WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gówniary !:P

moniek90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    A ja wlasnie skonczylam sie niedawno seksowac z M :P

Acikk to jak sie obzresz u mamybto cie dopiero kochana przeczysci :)
    teraz piszesz?
    Było zdawać relacje na bieżąco!!!
    Była seksi bielizna? :D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    No co Ty ścina Cię? :-D Taki temat a Ty idziesz spać? :-D Może o alkoholu zaczniemy gadać to się obudzisz :-P Co tam mamusia będzie serwować z trunków? :-D
    No weź nie draznij lwa kobieto :D

moniek90 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiem Wam tylko tyle, że Alicja już ma brzuszek jak przed porodem :D szczęściara :)

Mój 114cm...

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No weź nie draznij lwa kobieto :D

Haha :-D widzisz, ja wiem co na Ciebie działa :-D z resztą tutaj to każda wie :-P

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a propo kupy to mnie dzis czysci co nie zhem to na kibelek :) mi tez odszedl kawaleniek czopa,ale u mnie to zadrn znak,jeszcze 3tyg I etedy bede rodzic ;) po drodze musze wyprawic Gsbrysiowi urodziny jedne w przedszkolu,drugie w domu. No I uzgodnilam.ze Gabrys idzie juz w grudniu do przedsxkola. Boje sie tego dnia,nie o niego a o siebie :D

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde aż SE zmierze ten bębenek :d

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala czekamy na wiecej info! :-) odpoczywajcie po tym ciezkim dniu ;-)

Misia Ty sie poseksilas a ja znowu posralam , tylko to mi zostalo na tym etapie :-D

Pola_27 lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Ala czekamy na wiecej info! :-) odpoczywajcie po tym ciezkim dniu ;-)

Misia Ty sie poseksilas a ja znowu posralam , tylko to mi zostalo na tym etapie :-D
    Hahahaha hahahaha :D pchelkaa jo Cię prosza :D daj żyć :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez siedze na cytrusach jem codziennie grejfuty jutro kupie mandarynki i pomarańcze trzeba sie najesc bo zaraz koniec. Kurcze a wy znowu o sraniu zaczynacie ; D hahaha i znowu czytam to jak jem kit-keta w lozeczku ostatnio czekalam na M i pilam kawe , jadlam ciastko wchodze na forum a wy znowu najbardziej rozbujany temat. Ehhh mimo cukrzycy ciazowej nie umiem sobie odmowic ciuciu. Dobrze, ze mam pena i sama reguluje dawki insuliny.

A tak propo to mam takie hmmm prawda brzydkie pytanko aczkolwiek chodzi o wasz ulubiony temacik KUPKA!! W srode mam planowane cc i jak myslicie moge zrobic sobie we wtorek wieczorem lewatywe w domu ten gotowy roztwor do kupienia w aptece? Bo potem jak tu sie wysrac z pocietym brzuszkiem? ( wielkie sorry za bezpośredniosc)

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu o kupie i dupie :-P ja też sobie zmierzyłam mój balon i chyba zaraz odleci :-D 111cm :-P prawie miarki brakło :-P

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie równo setunia w brzucholku :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik taki czas u mnie nastapil, co nie zjem to sruuu, Maz tylko sie dziwi ze ledwo z wc wychodze a juz mowie ze glodna jestem :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czyms trzeba sie chwalic :) Ta dzis o seksi bieliznie mogl pomarzyc niech sie cieszy ze wogole po dwoch godzinach namowy sie dostal :)

Pchelkaa rozwailas mi system swoim postem moj sie patrzy na mnie jak na wariatke ze sie do monitora smieje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ja tez siedze na cytrusach jem codziennie grejfuty jutro kupie mandarynki i pomarańcze trzeba sie najesc bo zaraz koniec. Kurcze a wy znowu o sraniu zaczynacie ; D hahaha i znowu czytam to jak jem kit-keta w lozeczku ostatnio czekalam na M i pilam kawe , jadlam ciastko wchodze na forum a wy znowu najbardziej rozbujany temat. Ehhh mimo cukrzycy ciazowej nie umiem sobie odmowic ciuciu. Dobrze, ze mam pena i sama reguluje dawki insuliny.

A tak propo to mam takie hmmm prawda brzydkie pytanko aczkolwiek chodzi o wasz ulubiony temacik KUPKA!! W srode mam planowane cc i jak myslicie moge zrobic sobie we wtorek wieczorem lewatywe w domu ten gotowy roztwor do kupienia w aptece? Bo potem jak tu sie wysrac z pocietym brzuszkiem? ( wielkie sorry za bezpośredniosc)

Ja bym zrobila :-)

U mnie w brzusiu 103cm

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:

Brech he he he.

• Laura Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 13:03

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo nie wpadlam na to , zeby sie zmierzyć jutro to zrobie i dam znac ;) ciekawe ile mam .ty Acikk masz 100 no a niby gdzie

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:

Też się zastanawiam. Tylko ta lewatywa.... śmierdząca sprawa...Jakoś wolałabym bez niej. Nie wiem może laktulozę? Tak bardziej humanitarnie :P coś tam zawsze pójdzie.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zeby wogole jakas kupka wyeciaa to sie niezle trzeba nastekac :)

‹‹ 1783 1784 1785 1786 1787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ