Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuźwa dziewczyny Was nadrobić to jest hardcore
Gratulacje dla nowych mamusiekI dla wytrwałej alicji, Ty to jesteś dzielna babka !
Ja dziś trochę podreptałam tu i tam, odebrałam ostatnie wyniki badań, i tak mnie ścieło po dzisiejszym dniu, że wstać nie mogłamCo nie co nadrobiłam u Was, ale było ciezko
Najadłam się mandarynek i jestem zadowolona
od razu się czuje że święta tuż tuż
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Ja tez siedze na cytrusach jem codziennie grejfuty jutro kupie mandarynki i pomarańcze trzeba sie najesc bo zaraz koniec. Kurcze a wy znowu o sraniu zaczynacie ; D hahaha i znowu czytam to jak jem kit-keta w lozeczku ostatnio czekalam na M i pilam kawe , jadlam ciastko wchodze na forum a wy znowu najbardziej rozbujany temat. Ehhh mimo cukrzycy ciazowej nie umiem sobie odmowic ciuciu. Dobrze, ze mam pena i sama reguluje dawki insuliny.
A tak propo to mam takie hmmm prawda brzydkie pytanko aczkolwiek chodzi o wasz ulubiony temacik KUPKA!! W srode mam planowane cc i jak myslicie moge zrobic sobie we wtorek wieczorem lewatywe w domu ten gotowy roztwor do kupienia w aptece? Bo potem jak tu sie wysrac z pocietym brzuszkiem? ( wielkie sorry za bezpośredniosc)
na Twoim miejscu bym nie robiła, bo to trochę za silne i może się okazać że będziesz jednak we wtorek na sygnale jechać do szpitala na porodówkę
Przeczyść się we wtorek czopkami, czy tam w środę raniutko albo poproś o lewatywę w szpitalu przed cesarką.
-
nick nieaktualnyola25 wrote:A tak propo to mam takie hmmm prawda brzydkie pytanko aczkolwiek chodzi o wasz ulubiony temacik KUPKA!! W srode mam planowane cc i jak myslicie moge zrobic sobie we wtorek wieczorem lewatywe w domu ten gotowy roztwor do kupienia w aptece? Bo potem jak tu sie wysrac z pocietym brzuszkiem? ( wielkie sorry za bezpośredniosc)
Bo nasz wątek forumowy zna się na tym jak najlepiej he he.
A na serio to nie wiem na ile przed cc można se lewatywe strzelić. Mp. Ala miała po przyjęciu na oddział. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a kupywalyscie cos na kolke po urodzeniu tak na wszelki ??
U mnie miarka sie skonczyla na 120 takze podziekuje nic wiecej nie powiem......................... Dawac mi ta setunieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 23:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rozumiem ze organizm przygotowuje sie do porodu, ale to trwa juz tydzien czasu i z tydzien pewnie jeszcze potrwa
Wole tak niz zaparcia.
Ta koncowka ciazy to nawet spoko, problemow ze spaniem nie mam wcale, zgagi nie mam, zaparcia tez przeszly, tylko te bole brzucha, szyjki i pachwin -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ale zrobiluscie smaka na mandarynki niedobre wyyyu
a dobre już są te mandarynki bo te pierwsze to ją się zawsze boje bo często takie drewniane są
ale dzisiaj kupiłam i całkiem smaczne, jedne kwaśniejsze a drugie słodsze, te z łatwo odchodzącą skórką są słodziutkie
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Myslicie , ze przed cc tez robia lewatywe??? Hahaha bez kitu moge skurczy dostac bo jak mi jelita zaczna pracowac to bedzie akcja !!!
Nie wiem czy kiedykolwiek robiłaś sobie lewatywę, ja bym się bała przed cesarką bo mnie tak czyściło że czułam że mi się żołądek do kręgosłupa przyklejał -
nick nieaktualnyola25 wrote:Annielica no mam ten syropek mam. Ale tak myslisz dokladnie mnie przeczyci ? Kurde wy sracie na potege a ja tu o lewatywie hahahah
Oj przeczyści wystarczająco by się nie martwić o sranie przez jakiś czas:P
Faktycznie mocne przeczyszczenie jelit niewskazane bo to przyspiesza poród.
Boisz się trochę?