Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam Was dziewczyny na bieżąco ale jestem z tych co wstydzą się zabrać glos
Czuję się jakbym znała każdą z Was.
No i oczywiście odzywam się, bo mam pytanie. Niedawno podczas prysznica odszedł mi czop. Nie mam wątpliwości, że to właśnie to, bo byl duży i zwyczajnie zaczęłam panikowac. Nie wiem czy zwiastuje on poród w najbliższym czasie czy mógł też szybciej wypaść po wczorajszym dość nieprzyjemnym badaniu na fotelu. Wiedziałam, że poród niebawem ale teraz to zaczęłam się dopiero stresować
Ps. Gratuluje kolejnym mamusiom
-
A dzisiaj w Auchan byłam na chwilę kolejki do kas jak cholera no to cisne do uprzywilejowanej
i kasjerka mnie wola żebym przeszła a ja nim się skaplam to musialam jakos dziwnie na nią spojrzeć bo spaliła buraka i mówi "wydawało mi się że jest pani w ciąży"
he he także. Mój brzuch nadal nie jest jednoznaczny
l
Pola_27, moniek90, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneczka dziewczyny tu mówią że może czop odejść na kilka lub kilkanaście dni przed porodem. Także chillaut, nie denerwuj się
A! I może się okazać, że to nie koniec bo odchodzi "partiami".
A Ty taki wstydzio jesteś! Etam, my tu nie "ą - ę przez bibułkę" to wiesz, wał śmiało -
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Oj chyba tylko my na straży zostałyśmy
reszta ucichła
acikk mi też ostatnio mówią ze mam bardzo maly brzuch jak na 9 miesiąc. Dzisiaj aż sie z ciekawości zmierzyłam i mój od dwoch miesięcy w obwodzie stoi w miejscu
Czyli? Ja jakiś czas temu 105 przy wzroście 172 i jest duży. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zjadłam pół kilograma mandarynek i mam taką zgagę że zaraz umrę. Mój mąż poszedł z kolegami na piwo (swoja drogą to jak już pójdzie na to piwo to jakby się ze smyczy zerwał, nie wie kiedy wrócić a ja siedzę cały dzień sama w domu i mam komunikację ze ścianą ) i obiecał że przyniesie mi mleko jak wróci. I tak czekam na to mleko i się o nie modlę bo zaraz mi rurę wypali
A śladu ani mojego męża ani mleka brak...