Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatakacji gratulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

a tak Gabrys dmuchal swieczki w przedszkolu za tydzien powtorka,ale w domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:37

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Chichibi, Acikk, bella88, aneczka1983, Matleena, justyna14, akira, nick nieaktualny, m@rzenie, nick nieaktualny, emilka24, nick nieaktualny, Pola_27, Nadulka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatakacji gratulacje :*!!! ale Nas zaskoczyłaś:P tak szybko się rozpakowujecie, że ja z moim jutrzejszym cc nie wiem czy na pierwszą 30 na naszej liście się załapie :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje że nie urodziłam :-( połączyli mi oksy, skurcze były już co 2 minuty, przyszedł lekarz i stwierdzi że to niea sensu bo rozwarcie nie postępuje. Jutro drugie podejście. Jestem tak zmęczona, zawiedziona, zdołowana, siedzę i ryczeć... Tyle godzin męki na marne, a jak jutro też noc nie pójdzie to jeszcze pewnie podejście numer trzy... Nie chcę tego :-( po dzisiejszym dniu mam dość :'( pierdoly nie rodzę

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patizuzia ale slodki ten twoj synus. Ale mialabys fajna date jakby twoja dzidzia zdecydowala sie wyjsc w dzien urodzin Gabrysia:)

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No normalnie żal mi dupe sciska że tak wszystkie rodzicie a ja pewnie przenosze mojego klocka. Jestem zła i strzelam Focha :P

nick nieaktualny, aneczka1983, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pola_27 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk mialam to samo pisac czekam i czekam i nic sie nie dzieje jeszcze z kwiatakacjii mialysmy podobny termin to juz wogole :/ Gdyby nie ciaza to bym sie z zalu napila :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Patizuzia ale slodki ten twoj synus. Ale mialabys fajna date jakby twoja dzidzia zdecydowala sie wyjsc w dzien urodzin Gabrysia:)
    haha j amam nadzieje,ze wyjdzie do tego 12, bo objawow zadnych,raz mi wyszedl kawaleczek czopa,ale od tamtego moemntu juz nic :) wiec zakladam,ze do 12 posiedzi sobie w swojej kawalerce i chce jeszce kilka spraw zalatwic za nim wyskoczy wiec niech sobie tam siedzi spokojnie oby nie dluzej :)

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Podesłac Ci teściową? Ona lubi smażyć naleśniki :D
    i doprowadzać do szału? :D

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i mam znajoma ktora ma synow rowny rok po roku :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    a i mam znajoma ktora ma synow rowny rok po roku :)
    To szybko działała :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja skoro nie urodzilam 21 listopada to chociaż na naszej liście chciałam mieć nr 21 ale teraz już będę polować na 121... :P

nick nieaktualny, Matleena lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdole dziewczyny umieram..bylam rano w szpitalu bo skurcze co 5 i 10 minut mialam coraz bardziej bolało, zbadał mnie lekarz i głowka jest w kanale rozwarcie na palec, ktg oczywiscie nie wykazało skurczy a mnie boli jak cholera..odesłali do domu i jak sie pogorszy mam wrócić...wiec poród juz w sumie sie zaczyna... Ja juz z bólu nie moge..a co dopiero pozniej :/ Powiedzcie mi czy plamienie jest normą ? bo po badaniu jak zaczełam plamić tak plamie lekko cały czas..

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk co Ci się spieszy tak do tych nieprzespanych nocy !!:P kiedyś w końcu wyjdzie :D wystaw mu nakaz eksmisji ze skutkiem natychmiastowym :P

• Matleena Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:33

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji Gratulacje!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Nadulka i Tinusia pewnie juz tula swoje malentwa :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Acikk co Ci się spieszy tak do tych nieprzespanych nocy !!:P kiedyś w końcu wyjdzie :D wystaw mu nakaz eksmisji ze skutkiem natychmiastowym :P

AAA bo się tak wkur... Na mojego męża nie dość że mieliśmy pójść na obiad a już nie zdazymy bo se zaprosił gości to nie odbierał tego cholernego telefonu i jeszcze na dodatek pojechalam na pocztę i było takie wąskie miejsce do za parkowania i zaparkowalam al nie umialam wysiąść bo się zablokowalam z brzuchem ;( :( :P
    I się w końcu poplakalam z tego wszystkiego i jeszcze ten mały piernik nie chce wychodzić :P

aneczka1983, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:33

KASIAG24 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • lips Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji gratulacje :) jak sie czujecie ?

atdc3e5eao0yqv5p.png
‹‹ 1901 1902 1903 1904 1905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ