Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Dom posprzątany, podłogi pomyte, obiad zjedzony, z chlebem od rana walcze, ale już sobie spokojnie rośnie. Brzuch boli jak leżę, gdy łażę twardnieje ale nie boli ot taka zagwozdka.
kwiatakacji- serdeczne gratulacje!
annielica- tak bardzo Ci zazdroszczę!!
Nie wiesz kobieto co mówiszfunduję teraz małej mega zastrzyk kortyzolu z tego stresu
jak coś jest odległe to tak się chce i czeka, a jak tak blisko to panika !!!
zresztą nie wiadomo czy jutro do mnie nie dołączysz
-
Nadulka wrote:Dziewczyny jestem jakaś beznadziejna, moje skurcze wychodzą mi już bokami a rozwarcie nie postępuje.
Mam dość, oni niczego nie przyspiesza, podają tylko czopki które nie sprawiają ulgi i które nie dają postępu
Czuje się do niczego chce mi się ryczecNadulka lubi tę wiadomość
-
Karola1990 wrote:A ja od poludnia mam skurcze co 10 minut, wzielam prysznic i zaczely sie pojawiac co 8 minut. Zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie.
Kwiatakacji gratulacje:)A nasilają sie te skurcze? bo u mnie najpierw były takie okresowe typowe, a teraz mam takie bóle krzyżowe ze po scianach chodze
i skurcze co 6 minut jak beda co 3 to chyba dopiero pojade
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakira wrote:Balas sie, ze nie dotrwasz a to juz! jakie badania oprocz gbs i grupy krwi musisz miec ze soba? Spokojnej nocy, o ile to mozliwe
To prawda czas zapierdziela jak szalony
Musze mieć wszystkie badania jakie do tej pory zrobiłam i kartę ciąży. No i dowód osobisty. Na wszelki wypadek biorę też zapisy ktg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poz!omka. wrote:Noo u mnie to samo było całą noc, prysznic nie pomógł, ale i tak zwlekałam, wreszcie rano napisalam do mojego doktorka i kazał jechac zobaczyc do szpitala, no to pojechałam
A nasilają sie te skurcze? bo u mnie najpierw były takie okresowe typowe, a teraz mam takie bóle krzyżowe ze po scianach chodze
i skurcze co 6 minut jak beda co 3 to chyba dopiero pojade
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:a i mam znajoma ktora ma synow rowny rok po roku
Moja kolezanka ma też rok po roku córki, z jednego miesiąca, jest między nimi dwa tyg. różnicy ale wyprawia im urodziny tego samego dnia.
Ten tort to Twoje dzieło? Bo naprawdę udany
Kwiatakacji GRATULUJĘ!!!
Chichibi trzymam kciuki, niedługo Twoja wizyta.
Matlenaa podaj jakby co nazwę bloga
Akira też jestem chętna do czytania o teściowejpati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:17
Mama-julka, Karola1990, m@rzenie, Matleena, lilianna, Acikk, Piegus, justyna14, Suerte, ZieloneOliwki, Hashija, pati_zuzia, genoweffa, Pola_27 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️