Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha a propo kupy to mnie dzis czysci co nie zhem to na kibelek
mi tez odszedl kawaleniek czopa,ale u mnie to zadrn znak,jeszcze 3tyg I etedy bede rodzic
po drodze musze wyprawic Gsbrysiowi urodziny jedne w przedszkolu,drugie w domu. No I uzgodnilam.ze Gabrys idzie juz w grudniu do przedsxkola. Boje sie tego dnia,nie o niego a o siebie
-
nick nieaktualny
-
Ja tez siedze na cytrusach jem codziennie grejfuty jutro kupie mandarynki i pomarańcze trzeba sie najesc bo zaraz koniec. Kurcze a wy znowu o sraniu zaczynacie ; D hahaha i znowu czytam to jak jem kit-keta w lozeczku ostatnio czekalam na M i pilam kawe , jadlam ciastko wchodze na forum a wy znowu najbardziej rozbujany temat. Ehhh mimo cukrzycy ciazowej nie umiem sobie odmowic ciuciu. Dobrze, ze mam pena i sama reguluje dawki insuliny.
A tak propo to mam takie hmmm prawda brzydkie pytanko aczkolwiek chodzi o wasz ulubiony temacik KUPKA!! W srode mam planowane cc i jak myslicie moge zrobic sobie we wtorek wieczorem lewatywe w domu ten gotowy roztwor do kupienia w aptece? Bo potem jak tu sie wysrac z pocietym brzuszkiem? ( wielkie sorry za bezpośredniosc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Ja tez siedze na cytrusach jem codziennie grejfuty jutro kupie mandarynki i pomarańcze trzeba sie najesc bo zaraz koniec. Kurcze a wy znowu o sraniu zaczynacie ; D hahaha i znowu czytam to jak jem kit-keta w lozeczku ostatnio czekalam na M i pilam kawe , jadlam ciastko wchodze na forum a wy znowu najbardziej rozbujany temat. Ehhh mimo cukrzycy ciazowej nie umiem sobie odmowic ciuciu. Dobrze, ze mam pena i sama reguluje dawki insuliny.
A tak propo to mam takie hmmm prawda brzydkie pytanko aczkolwiek chodzi o wasz ulubiony temacik KUPKA!! W srode mam planowane cc i jak myslicie moge zrobic sobie we wtorek wieczorem lewatywe w domu ten gotowy roztwor do kupienia w aptece? Bo potem jak tu sie wysrac z pocietym brzuszkiem? ( wielkie sorry za bezpośredniosc)
Ja bym zrobila
U mnie w brzusiu 103cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Ja tez siedze na cytrusach jem codziennie grejfuty jutro kupie mandarynki i pomarańcze trzeba sie najesc bo zaraz koniec. Kurcze a wy znowu o sraniu zaczynacie ; D hahaha i znowu czytam to jak jem kit-keta w lozeczku ostatnio czekalam na M i pilam kawe , jadlam ciastko wchodze na forum a wy znowu najbardziej rozbujany temat. Ehhh mimo cukrzycy ciazowej nie umiem sobie odmowic ciuciu. Dobrze, ze mam pena i sama reguluje dawki insuliny.
A tak propo to mam takie hmmm prawda brzydkie pytanko aczkolwiek chodzi o wasz ulubiony temacik KUPKA!! W srode mam planowane cc i jak myslicie moge zrobic sobie we wtorek wieczorem lewatywe w domu ten gotowy roztwor do kupienia w aptece? Bo potem jak tu sie wysrac z pocietym brzuszkiem? ( wielkie sorry za bezpośredniosc)
Też się zastanawiam. Tylko ta lewatywa.... śmierdząca sprawa...Jakoś wolałabym bez niej. Nie wiem może laktulozę? Tak bardziej humanitarniecoś tam zawsze pójdzie.
-
nick nieaktualny