WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby tylko podpaska baleronu tez troche zostanie :D

Mama-julka lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ten Twój to ma wyobraźnię, nie ma co...owalna w łóżku. Kanciaty się znalazł :-P
    Mojego też do łóżka się nie da zaciągnąć. Też mu z tego powodu dogaduję. Ostatnio przed wizytą u lekarza mówię mu, że idę do wanny się golić, bo takie czasy nastały, że teraz depilację robię dla cudzego chłopa :-D

Mama-julka, ZieloneOliwki, Matleena, Dżulia, Suerte lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy klucie w szyjce znaczy "robi sie rozwarcie"? Tak mnie kluje dzis caly dzien ze nie wyrabiam chwilamo :-(

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Jak będziesz miała w szpitalu na śniadaniem mielonka plus kawałek chleba na wyszczerbionym talerzu - schudniesz szybciej ;-)

Jak leżałam na patologii 3 dni to na śniadanko była zupa mleczna i sucha bułka :-D o mielonce można było zapomnieć :-D Jak ktoś nie chciał zupy mlecznej to został z samą bułą :-D
    Dopiero na kolację był wypas...do buły był plaster sera albo szynki konserwowej :-D

Aaa i problem wyszczerbionych talerzy też w naszym szpitalu nie występuje, bo talerze są...plastikowe :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:55

relgh371b3i8nmn1.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    nie no bo rozumiem powiedzieć że okrągła się zrobiłaś, ale że owalna? :D

No wlasnie wez to pojmij. Jak kobieta moze byc owalna hahahah . Ale to pikus na ostatniej wizycie lekarz standard fotel i waga. No to zdjelam buciki i na wage a lekarz ok i wpisuje ja na fotel schodze ubieram sie , siadam i rozmawiamy . Plan porodu itd skierowanie. Juz wszystko wiemy wychodzimy a moj M przed wyjscie mowi do mojego pizdogrzeba a Panie doktorze ta Oli waga to szybko wroci po porodzie do siebie ... jeblam buraka i chcialam uciekac na co lekarz mowi ( panie Krzysztofie zona przytyla okolo 8 kg dziecko , wody , lozysko i po kilogramach .) A moj do niego ahaaa to super Dziekuje i do zobaczenia na oddziele a ja taka purpurowa wyszlam z tamtad. I juz sie nie odezwalam do niego przez caly wieczor i pol dnia.

annielica lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Ola ten Twój to ma wyobraźnię, nie ma co...owalna w łóżku. Kanciaty się znalazł :-P
    Mojego też do łóżka się nie da zaciągnąć. Też mu z tego powodu dogaduję. Ostatnio przed wizytą u lekarza mówię mu, że idę do wanny się golić, bo takie czasy nastały, że teraz depilację robię dla cudzego chłopa :-D

Bez kitu .do czego to doszlo , ze depilujemy sie dla innych chlopow hahahaha

moniek90 lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha widzialyscie pierwsza strone lipcowe mamusie no poplakaam sie ze smiechu

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcowe-mamusie-2016,8804.html

Pola_27 lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Czy klucie w szyjce znaczy "robi sie rozwarcie"? Tak mnie kluje dzis caly dzien ze nie wyrabiam chwilamo :-(

Też dzisiaj czułam kłucie, chwilami dość mocne ale nie przez cały dzień. Raczej seriami. Może to faktycznie szyjka, bo Młoda w tym czasie spała

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Jak leżałam na patologii 3 dni to na śniadanko była zupa mleczna i sucha bułka :-D o mielonce można było zapomnieć :-D Jak ktoś nie chciał zupy mlecznej to został z samą bułą :-D
    Dopiero na kolację był wypas...do buły był plaster sera albo szynki konserwowej :-D

No to wiesz na czym stoisz - dieta bedzie. A na kolację był wypas żeby po nocy nie chodzić po oddziale z głodu i smacznie spać, tak :-D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    myślę że nie, mnie tak boli od dłuższego czasu a rozwarcie mam bez zmian na 1 cm.

ola, zabiłabym męża na Twoim miejscu.

• ola25 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide znowu po mleczko bo piecze jak cholera. Ehhh.

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    haha widzialyscie pierwsza strone lipcowe mamusie no poplakaam sie ze smiechu

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcowe-mamusie-2016,8804.html
    taaa, widziałam już jakiś czas temu :P Tam w ogóle jakaś dziwna sytuacja jest u lipcówek :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja do lekarza chodzilam sama :)

• Nadulka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:51

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ten Twój chłop to faktycznie ma jakiegoś bzika na punkcie Twojej wagi, że nawet lekarza zagaduje...focha bym miała jak nic. A sam rozumiem ma figurę idealną?

relgh371b3i8nmn1.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki to stary a glupi . A najlepsze jest to , ze znam go i wiem ze nie robi tego zlosliwie. Ostatnio pytalam go czy boi sie , ze bede taka gruba jak kiedys a on do mnie ( nie bedziesz ) a ja ( skad wiesz) a on ( bo bylas taka nieszczesliwa ) a ja lol bo myslalm ze tego nie widzial. A kiedys wam pisalam ze schudlam 23 kg i szybkim tepie

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To juz jest dziecinada wchodze kiedy moge a jak sie zdarzy cos ze mnie nie ma to zegnamy z tej piaskownicy ktora to wymyslia ma chyba 15 lat :)

Nadulka, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    No wlasnie wez to pojmij. Jak kobieta moze byc owalna hahahah . Ale to pikus na ostatniej wizycie lekarz standard fotel i waga. No to zdjelam buciki i na wage a lekarz ok i wpisuje ja na fotel schodze ubieram sie , siadam i rozmawiamy . Plan porodu itd skierowanie. Juz wszystko wiemy wychodzimy a moj M przed wyjscie mowi do mojego pizdogrzeba a Panie doktorze ta Oli waga to szybko wroci po porodzie do siebie ... jeblam buraka i chcialam uciekac na co lekarz mowi ( panie Krzysztofie zona przytyla okolo 8 kg dziecko , wody , lozysko i po kilogramach .) A moj do niego ahaaa to super Dziekuje i do zobaczenia na oddziele a ja taka purpurowa wyszlam z tamtad. I juz sie nie odezwalam do niego przez caly wieczor i pol dnia.

Kochany !!! Jak się troszczy o Twoje kilogramy :D już nie może patrzeć jak Ci ciężko haha :P

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta adminka lipcówek to jakiś herszt :-D Jebłam na ziemię :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek no ma bzika. I tak mi wstyd bylo , ze masakra. Focha puscilam strasznego a on do mnie ( no co pytac nie mozna)

8p3onafaaetblgsa.png

‹‹ 1789 1790 1791 1792 1793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ