Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRewelka moj konczy o 13 a w domu jest jakies gora 10 po jest w domu
U mnie imion bylo kilka wlasnie Antoni Alan JAs Leos i Kacper ale jak M uslyszal to ostatnie to nijak nie chcial sie przekonac do innego i jakos tak w ucho nam wpadlo i bedzie Kacper i juz wszyscy tak mowia wiec ciezko zmienic
To madzia mialas przechlapane w tym szpitalu nie lubie jak ktos nie zwaraca uwagi na innych i zachowuje sie jakby byl pod sklepem a nie w szpitalu
Genoweffa jaki brzuszek sliczny oj kiedy to zlecialo w kazdej chwili nasze zycie moze sie juz zmienic z powou tej malej kruszynki w brzuchu
MMoj M juz sie smieje ze Kacper bedzie teraz numer jeden a nie onWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:24
genoweffa, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:Ja od początku ciąży też o 8 grudnia myślę, ale jest to związane z tym, że rok temu 8 grudnia dowiedziałam się, że serduszko nie bije u naszego dzieciątka i jakoś tak sobie pomyślałam, że to będzie dobra data na narodziny Antka
No to kto wiedzy tak nie będzietaka przewrotnosc losu
-
Matleena wrote:My początkiem października, ale ja pracowalam i mogłam rozpakowywać tylko wieczorem jak wracałam do domu. Czasem przyjezdzalam tak późno, że nie miałam już sił nic robić.
Co do teściowej już opowiadałam. Jak się jej zaliłam że się nie wyrobię to mi powiedziała, że to nieważne, żebym się nie przejmowała balaganem, bo jak urodze i wrócę z dzieckiem do domu to sobie skończę sprzątać i rozpakowywać...
Hahaha AAA no to fantastyczna rada teściowejumarlam
-
nick nieaktualnyMatleena kochana czasem zdarzaja sie takie doly i najlepiej sie wyplakac mnie to pomaga jak sobie troche porycze a naprawde podziwiam cie ze na koncowce jeszcze tak zapieprzasz zamiast odpoczywac ja bym chyba nie dala rady Meza zagon do pomocy w domu niech sie poczuje potrzebny
A jak wrocisz z dzieckiem do domu to napewno bedziesz miala czas i sile na sprzatanie zlote rady tesciowej
MOja sie pyta czy juz posprzatalismy bo ona za 1.5 tyg przyjezdzaI do tego stwierdzila ze jak Kacper sie nie urodzi jak ona bedzie i tylko 3 dni pobawi to sie strasznie na nas zdenerwuje no jakbym wiedziala kiedy moje dziecko zechce wyjsc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:29
Matleena lubi tę wiadomość
-
Ojesu, to i ja się zamelduję, że jestem obecna!
Oczywiście gratuluję nowym mamusiom, Mama Mai i Alicja, trzymajcie się ciepło, najważniejsze, że już macie maluszki obok siebie i jesteście po wszystkim.
U mnie zostały teoretycznie 2 tygodnie do terminu z usg, choć liczę że coś się wcześniej ruszy. Codziennie mam skurcze i przy tym ból miesiączkowy, ale taki ciągły i nie nasila się. Aż w końcu przechodzi. Do tego czop mi dalej odchodzi kawałkami... Nie wiem ile tego ze mnie może jeszcze wyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:36
agat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski!
Gratulacje dla Alicji i Mamy Mai:)
Ja dzisiaj gnije, czuje się jakby ktoś mi skopal kość lonowa i ogonowa:/ i w dodatku co jakis czas sączy mi się mega wodnisty rzadki śluz aż zalewa mi gacie.. Mały wwierca mi się w podwozie, ta końcówka to masakra. Brzuch od rana prawie ciągle twardy, ale nie boli ... Z jednej strony myślę sobie niech to się już kończy, a z drugiej To może niech sobie zostanie w tym brzuchu jak mu tam dobrze;p
-
nick nieaktualny
-
alisss871 wrote:Podpadłaś kochana
dobrze że to tylko usunięcie komentarza a nie usunięcie z forum z powodu nieusprawiedliwionej nieobecności
Współczuję tej kobiecie. Zapewne będzie miała "rygorystyczne" metody wychowywania
Hehe do teraz pozbierać się nie moge:-)
Jednak nie usunęła a skomentowała szefowa:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiegus, u mnie też skurcze są codziennie, ale poza tym żadnych oznak. I chociaż wolałabym już urodzić, by zdążyć się zorganizować zanim mąż znów pojedzie na statek (tj. 22.12), to raczej nic takiego się nie wydarzy i Olka zechce wyjść w okolicach terminu z 1 usg, czyli 6.12.
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Hehe do teraz pozbierać się nie moge:-)
Jednak nie usunęła a skomentowała szefowa:-)Anko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mnie mój mąż dzisiaj rozwalił:p
Przypadkiem natknal się na program "porody" na Polsat Cafe, ale niestety końcówka i pokazywali maluszki i w pewnym momencie słyszę śmiech jak u podjaranego dziaciaka i haselko: hihi ale fajny, ale fajny:D też bede takiego miał, a nawet piękniejszego;p
Wasi mezczyzni też maja takie przeblyski? :pMi$ia26, genoweffa, moniek90, justyna14, lula.91, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny