Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To juz moge zrzucic na hormony haha moj to omalo nie wyszedl z siebie jak zobaczyl moja furie z powodu kielbasy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    To juz moge zrzucic na hormony haha moj to omalo nie wyszedl z siebie jak zobaczyl moja furie z powodu kielbasy :)

Właśnie sobie pomyślałam: co takiego jest w tej kielbasie że kobiety w ciąży tak na nią reagują ;-) Może ktoś mi powie :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Właśnie sobie pomyślałam: co takiego jest w tej kielbasie że kobiety w ciąży tak na nią reagują ;-) Może ktoś mi powie :-D
    Haha niewiem ale doprowadza do placzu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lubię kiełbasę :D Właściwie wszystko lubię oprócz salcesonu haha :D jestem kobieta wszystkożerna :P

• ola25 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzili i czulam sztywne takie hmmm dretwe. I bylo ok poki nie przeciął dalej .Jezu nikomu nie zycze. Niestety nie przystawili i Oliwki do piersi odrazu ja zabrali ulamek sekundy ja widzialam. Sciagalam siare trzy razy znaczy polozna to robila i poranila sutki bo recznie robila , na laktator za malo tego . Kurcze pelnia i dziewczynki rodzą ;)

Flakonik ja termin mialam na 11.12

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    sprawdzili i czulam sztywne takie hmmm dretwe. I bylo ok poki nie przeciął dalej .Jezu nikomu nie zycze. Niestety nie przystawili i Oliwki do piersi odrazu ja zabrali ulamek sekundy ja widzialam. Sciagalam siare trzy razy znaczy polozna to robila i poranila sutki bo recznie robila , na laktator za malo tego . Kurcze pelnia i dziewczynki rodzą ;)

Flakonik ja termin mialam na 11.12

Widocznie masz inną wrażliwość. Ważne, że wszystko dobrze się skończyło :) Jak się teraz czujesz?

• Matleena Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:30

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Spróbuję zasnąć choć nie wiem jak mi pójdzie za moim misiem szumisiem przy uchu.

Jak nie zapomnę to opowiem Wam jeszcze jutro historię o,cukrze i obiadach na miesiąc ;)

Podziwiam Cię. Mój tylko trochę chrapnie i jest budzony. Nie zniosłabym ciągłego chrapania. Już bym go przegoniła po wszystkich możliwych specjalistach :P

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal skurcze, i znowu na kibel mnie pogonilo :o cos jest na rzeczy :p

Karola1990, Ola_45, Matleena, m@rzenie, nick nieaktualny, Pola_27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ogolnie to nie chrapie.ale czasem ma takie incydenty bardzo delikatne I go saraz budze. Ja w ogole jestem jakas wrazliwa na dzwieki,czasem mi zs glosno oddycha haha... albo je za glosno,nie mowie o mlaskaniu a o chrupaniu np :)

Wiecie co ja zrobilam w poprzedniej ciazy,historia zwiazana tez z parowka. :D bylismy na wakacjach w Bg nad morzem I mi sie na sniadanie zachcialo hot doga. Mowie mu gdzie sa na pewno,ale ze na plaze szlusmy w drugim kierunku to myslal,ze znajdziemy po drodze,ale oczywiscie nie bylo,a on miedzy czasie kupil sobie banice I jak sie nie wkurzylam I zrobilam mu cicha awanture co by sobie Kichy nie robic :) on mowi,ze myslal ze bedzie budka z hot dogami itd. I ze pojdziemy I kupimy tam,ja oczywiscie mowie ze juz nie chce I wrocilam do pokoju wielce obrazona,a pn poszedl po tego nieszczesnego hot doga. Nieszczesnego dla niego bo jak weszedl z nim do pokoju I mi go dal to ja z automatu rzucilam w niego I go podnioslsm I wymazalam jeszcze. A czekajac w tym pokoju oczywiscie plakslam. Ale ze on cierpliwy I ciezko go wkurzyc,kazal mi sie uspokoic itp. Bo wie ze wtedy z kijem nie podchodz I poszedl pod prysznic. Oczywiscie go przeprosilam I mowie ze to hormony I w ogole,z tego powodu bal sie kolejnej ciazy. Pocieszajsce,ze po tym zdarzeniu do konca ciazy bylam oaza spokoju I ta ciaze tez raczej spkojna jestem. :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, kiedy jechac..? mam co 10min i coraz mocniejsze !!! az sie poce...

nick nieaktualny, Hashija lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka to chyba już. Zależy jak daleko masz do szpitala.

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 02:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka ja bym jechala.
    Ola gratuluje corci i wspolczuje przezyc. Grunt ze Mala jest juz na swiecie :)
    Nadulla powodzenia :)
    Dziewczyny co na goraczke w ciazy? Wiem ze temat byl poruszany ale jakos nigdy sie nie wglebialam bo mnie nie dotyczyl...

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 03:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A brałaś prysznic? Przy 10 minutach zaczęłabym się zbierać.

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 03:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paracetamol albo apap. Japierdziu pospałam 3 Godziny i dupa... A położna do mnie ze trzeba się wyspać no ciężka praca przed nami

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paracetamol albo apap. Japierdziu pospałam 3 Godziny i dupa... A położna do mnie ze trzeba się wyspać no ciężka praca przed nami

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

1usap07w9hybl9h9.png
  • aneczka1983 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apap może pomóc na gorączkę, dużo picia, wit. C i tylko tyle...

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • emilka24 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2015, 04:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola 25 gratulacje :)duzo zdrowka dla was

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:17

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️
    17.01.2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
‹‹ 1892 1893 1894 1895 1896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ