Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie szwavierka mowila karm jak najdluzej bo ta bliskosc i wogole a ona nie karmila wcale bo niby mala nie umiala ssac i wogole nie proboawala karmic ja nie czuje tego i watpie zebym dlugo karmila i to jest tylko moja decyzja i nikt tego nie zmieni
No Madzia 39 nic nie poradzeMadzia890722 lubi tę wiadomość
-
A za nami już 2tyg
http://iv.pl/images/15704478602559885671.jpgNadulka, ZieloneOliwki, kierzynka, Pchełka, m@rzenie, Madzia890722, Dżulia, alicja_, Poz!omka., Flakonik, Moniusia89, fresa, kwiatakacji, Karola1990, Eve_84, Madzisek, rewelka, Pchelkaa, Suerte, justyna14, aannkkaa, Acikk, Chichibi, Mama-julka, amos, genoweffa, Kourtney, pati_zuzia, Nazja, Piegus, Matleena, emilka24, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Ja bardzo dobrze wspominam kp i chciałabym teraz też karmić, chociaż początki były straszne i nie raz zastanawiałam się co w tym takiego cudownego
A nie wiem czy widziałyście może w tv taką kampanię, że mają usuwać z mleka modyfikowanego zdjęcia maluszków i zastępować je zwierzakami i to ma niby przekonać kobiety do karmienia piersią -
nick nieaktualnym@rzenie wrote:Ja bardzo dobrze wspominam kp i chciałabym teraz też karmić, chociaż początki były straszne i nie raz zastanawiałam się co w tym takiego cudownego
A nie wiem czy widziałyście może w tv taką kampanię, że mają usuwać z mleka modyfikowanego zdjęcia maluszków i zastępować je zwierzakami i to ma niby przekonać kobiety do karmienia piersią -
ZieloneOliwki wrote:nie widziałam, ale dla mnie też głupotą jest że promocji na mleko 1. nie może być, że w reklamach w telewizji, radiu, gazetach- pokazywane jest mleko 2. i kolejne i w ogóle i w szczególe... ehh.
ale rzeczywiście dziwne to jest...
mnie osobiście bardzo rozśmieszyło to, że zdjęcie misia czy hipopotama może zniechęcić do mm -
nick nieaktualnym@rzenie wrote:Ja bardzo dobrze wspominam kp i chciałabym teraz też karmić, chociaż początki były straszne i nie raz zastanawiałam się co w tym takiego cudownego
A nie wiem czy widziałyście może w tv taką kampanię, że mają usuwać z mleka modyfikowanego zdjęcia maluszków i zastępować je zwierzakami i to ma niby przekonać kobiety do karmienia piersią
Chyba żartujesz z tą kampanią?
Czy oni powariowali?m@rzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka – Ja po masażu szyjki kilka godzin chodziłam z mocnymi skurczami (najmocniejszymi w całej ciąży). Masaż miałam ok.17. Położyłam się spać koło 23 i przeszło – rano już było normalnie.
Ale jak wiesz rano to już mi podłączyli oxy, więc żałuję, że przeszło
Tinusia – Trzymam kciuki za jutro!Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka cudownaaa<3
Alicja to spicie razem z mezem w trojke?
Fainie tak. Teraz i tak nie ma co jeszcze myslec o seksach a takie wspolne spanie na poczatku chociaz na lewno zbliza.
U nas tak nie da rady bo maz twaaardo spi i czesto zmienia pozycje w czasie snu wiec balibysmy sie o male
Wiec u mnie to znowu mozliwe tylko w dzien -
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Anka, a powiedz mi jak wyglądają u Was sprawy seksu, jak śpicie w czwórkę, wcześniej w trójkę?
Teraz na razie celibata wcześniej tak jak mówiłam Kacper przychodzi do nas spać dopiero kolo 2/3 w nocy, wiec cały wieczór był na seks czas
Dżulia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Anka cudownaaa<3
Alicja to spicie razem z mezem w trojke?
Fainie tak. Teraz i tak nie ma co jeszcze myslec o seksach a takie wspolne spanie na poczatku chociaz na lewno zbliza.
U nas tak nie da rady bo maz twaaardo spi i czesto zmienia pozycje w czasie snu wiec balibysmy sie o male
Wiec u mnie to znowu mozliwe tylko w dzien
Tak, tak. Spimy z mężem i Sarką w kolejności od lewej: mąż, ja, Sarka. Sarka jest zabezpieczona z drugiej strony także spokojnie.
Ja z tym moim kroczem jak po wojnie nie myślę o żadnych seksach. Boje się kichnąć żeby się nie rozlecieć a co dopiero seksNadulka, m@rzenie, kwiatakacji, Karola1990, Acikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeeeeeny, jak się obżarłam! Ostatnio mam cały czas chęć na kotlety mielone. I robię co któryś dzień pod różną postacią- a to zwykłe mielone, a to z pieczarkami, z kapustą, z fetą, ostatnio były pulpety w sosie koperkowym a dzisiaj mielone z serem żółtym w sosie pomidorowym. mniamm!!
dla mnie to trochę śmieszna taka kampania, bo to i tak nie zdziała cudów. Myślę że kto będzie chciał to będzie karmił mm.
Za to na papierosach, wódce, innych używkach nie ma trupów na opakowaniach...m@rzenie, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny