Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzisek, dzięki bo już się stresować tą pępowiną zaczęłam.
nasza Ala musiała się namęczyć...
Ja dziś w Biedronce zostałam miło zaskoczona, kasjerka poprosiła mnie bez kolejki i mówi że w każdej Biedronce mam podchodzić bez kolejki bo jestem uprzywilejowana
A mnie pół godziny temu taki ból dopadł b rzucha że myślałm że urodzę... ale chyba Kubuś tak mocno się przekręcał, przeszło dopiero po kąpieli. Aż miałam łzy w oczach i kolejny pobyt w szpitalu przed oczami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneoliwki.gadaj gdzie mieszkasz! Zaraz się tam sprowadze! Chodzę do trzech różnych Biedronek i jeszcze się nie spotkałam z takim uprzywilejowaniem
Acikk nie jedz za dużo bo brzuch Ci pęknie i w kurtce się nie dopniesz ha ha ha.Acikk lubi tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Zieloneoliwki.gadaj gdzie mieszkasz! Zaraz się tam sprowadze! Chodzę do trzech różnych Biedronek i jeszcze się nie spotkałam z takim uprzywilejowaniem
Acikk nie jedz za dużo bo brzuch Ci pęknie i w kurtce się nie dopniesz ha ha ha. -
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Marik, a może jogurt masz?
Acikk, nie proponuję tak od razu po obżarstwie bo możesz nie zdążyć się w domu wypróżnić
Mam jogurt ale słodzony i po nim będzie jeszcze gorzej.;( Jakbym wiedziała że tak póżno wróci to bym sama sobie po to mleko poszła. Jak będą w TV mówić że ciężarówka utłukła męża w afekcie bo nie dostała mleka to będzie to o mniemoniek90, Madzisek, Mama-julka, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Zieloneoliwki.gadaj gdzie mieszkasz! Zaraz się tam sprowadze! Chodzę do trzech różnych Biedronek i jeszcze się nie spotkałam z takim uprzywilejowaniem
Acikk nie jedz za dużo bo brzuch Ci pęknie i w kurtce się nie dopniesz ha ha ha.
Później byłam na rynku z mamą po wędlinę, piątek więc kolejka moherów niemiłosierna. Nooo i również poproszono mnie bez kolejki, z tym że mohery mnie wzrokiem zabiły prawie
Zapraszam do Łodzi -
nick nieaktualny