Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno i gratulacje ola dla Ciebie bo to na prawdę wyczyn!
8kg w ciąży to jest na prawdę malutko.. może On myślał że w ogóle kilogramów nie przybywa?
U lipcówek to ta założycielka właśnie drugi wątek założyła a jak ktoś pytał dlaczego to nie potrafiła sensownie wytłumaczyć. Trochę rządzicielka, ale cóż
Wiadomo przecież że na początku tematy się nie kleją, dużo dziewczyn odchodzi... nie czaję.
Flakonik też musi regulamin ustalić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:no i gratulacje ola dla Ciebie bo to na prawdę wyczyn!
8kg w ciąży to jest na prawdę malutko.. może On myślał że w ogóle kilogramów nie przybywa?
U lipcówek to ta założycielka właśnie drugi wątek założyła a jak ktoś pytał dlaczego to nie potrafiła sensownie wytłumaczyć. Trochę rządzicielka, ale cóż
Wiadomo przecież że na początku tematy się nie kleją, dużo dziewczyn odchodzi... nie czaję.
Flakonik też musi regulamin ustalić
Nie chce mi się już dziś zagladac tam, ale to chodzi o ten regulamin - jak przez tydzień nie widać to wykreślona zostaje i przy nickach ile kogo dni nie było ? ja z tego się śmiałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem, że ten temat już jest nudny, ale gdyby na grudniowych był taki reżim to bym na to nasrała
Przecież to nie o to chodzi kto ile się udziela. Każda chyba ma prawo się udzielać tyle ile chce, ile potrzebuje i na ile jej czas pozwala.
Nie wróżę im zbyt długiej przyszłości...
Z tego wypisywania dni nieobecnych też miałam niezły ubaw. Ciekawe czy będzie to tak ogarniać jak jej narośnie 100 lasek. Flakonik to by przy nas nie miała czasu na nicAnko:-), genoweffa lubią tę wiadomość
-
Ja pierdziele , ze ona ma czas liczyc takie cos. Nooo flakonik chyba padnie jak to zobaczy
ale dajcie spokoj dziewczyny nie beda chcialay sie udzielac bo z wariatka nie ma co zaczynac
regulamin pierwsza liga. Porażka
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moniek90 wrote:"Dodałam cos na prezentacje warto przeczytac
Wiem jestem zouza ale mysle ze jakies zasady powinny byc
A jak sie one komus nie podobają to trudno , nikogo na sile nie trzymam"
Tak ta adminka myśli o swoich zasadach
Glupie babsko -
nick nieaktualnyAnko:-) napisała na lipcówkach, że głośno o nich na belly...
Aj tam, nie nasza sprawa przecież. My jesteśmy zajebiste grudniówki i tyleI mamy wspaniałego Flakonika który mimo nawału obowiązków jest z nami na bieżąco
Anko:-), Mama-julka, moniek90, kwiatakacji, Flakonik, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Strach sie kłaść do lozka bo znowu beda w sufit patrzec dwie godziny . A mowia wez sie wyspij teraz bo potem juz nie pospisz. Ale ja pytam jak tu mam spac jak nie moge
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale zerknęłam na inne wątki i chyba wszystkie się już śmieją
ja próbuję się w dzień zmęczyć bardzo, żeby w nocy spać, ale niestety to pomaga tylko na króką metę. budzę się o 3 nad ranem i znowu to samo... taaaak mi się marzy pospać bez brzuchaale wtedy brzuch będzie obok w łóżeczku i też nie pośpię