Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKwiatakacji, gratuluje
Trzymam kciuki za przebywające w szpitalu! Oby akcja sie rozkręciła!
Ja po wyjściu ze szpitala przechodzę załamanie. Ciagle płacze i nie mogę dojść do siebie. Byłam dzisiaj u lekarza nastawiona ze będę prosić o cesarkę. Ale wytłumaczył mi wszystko, trochę uspokoił i kazał czekać. -
Kwiatakacji gratuluję
nic się nie chwalilaś, że coś się dzieje
Ja też już jestem tak zmęczona tym czekaniem, że szokpocieszam się jednak, że najpóźniej za tydzień ja też będę tulić moją Joasię
strasznie chciałam uniknąć oxy, ale trudno skoro uparciuch sam nie chce opuścić brzucha to jakoś muszę to przeżyć
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Dziewczyny licząc skurcze każdy musi być o identycznym nasileniu bólu? Bo myślałabym, że są regularne, bo pojawiają się w takich samych dostępach czasu ale czasami zdarza się trochę mniej bolesny...
Mi się wydaje że z godziny na godzinę powinny być coraz mocniejsze.
Acikk dzięki za info.
Karola powodzenia -
nick nieaktualnyRany dziewczyny. Powodzenia!:* Trzymam kciuki.
Ja jestem po dzisiejszym dniu padnieta ...
Kasi sie nie chcialo dzisiaj jakos odbijac i nam ulewa mlekiem.
Dziewczyny ktore juz urodzily. Jak dajecie sobie rade?
Ja ske jakos nie dokonca jeszcze przystosowalam do nowej sytuacji. W sensie ze dochodzi to di mnie ze teraz juz tak bedzie na zawsze. Ze moje zycie juz nigdy nie bedzie takie jak bylo :PP
Caly czas sie ktos do nas zapowiada z wizyta a ja odmawiam. Bo nie mam narazie sily na gosci. -
nick nieaktualny
-
Melduje się po wizycie...
Z Malutką wszystko ok, już ma 3500g ale lekarz twierdzi że będzie większa. Łożysko, wody i przepływy w normie. Po badaniu na fotelu...szyjka zgladzona i rozwarcie na 3 cm. Lekarz kazał sprzątać, biegać po schodach i wykorzystywać męża:-) a jak do czwartku nie urodze to mam się z rana stawić do szpitalaale on uważa że powinno wziąść mnie samo na dniach.
bella88, Mama-julka, Pchelkaa, Madzia890722, m@rzenie, Matleena, pati_zuzia, genoweffa, lilianna, Pola_27, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:ale się dzieje! nadrobiłam !
Acikk 121 miejsce też zaszczytne
u mnie wieczorny spadek formy, mąż bawi Olka a ja się zamknęłam w sypialni i odpoczywam
Madzisek polecam dosłownie pobiegać po schodach w szpitalu. jak leżałam z Olkiem w 33 tyg bo słabo czułam ruchy to samo poleciłam dziewczynie której rano mieli wywoływać, śmiała się ale poszła. O 23 mnie obudziła bo wody odeszły i skurcze ruszyłytakże walcz jak tylko możesz żeby ruszyło w nocy samo bo oksy Cie zamęczy.
Poz!omka weż ciepłą kąpiel, cieplejszą niż normalnie, może ruszy w końcu, weż sobie też apap na ten ból, żebyś jakoś mogła funkcjonować, bo akcja jak się zacznie to żebyś miała siły.
Justyna to po tych schodach trzeba dzybko chodzic mowic?bo poki co to ja chodzilam spokojnie i tyle
efektu zero.
-
nick nieaktualnym@rzenie wrote:Kwiatakacji gratuluję
nic się nie chwalilaś, że coś się dzieje
Ja też już jestem tak zmęczona tym czekaniem, że szokpocieszam się jednak, że najpóźniej za tydzień ja też będę tulić moją Joasię
strasznie chciałam uniknąć oxy, ale trudno skoro uparciuch sam nie chce opuścić brzucha to jakoś muszę to przeżyć
Ohhh pocieszylas mnie! Widze ze i Ty zaraz 40tc i nadal ciszaakiedy masz sie zglosic na oddzial jak nic sie nie bedzie dzialo?
-
nick nieaktualnyKarola 1990 pojechala ze skurczami,
Ola 45 jest juz w szpitalu skurcze regularne rozwarcie na 2 cm:-)
Kwiatakacji urodzila o 14 pisala ze szybko poszlo
Nadulka ma skurcze ale rozwarcie niestety nie postepuje,
Poziomka tez ma skurcze ale siedzi w domu
Madzisek byla podpieta pod oxy ale nie pomogla, jutro kolejne podejscie
annielica dostala skurczy z nerwow ale jeszcze nie wie czy regularne,
a Acik obrazila sie ze wszystkie rodza a ona nierWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 19:27
myszata92, Dżulia, iNso87, annielica, rewelka, justyna14, aneczka1983, _nick00, ZieloneOliwki, revvelka, lilianna, Pola_27, Nadulka, lula.91 lubią tę wiadomość