Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama-julka wrote:Nie patrz na lekarkę ale na dzień tygodnia he he. Wiem z bliskich mi kręgów, że urodzeni w niedzielę sa leniwi
Ja się rodziłam w niedziele ;p i niedziel nienawidzę. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:17
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Matleena wrote:Kurde, zasnęłam jakimś cudem, chyba już po prostu za bardzo zmeczona byłam, wstałam przed chwilą na siku i co? Moja druga połowa kończy koncert
Na szczęście za 10 min powinien wstawać do pracy to się jakoś przemęczę. Do tego zgaga wróciła i zimno mi. Ehhh...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadulka może się jeszcze rozkreci albo przy spieszą.
Ja dziś pół nocy nie spałam nie wiem czy to przez pełnię czy przez " okropny" problem jaki mam... Wczoraj zadzwoniła teściowa że siostra cioteczna przywiozła ubranka dla małego i nie wiem czy później będę musiała jej oddać czy co, a nie zapamietam które to moje a które od niej, no i ubranka tak do 2 lat i gdzie Ja je pomieszcze... Problemy w ciąży są powalające... Zamiast się cieszyć że więcej będzie to problemów szukam. -
Nadulka wrote:Dziewczyny melduje że nie urodziłam
skurcze mam nadal i prędzej się z bólu zesram niż urodze masakra,
przed chwilą miałam mega gluta krwi w majtach
ogólnie rozwarcie nie postępuje i sobie pewnie posiedzę do poniedziałku
Jestem zalamanau mnie czop odszedł o 3 w nocy a urodziłam o 23.50 Olka, więc daj sobie dobe na męczarnie i wtedy narzekaj
trzymam kciuki, żeby szybko poszło
dzień dobry
Ola gratuluję
ja zaraz się zbieram na ostatnie honorowe oddanie krwi i moczumyślałam, że nie dotrwam do tego momentu a tu proszę
i całkiem dobrze się mam
miłego dniaNadulka lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:
Ja dziś pół nocy nie spałam nie wiem czy to przez pełnię czy przez " okropny" problem jaki mam...
Dziś niechcący z rana weszła na grudniowe 2014. Troszkę byłam zdziwiona, że Wasze pociechy już mówiąchwilę zajęło mi ogarnięcia o co kaman
Pchelkaa, Madzia890722, Ola_45, ZieloneOliwki, Dżulia lubią tę wiadomość
-
aneczka1983 wrote:Rewelka ją w nocy jaja znoszę. Śpię głównie za dnia. Nie jakoś ciurkiem i lekko ale jednak coś śpię. Może z wyczerpania po nockach. Już bardzo chcę urodzić.
Dziś niechcący z rana weszła na grudniowe 2014. Troszkę byłam zdziwiona, że Wasze pociechy już mówiąchwilę zajęło mi ogarnięcia o co kaman
A mówią cały czas wyśpij się przed urodzeniem, jak się nie da...aneczka1983 lubi tę wiadomość