Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Ohhh pocieszylas mnie! Widze ze i Ty zaraz 40tc i nadal ciszaa ;-) kiedy masz sie zglosic na oddzial jak nic sie nie bedzie dzialo?
    Ja mam mieć jeszcze wizytę 1grudnia i z tego co zrozumiałam to 2 będziemy wyganiac małą siłą :-P u mnie to jeszcze było tak, że od 2 miesięcy niby szyjki już nie było i rozwarcie na 2 cm, a mój uparciuch nie chce opuścić apartamentów ;-)

3i499vvjv3ex36x6.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus wrote:
    Dla mnie to jest niezrozumiałe. Jak się akcja zacznie, to po moim mężu na pewno dowie się o tym od razu moja mama, bo do niej zadzwonię. Więc po co dzwoni i się pyta jak się czuję i czy coś się dzieje. Teściowa to samo. Wczoraj byliśmy u niej na imieninach to na odchodne jeszcze do mnie "spodziewaj się telefonów". :/
    Oooo... U mnie to samo. I jeszcze do tego po pytaniu jak się czujesz i mojej szczerej odpowiedzi, że okropnie to słyszę jakto... Skoro ciążą to najpiękniejszy czas... Mam ochotę zamordować wtedy.

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xzieciaczki nazze uparte cholerka grozba prosba rozmowa noc nie pomaga wyganianie no nic :)

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też wkurzają telefonami. Cały czas dzwonią te same osoby a jak próbuje tłumaczyć, że przecież dam znać jak urodzę to słyszę, że z bólu i nerwów mogę zapomnieć:-P no i teraz się będę stresować że może zapomnę, że urodziłam ;-)

aneczka1983, nick nieaktualny, Matleena, Pola_27 lubią tę wiadomość

3i499vvjv3ex36x6.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:09

aneczka1983 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:10

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:26

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna lubią tę wiadomość

• Piegus Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze odpowiadam, że dobrze. Wtedy od razu rozmowa o moim stanie się kończy, bo nie ma nic do dodania i ja się żalić nie muszę. A jak jest to wiem ja i mąż i to mi wystarczy. :P

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie wręcz przeciwnie... cisza i spokój. Nikt o nic nie pyta. Połowa rodziny się nie odzywa, bo jak to ja bez ślubu i dziecko. Dla niektórych jest niepojęte, że jestem w ciąży. Przecież miałam studia skończyć, być "kimś". Tak jakby dziecko przeszkodą było... Jak będę chciała to dam radę. Siedzę koło nich, a oni udają że brzucha nie widzą. Zobaczymy jak się mała urodzi. Ilu chętnych będzie pielgrzymki robić "na zwiady".

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla teściowej to nie wiem czy kiedykolwiek byłby dobry czas na poród. Ciągle tylko słyszę "jeszcze tyleeeee czasu" :D Jasne.

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój przez kolejne miesiące czkawkował o 2 w nocy. I zwykle po mleku. Podobno czkawka pojawia się także gdy dziecku coś smakuje i zbyt łapczywie pije. Mój Stach z wszystkich części największy i najlepiej rozwinięty ma brzuch... To mi troszkę jego czekanie tłumaczy. Te równomierne puknięcia potrafią irytoeać. Od kilku dni nie czka i nie brakuje mi tego.

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie moja mama ciagle kiexy urodzisz i kiexy urodzisz kurna jak urodze to dam znac :/ Ale wziela mnie ochota na placki ziemniaczane z sosem az zaszalalam i zaczelam robi M wroci o 21 z silowni to kolacja bedzie gotowa :)

aneczka1983, m@rzenie lubią tę wiadomość

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ale wziela mnie ochota na placki ziemniaczane z sosem az zaszalalam i zaczelam robi M wroci o 21 z silowni to kolacja bedzie gotowa :)
    Na wiele mu się ta siłownia nie zda przy takich pychotach

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwyzej obejdzid sir smakiem :)

• Piegus Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się spokój tutaj zrobił. Połowa forum pojechała rodzić, albo siedzi i liczy skurcze. :D

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siłą woli staram się skurcze wywołać:D

Piegus lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo albo przetestuje sposób na wygłaskanie dziecka z brzucha przez całą noc na zmianę z M będziemy głaskać:D ciekawe czy pomoże;p

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:10

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa wrote:
    Ja siłą woli staram się skurcze wywołać:D

ja też, niby jeszcze mam czas, ale dziś mnie kryzys złapał.
    i mam taką cichą nadzieję, że przypadkiem coś się ruszy. ale tylko przypadkiem... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wieta, że nasza grudniowa mamusia Kim Kardashian trafiła dziś w nocy o drugiej do szpitala? Na dniach ma niby urodzić.

‹‹ 1906 1907 1908 1909 1910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ