Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Jak to co, walić w kocioł !!!
Nie no, wizja chodzenia z brzuchem mając półtoraroczne dziecko mnie przeraża. No i pomijam fakt że brakuje nam warunków finansowych i mieszkaniowych na drugie w tak krótkim odstępie póki co -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopóki nie bede sie zwijać z bólu to czekam spokojnie, wiecie chyba nawet sie położe spać
Nadulka też ostatnio miala ciagle skurcze i poszła spać
jeśli to faktycznie to, to długo nie pośpie
A jeśli moje dziecko tylko straszy mamusie to smacznie sobie pośpie
Ale dziś było by lepiej , raz dwa i po krzyku noo i mój jest wieczorem w domu co mnie uspokaja bardzo
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:jak coś pierdolniesz to nie wiem nigdy czy żartujesz czy co
Noż kurde, a stronę wcześniej miałam pisać, że po tylu miesiącach znamy się jak łyse konie, tylko coś telefon szwankował.
To Ty jeszcze nie wiesz że to żart, trochę ten tego, ale żart -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Noż kurde, a stronę wcześniej miałam pisać, że po tylu miesiącach znamy się jak łyse konie, tylko coś telefon szwankował.
To Ty jeszcze nie wiesz że to żart, trochę ten tego, ale żarttylko nie chciałam tak wprost żeby nie urazić
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Dopóki nie bede sie zwijać z bólu to czekam spokojnie, wiecie chyba nawet sie położe spać
Nadulka też ostatnio miala ciagle skurcze i poszła spać
jeśli to faktycznie to, to długo nie pośpie
A jeśli moje dziecko tylko straszy mamusie to smacznie sobie pośpie
Ale dziś było by lepiej , raz dwa i po krzyku noo i mój jest wieczorem w domu co mnie uspokaja bardzo
Hmmm, myślisz że.raz dwa i po krzyku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:kwiatakacji - w PUE miałaś przyznany zasiłek od razu za cały rok? Czy tylko na razie do daty porodu bo jeszcze dziecko się nie urodziło ?
Mam przyznany do końca roku, a składałam wniosek do 18 kwietnia. Nie wiem też czy pisałam, ale ja już dostałam przelew za te 10 dni października i cały listopad.
Ja mam jakieś bólo-skurcze, tylko nie chce mi się liczyć co ileJak narazie są nieprzyjemne, ale myślę, że to efekt dzisiejszego badania i dalej odchodzi mi krwisty glut. Myślę, że do jutra przejdzie:) Ja chcę rodzić w niedzielę na dyżurze mojej ginekolog
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:ja w ogóle nie wiem jakie z Was wszystkich są grudniówki co w listopadzie rodzą.
Dlatego proponuję żeby w tym rankingu "naj" co będzie robić Flakonik na pierwszej stronie by było też "pierwsze prawdziwe grudniowe dziecko"nikicia86, Matleena lubią tę wiadomość