Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatakacji GRATULUJE!!! Taka niespodziewajka
jak znajdziesz już czas i siłe to daj znać jak się czujecie i oczywiście jakąś fotke wstaw
Madziasek - współczuje... Zanim urodzisz to się wykończysz kobietojakoś dziwnie to robią... a nie mogą wód płodowych przebić? podobno to przyspiesza a już i tak jesteś pewnie wykończona....
Podczytuje Was cały czas i trzymam kciuki za dziewczyny które są w trakcie. Odezwijcie się Nadulka i PoziomkaKtoś jeszcze??
Ja ogarnełam już wczoraj całe mieszkanie, nawet szafki w kuchni pomyłamdziś upiekłam szarlotke a jutro mam w planach ogarniać siebie bo w sobotę na 9 mam być już w szpitalu i trzeba jako tako wyglądać
a im bliżej porodu tym coraz bardziej się stresuje i boje że sobie nie poradze
a z drugiej strony jak pomyślę że już za 2 dni będę tulić Arusia to mi się ciepło na sercu robi
Właśnie przypaliłam pierogi
Matleena, Mi$ia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk ja też ciągle się gdzieś nie mieszczę
ale, że jeszcze samochód prowadzisz... mnie by nerwy rozniosły. Swoją drogą mój nieźle ostatnio przesadził. Ponieważ myślimy nad zmianą samochodu to ostatnio jęczałam że jego bryka ma słabe hamulce. Jakoś nie pomyślał i postanowił zademonstrować jakość hamulców gwałtownie naciskając pedał. Jak kartofle poleciałam do przodu... Nic się nie stało ale byłam w głębokim szoku.
Mi nastrój się troszkę podniósł. Dotarła wypłata i mogę poszaleć z zakupami.... A nie zamierzam się powstrzymywaćAcikk, Matleena lubią tę wiadomość
-
annielica wrote:Acikk a nie obrazisz się jak zajmę Twoje zaszczytne 21 miejsce na liście? Bo kolejna jest Tinusia bo juz urodziła i następna ja czyli teoretycznie 20. Ale wy się tak szybko sypiecie, że ktoś może się jeszcze posypać przede mną i wtedy będę 21
Jasne spoko. Tak jak mowie ją już się na 121 zaczajeSuerte lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, powiedzcie jak u was z ruchami dziecka? Mój tylko się przeciska, rozciąga. bez kopnięć. Czasem czuję tylko takie łaskotanie jakby paluszkami ruszał...
Piszecie tak o tych rozwarciach.... Ja nawet nie wiem jak skurcze smakują. Mam tylko zgagę okrutnie bolesną i nieprzyjemną. Coś niebywałego.
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Acikk ja też ciągle się gdzieś nie mieszczę
ale, że jeszcze samochód prowadzisz... mnie by nerwy rozniosły. Swoją drogą mój nieźle ostatnio przesadził. Ponieważ myślimy nad zmianą samochodu to ostatnio jęczałam że jego bryka ma słabe hamulce. Jakoś nie pomyślał i postanowił zademonstrować jakość hamulców gwałtownie naciskając pedał. Jak kartofle poleciałam do przodu... Nic się nie stało ale byłam w głębokim szoku.
Mi nastrój się troszkę podniósł. Dotarła wypłata i mogę poszaleć z zakupami.... A nie zamierzam się powstrzymywać
Oooo zakupyja lubię robić zakupy ale nie lubię jak pieniądze znikają z konta
taki posrany charakter
aneczka1983, justyna14 lubią tę wiadomość
-
ale się dzieje! nadrobiłam !
Acikk 121 miejsce też zaszczytne
u mnie wieczorny spadek formy, mąż bawi Olka a ja się zamknęłam w sypialni i odpoczywam
Madzisek polecam dosłownie pobiegać po schodach w szpitalu. jak leżałam z Olkiem w 33 tyg bo słabo czułam ruchy to samo poleciłam dziewczynie której rano mieli wywoływać, śmiała się ale poszła. O 23 mnie obudziła bo wody odeszły i skurcze ruszyłytakże walcz jak tylko możesz żeby ruszyło w nocy samo bo oksy Cie zamęczy.
Poz!omka weż ciepłą kąpiel, cieplejszą niż normalnie, może ruszy w końcu, weż sobie też apap na ten ból, żebyś jakoś mogła funkcjonować, bo akcja jak się zacznie to żebyś miała siły.Acikk, Poz!omka., Pchelkaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
kwiatakacji - gratuluje coreczki i szybkiego porodu:-) Jak Marianka, ile punktow dostala, ssie piers? Napisz wiecej, jak odpoczniesz,aneczka1983 wrote:Dziewczyny, powiedzcie jak u was z ruchami dziecka? Mój tylko się przeciska, rozciąga. bez kopnięć. Czasem czuję tylko takie łaskotanie jakby paluszkami ruszał...
Madzisek - jetes dzielna. Musisz jeszcze troche wytrzymac. Mocno trzymam kciuki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 17:28
hala123 lubi tę wiadomość
-
A ja od poludnia mam skurcze co 10 minut, wzielam prysznic i zaczely sie pojawiac co 8 minut. Zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie.
Kwiatakacji gratulacje:)Poz!omka., Matleena, lilianna, Pchelkaa, pati_zuzia, genoweffa, Pola_27, Nadulka lubią tę wiadomość
-
aneczka1983 wrote:Dziewczyny, powiedzcie jak u was z ruchami dziecka? Mój tylko się przeciska, rozciąga. bez kopnięć. Czasem czuję tylko takie łaskotanie jakby paluszkami ruszał...
Mój tak samo się ruszaaneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Dom posprzątany, podłogi pomyte, obiad zjedzony, z chlebem od rana walcze, ale już sobie spokojnie rośnie. Brzuch boli jak leżę, gdy łażę twardnieje ale nie boli ot taka zagwozdka.
kwiatakacji- serdeczne gratulacje!
annielica- tak bardzo Ci zazdroszczę!!