Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pchelkaa wrote:Ohhh pocieszylas mnie! Widze ze i Ty zaraz 40tc i nadal ciszaa
kiedy masz sie zglosic na oddzial jak nic sie nie bedzie dzialo?
u mnie to jeszcze było tak, że od 2 miesięcy niby szyjki już nie było i rozwarcie na 2 cm, a mój uparciuch nie chce opuścić apartamentów
-
Piegus wrote:Dla mnie to jest niezrozumiałe. Jak się akcja zacznie, to po moim mężu na pewno dowie się o tym od razu moja mama, bo do niej zadzwonię. Więc po co dzwoni i się pyta jak się czuję i czy coś się dzieje. Teściowa to samo. Wczoraj byliśmy u niej na imieninach to na odchodne jeszcze do mnie "spodziewaj się telefonów".
-
nick nieaktualny
-
Mnie też wkurzają telefonami. Cały czas dzwonią te same osoby a jak próbuje tłumaczyć, że przecież dam znać jak urodzę to słyszę, że z bólu i nerwów mogę zapomnieć
no i teraz się będę stresować że może zapomnę, że urodziłam
aneczka1983, Mama-julka, Matleena, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a u mnie wręcz przeciwnie... cisza i spokój. Nikt o nic nie pyta. Połowa rodziny się nie odzywa, bo jak to ja bez ślubu i dziecko. Dla niektórych jest niepojęte, że jestem w ciąży. Przecież miałam studia skończyć, być "kimś". Tak jakby dziecko przeszkodą było... Jak będę chciała to dam radę. Siedzę koło nich, a oni udają że brzucha nie widzą. Zobaczymy jak się mała urodzi. Ilu chętnych będzie pielgrzymki robić "na zwiady".
-
Mój przez kolejne miesiące czkawkował o 2 w nocy. I zwykle po mleku. Podobno czkawka pojawia się także gdy dziecku coś smakuje i zbyt łapczywie pije. Mój Stach z wszystkich części największy i najlepiej rozwinięty ma brzuch... To mi troszkę jego czekanie tłumaczy. Te równomierne puknięcia potrafią irytoeać. Od kilku dni nie czka i nie brakuje mi tego.
-
nick nieaktualnyU mnie moja mama ciagle kiexy urodzisz i kiexy urodzisz kurna jak urodze to dam znac
Ale wziela mnie ochota na placki ziemniaczane z sosem az zaszalalam i zaczelam robi M wroci o 21 z silowni to kolacja bedzie gotowa
aneczka1983, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny