie spać, tak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:haha widzialyscie pierwsza strone lipcowe mamusie no poplakaam sie ze smiechu
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcowe-mamusie-2016,8804.htmlTam w ogóle jakaś dziwna sytuacja jest u lipcówek
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki to stary a glupi . A najlepsze jest to , ze znam go i wiem ze nie robi tego zlosliwie. Ostatnio pytalam go czy boi sie , ze bede taka gruba jak kiedys a on do mnie ( nie bedziesz ) a ja ( skad wiesz) a on ( bo bylas taka nieszczesliwa ) a ja lol bo myslalm ze tego nie widzial. A kiedys wam pisalam ze schudlam 23 kg i szybkim tepie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:No wlasnie wez to pojmij. Jak kobieta moze byc owalna hahahah . Ale to pikus na ostatniej wizycie lekarz standard fotel i waga. No to zdjelam buciki i na wage a lekarz ok i wpisuje ja na fotel schodze ubieram sie , siadam i rozmawiamy . Plan porodu itd skierowanie. Juz wszystko wiemy wychodzimy a moj M przed wyjscie mowi do mojego pizdogrzeba a Panie doktorze ta Oli waga to szybko wroci po porodzie do siebie ... jeblam buraka i chcialam uciekac na co lekarz mowi ( panie Krzysztofie zona przytyla okolo 8 kg dziecko , wody , lozysko i po kilogramach .) A moj do niego ahaaa to super Dziekuje i do zobaczenia na oddziele a ja taka purpurowa wyszlam z tamtad. I juz sie nie odezwalam do niego przez caly wieczor i pol dnia.
Kochany !!! Jak się troszczy o Twoje kilogramyjuż nie może patrzeć jak Ci ciężko haha