Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Ola, gratulacje!! I nie martw się, 25 lat temu urodziłam się ja
z objawami wcześniactwa, mimo porodu naturalnego w terminie
Też byłam w mazi płodowej, wszystko ze mną w porządku
...
...Odżywiam się zdrowo, lubię alkohol...itd. itp.
Ps. Oczywiście bez urazy, taki żarcikWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:06
-
nick nieaktualnyOla gratuluje! :* mialas termin na 14.12? Czy na ktorego?
Ale jak to czulas jak cie cieli ? To brzmi przerazajaco.
Moja mama byla tez uspiona jak rodzila brata i mowila ze niby ja nic nie bolalo ale wszystko czula .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:...Odżywiam się zdrowo, lubię alkohol...itd. itp.
Ps. Oczywiście bez urazy, taki żarcik
Na Was zawsze można liczyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:14
-
nick nieaktualnyufff nadrobilam
OLa gratulacje. Takie akcje na stole operacyjnym to myslalazm,ze tylko w telewizji
Flakonik moja mama jak miala opreowana noge i ja uspili tez nie czula,ale slyszala jak wiercili stukali i takie tam
Ja dzis pol dnia na sklepach a pozniej konczylam tort i moze jakies arcydzielo nie wyszlo, ale jak na pierwszy raz ujdzie i jak Gabrys mowi co na nim jest znaczy nie jest tak zlea za tydzien jeszcze eden juz a faktyczne urodzinki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Ola gratuluje! :* mialas termin na 14.12? Czy na ktorego?
Ale jak to czulas jak cie cieli ? To brzmi przerazajaco.
Moja mama byla tez uspiona jak rodzila brata i mowila ze niby ja nic nie bolalo ale wszystko czula .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:14
-
Ola gratulacje
Ej dziewczyny skurcze co 12minut mam regularne i teraz na kibel biegam i sram
cała się trzęse aż ze strachu bo coś dziwnego sie dzieje
Nadulka, Chichibi, Pchelkaa, Dżulia, pati_zuzia, Suerte, alisss871, Acikk, aannkkaa, Matleena, Karola1990, emilka24, Pola_27, alicja_, lula.91 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnymnk wrote:Oj ciezko was znowu nadrabiac:D ale wiecie co, pod wzgledem wagi chyba was przebije. Mam juz 22+
i termin z usg na 23 grudnia no i oczywiscie +/- 2 tygodnie, polozna mi powiedziala ze zostalo 4-6 tygodni a ja juz 22kg. Zal mi siebie
-
nick nieaktualnyZ tego co zrozumiałam olę znieczulono podpajęczynówkowo w kręgosłup (od pasa w dół) ale najprawdopodobniej została źle wyliczona dawka, dlatego czuła ból. Z tego powodu została znieczulona ogólnie (dożylnie) czyli spała i bólu już nie czuła. Jak dla mnie dziwna sprawa bo zawsze muszą po znieczuleniu sprawdzić czy działa i dopiero kroić a nie tak bezpośrednio?
-
Boli mnie w krzyżu gdy leżę na plecach:( ehh liczylam, że ginka na wizycie powie mi, że coś się rusza a tu cisza:(.
W ogóle mam dylemat... nie wiem czy rodzić w szpitalu, w którym ona pracuje- 1 stopień referencyjności, gaz rozweselający no i własny lekarz... Czy w szpitalu wojewódzkim 3stopień ale bez własnego lekarza:(... -
nick nieaktualnyannielica wrote:Z tego co zrozumiałam olę znieczulono podpajęczynówkowo w kręgosłup (od pasa w dół) ale najprawdopodobniej została źle wyliczona dawka, dlatego czuła ból. Z tego powodu została znieczulona ogólnie (dożylnie) czyli spała i bólu już nie czuła. Jak dla mnie dziwna sprawa bo zawsze muszą po znieczuleniu sprawdzić czy działa i dopiero kroić a nie tak bezpośrednio?
-
nick nieaktualny