X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby tylko podpaska baleronu tez troche zostanie :D

Mama-julka lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ten Twój to ma wyobraźnię, nie ma co...owalna w łóżku. Kanciaty się znalazł :-P
    Mojego też do łóżka się nie da zaciągnąć. Też mu z tego powodu dogaduję. Ostatnio przed wizytą u lekarza mówię mu, że idę do wanny się golić, bo takie czasy nastały, że teraz depilację robię dla cudzego chłopa :-D

Mama-julka, ZieloneOliwki, Matleena, Dżulia, Suerte lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy klucie w szyjce znaczy "robi sie rozwarcie"? Tak mnie kluje dzis caly dzien ze nie wyrabiam chwilamo :-(

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Jak będziesz miała w szpitalu na śniadaniem mielonka plus kawałek chleba na wyszczerbionym talerzu - schudniesz szybciej ;-)

Jak leżałam na patologii 3 dni to na śniadanko była zupa mleczna i sucha bułka :-D o mielonce można było zapomnieć :-D Jak ktoś nie chciał zupy mlecznej to został z samą bułą :-D
    Dopiero na kolację był wypas...do buły był plaster sera albo szynki konserwowej :-D

Aaa i problem wyszczerbionych talerzy też w naszym szpitalu nie występuje, bo talerze są...plastikowe :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:55

relgh371b3i8nmn1.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    nie no bo rozumiem powiedzieć że okrągła się zrobiłaś, ale że owalna? :D

No wlasnie wez to pojmij. Jak kobieta moze byc owalna hahahah . Ale to pikus na ostatniej wizycie lekarz standard fotel i waga. No to zdjelam buciki i na wage a lekarz ok i wpisuje ja na fotel schodze ubieram sie , siadam i rozmawiamy . Plan porodu itd skierowanie. Juz wszystko wiemy wychodzimy a moj M przed wyjscie mowi do mojego pizdogrzeba a Panie doktorze ta Oli waga to szybko wroci po porodzie do siebie ... jeblam buraka i chcialam uciekac na co lekarz mowi ( panie Krzysztofie zona przytyla okolo 8 kg dziecko , wody , lozysko i po kilogramach .) A moj do niego ahaaa to super Dziekuje i do zobaczenia na oddziele a ja taka purpurowa wyszlam z tamtad. I juz sie nie odezwalam do niego przez caly wieczor i pol dnia.

annielica lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Ola ten Twój to ma wyobraźnię, nie ma co...owalna w łóżku. Kanciaty się znalazł :-P
    Mojego też do łóżka się nie da zaciągnąć. Też mu z tego powodu dogaduję. Ostatnio przed wizytą u lekarza mówię mu, że idę do wanny się golić, bo takie czasy nastały, że teraz depilację robię dla cudzego chłopa :-D

Bez kitu .do czego to doszlo , ze depilujemy sie dla innych chlopow hahahaha

moniek90 lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha widzialyscie pierwsza strone lipcowe mamusie no poplakaam sie ze smiechu

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcowe-mamusie-2016,8804.html

Pola_27 lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Czy klucie w szyjce znaczy "robi sie rozwarcie"? Tak mnie kluje dzis caly dzien ze nie wyrabiam chwilamo :-(

Też dzisiaj czułam kłucie, chwilami dość mocne ale nie przez cały dzień. Raczej seriami. Może to faktycznie szyjka, bo Młoda w tym czasie spała

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Jak leżałam na patologii 3 dni to na śniadanko była zupa mleczna i sucha bułka :-D o mielonce można było zapomnieć :-D Jak ktoś nie chciał zupy mlecznej to został z samą bułą :-D
    Dopiero na kolację był wypas...do buły był plaster sera albo szynki konserwowej :-D

No to wiesz na czym stoisz - dieta bedzie. A na kolację był wypas żeby po nocy nie chodzić po oddziale z głodu i smacznie spać, tak :-D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    myślę że nie, mnie tak boli od dłuższego czasu a rozwarcie mam bez zmian na 1 cm.

ola, zabiłabym męża na Twoim miejscu.

• ola25 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide znowu po mleczko bo piecze jak cholera. Ehhh.

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    haha widzialyscie pierwsza strone lipcowe mamusie no poplakaam sie ze smiechu

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcowe-mamusie-2016,8804.html
    taaa, widziałam już jakiś czas temu :P Tam w ogóle jakaś dziwna sytuacja jest u lipcówek :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja do lekarza chodzilam sama :)

• Nadulka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:51

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ten Twój chłop to faktycznie ma jakiegoś bzika na punkcie Twojej wagi, że nawet lekarza zagaduje...focha bym miała jak nic. A sam rozumiem ma figurę idealną?

relgh371b3i8nmn1.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki to stary a glupi . A najlepsze jest to , ze znam go i wiem ze nie robi tego zlosliwie. Ostatnio pytalam go czy boi sie , ze bede taka gruba jak kiedys a on do mnie ( nie bedziesz ) a ja ( skad wiesz) a on ( bo bylas taka nieszczesliwa ) a ja lol bo myslalm ze tego nie widzial. A kiedys wam pisalam ze schudlam 23 kg i szybkim tepie

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To juz jest dziecinada wchodze kiedy moge a jak sie zdarzy cos ze mnie nie ma to zegnamy z tej piaskownicy ktora to wymyslia ma chyba 15 lat :)

Nadulka, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    No wlasnie wez to pojmij. Jak kobieta moze byc owalna hahahah . Ale to pikus na ostatniej wizycie lekarz standard fotel i waga. No to zdjelam buciki i na wage a lekarz ok i wpisuje ja na fotel schodze ubieram sie , siadam i rozmawiamy . Plan porodu itd skierowanie. Juz wszystko wiemy wychodzimy a moj M przed wyjscie mowi do mojego pizdogrzeba a Panie doktorze ta Oli waga to szybko wroci po porodzie do siebie ... jeblam buraka i chcialam uciekac na co lekarz mowi ( panie Krzysztofie zona przytyla okolo 8 kg dziecko , wody , lozysko i po kilogramach .) A moj do niego ahaaa to super Dziekuje i do zobaczenia na oddziele a ja taka purpurowa wyszlam z tamtad. I juz sie nie odezwalam do niego przez caly wieczor i pol dnia.

Kochany !!! Jak się troszczy o Twoje kilogramy :D już nie może patrzeć jak Ci ciężko haha :P

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta adminka lipcówek to jakiś herszt :-D Jebłam na ziemię :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek no ma bzika. I tak mi wstyd bylo , ze masakra. Focha puscilam strasznego a on do mnie ( no co pytac nie mozna)

8p3onafaaetblgsa.png

‹‹ 1789 1790 1791 1792 1793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ