X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To juz moge zrzucic na hormony haha moj to omalo nie wyszedl z siebie jak zobaczyl moja furie z powodu kielbasy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    To juz moge zrzucic na hormony haha moj to omalo nie wyszedl z siebie jak zobaczyl moja furie z powodu kielbasy :)

Właśnie sobie pomyślałam: co takiego jest w tej kielbasie że kobiety w ciąży tak na nią reagują ;-) Może ktoś mi powie :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Właśnie sobie pomyślałam: co takiego jest w tej kielbasie że kobiety w ciąży tak na nią reagują ;-) Może ktoś mi powie :-D
    Haha niewiem ale doprowadza do placzu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lubię kiełbasę :D Właściwie wszystko lubię oprócz salcesonu haha :D jestem kobieta wszystkożerna :P

• ola25 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzili i czulam sztywne takie hmmm dretwe. I bylo ok poki nie przeciął dalej .Jezu nikomu nie zycze. Niestety nie przystawili i Oliwki do piersi odrazu ja zabrali ulamek sekundy ja widzialam. Sciagalam siare trzy razy znaczy polozna to robila i poranila sutki bo recznie robila , na laktator za malo tego . Kurcze pelnia i dziewczynki rodzą ;)

Flakonik ja termin mialam na 11.12

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    sprawdzili i czulam sztywne takie hmmm dretwe. I bylo ok poki nie przeciął dalej .Jezu nikomu nie zycze. Niestety nie przystawili i Oliwki do piersi odrazu ja zabrali ulamek sekundy ja widzialam. Sciagalam siare trzy razy znaczy polozna to robila i poranila sutki bo recznie robila , na laktator za malo tego . Kurcze pelnia i dziewczynki rodzą ;)

Flakonik ja termin mialam na 11.12

Widocznie masz inną wrażliwość. Ważne, że wszystko dobrze się skończyło :) Jak się teraz czujesz?

• Matleena Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:30

Mama-julka lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Spróbuję zasnąć choć nie wiem jak mi pójdzie za moim misiem szumisiem przy uchu.

Jak nie zapomnę to opowiem Wam jeszcze jutro historię o,cukrze i obiadach na miesiąc ;)

Podziwiam Cię. Mój tylko trochę chrapnie i jest budzony. Nie zniosłabym ciągłego chrapania. Już bym go przegoniła po wszystkich możliwych specjalistach :P

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal skurcze, i znowu na kibel mnie pogonilo :o cos jest na rzeczy :p

Karola1990, Ola_45, Matleena, m@rzenie, Pchelkaa, Pola_27, alicja_ lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ogolnie to nie chrapie.ale czasem ma takie incydenty bardzo delikatne I go saraz budze. Ja w ogole jestem jakas wrazliwa na dzwieki,czasem mi zs glosno oddycha haha... albo je za glosno,nie mowie o mlaskaniu a o chrupaniu np :)

Wiecie co ja zrobilam w poprzedniej ciazy,historia zwiazana tez z parowka. :D bylismy na wakacjach w Bg nad morzem I mi sie na sniadanie zachcialo hot doga. Mowie mu gdzie sa na pewno,ale ze na plaze szlusmy w drugim kierunku to myslal,ze znajdziemy po drodze,ale oczywiscie nie bylo,a on miedzy czasie kupil sobie banice I jak sie nie wkurzylam I zrobilam mu cicha awanture co by sobie Kichy nie robic :) on mowi,ze myslal ze bedzie budka z hot dogami itd. I ze pojdziemy I kupimy tam,ja oczywiscie mowie ze juz nie chce I wrocilam do pokoju wielce obrazona,a pn poszedl po tego nieszczesnego hot doga. Nieszczesnego dla niego bo jak weszedl z nim do pokoju I mi go dal to ja z automatu rzucilam w niego I go podnioslsm I wymazalam jeszcze. A czekajac w tym pokoju oczywiscie plakslam. Ale ze on cierpliwy I ciezko go wkurzyc,kazal mi sie uspokoic itp. Bo wie ze wtedy z kijem nie podchodz I poszedl pod prysznic. Oczywiscie go przeprosilam I mowie ze to hormony I w ogole,z tego powodu bal sie kolejnej ciazy. Pocieszajsce,ze po tym zdarzeniu do konca ciazy bylam oaza spokoju I ta ciaze tez raczej spkojna jestem. :D

Mama-julka lubi tę wiadomość

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, kiedy jechac..? mam co 10min i coraz mocniejsze !!! az sie poce...

alicja_, Hashija lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka to chyba już. Zależy jak daleko masz do szpitala.

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 02:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka ja bym jechala.
    Ola gratuluje corci i wspolczuje przezyc. Grunt ze Mala jest juz na swiecie :)
    Nadulla powodzenia :)
    Dziewczyny co na goraczke w ciazy? Wiem ze temat byl poruszany ale jakos nigdy sie nie wglebialam bo mnie nie dotyczyl...

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 03:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A brałaś prysznic? Przy 10 minutach zaczęłabym się zbierać.

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 03:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paracetamol albo apap. Japierdziu pospałam 3 Godziny i dupa... A położna do mnie ze trzeba się wyspać no ciężka praca przed nami

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paracetamol albo apap. Japierdziu pospałam 3 Godziny i dupa... A położna do mnie ze trzeba się wyspać no ciężka praca przed nami

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

1usap07w9hybl9h9.png
  • aneczka1983 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apap może pomóc na gorączkę, dużo picia, wit. C i tylko tyle...

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • emilka24 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2015, 04:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola 25 gratulacje :)duzo zdrowka dla was

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:17

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️

Został 1 ❄️

preg.png
‹‹ 1892 1893 1894 1895 1896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ