X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatakacji gratulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

a tak Gabrys dmuchal swieczki w przedszkolu za tydzien powtorka,ale w domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:37

Flakonik, annielica, Chichibi, Acikk, bella88, aneczka1983, Matleena, justyna14, akira, Pchelkaa, m@rzenie, lula.91, emilka24, Suerte, Pola_27, Nadulka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatakacji gratulacje :*!!! ale Nas zaskoczyłaś:P tak szybko się rozpakowujecie, że ja z moim jutrzejszym cc nie wiem czy na pierwszą 30 na naszej liście się załapie :P

alicja_ lubi tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje że nie urodziłam :-( połączyli mi oksy, skurcze były już co 2 minuty, przyszedł lekarz i stwierdzi że to niea sensu bo rozwarcie nie postępuje. Jutro drugie podejście. Jestem tak zmęczona, zawiedziona, zdołowana, siedzę i ryczeć... Tyle godzin męki na marne, a jak jutro też noc nie pójdzie to jeszcze pewnie podejście numer trzy... Nie chcę tego :-( po dzisiejszym dniu mam dość :'( pierdoly nie rodzę

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patizuzia ale slodki ten twoj synus. Ale mialabys fajna date jakby twoja dzidzia zdecydowala sie wyjsc w dzien urodzin Gabrysia:)

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No normalnie żal mi dupe sciska że tak wszystkie rodzicie a ja pewnie przenosze mojego klocka. Jestem zła i strzelam Focha :P

Mi$ia26, aneczka1983, alicja_, Suerte, Moniusia89, Pchelkaa, genoweffa, Pola_27 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk mialam to samo pisac czekam i czekam i nic sie nie dzieje jeszcze z kwiatakacjii mialysmy podobny termin to juz wogole :/ Gdyby nie ciaza to bym sie z zalu napila :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Patizuzia ale slodki ten twoj synus. Ale mialabys fajna date jakby twoja dzidzia zdecydowala sie wyjsc w dzien urodzin Gabrysia:)
    haha j amam nadzieje,ze wyjdzie do tego 12, bo objawow zadnych,raz mi wyszedl kawaleczek czopa,ale od tamtego moemntu juz nic :) wiec zakladam,ze do 12 posiedzi sobie w swojej kawalerce i chce jeszce kilka spraw zalatwic za nim wyskoczy wiec niech sobie tam siedzi spokojnie oby nie dluzej :)

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Podesłac Ci teściową? Ona lubi smażyć naleśniki :D
    i doprowadzać do szału? :D

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i mam znajoma ktora ma synow rowny rok po roku :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    a i mam znajoma ktora ma synow rowny rok po roku :)
    To szybko działała :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja skoro nie urodzilam 21 listopada to chociaż na naszej liście chciałam mieć nr 21 ale teraz już będę polować na 121... :P

Flakonik, Matleena lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdole dziewczyny umieram..bylam rano w szpitalu bo skurcze co 5 i 10 minut mialam coraz bardziej bolało, zbadał mnie lekarz i głowka jest w kanale rozwarcie na palec, ktg oczywiscie nie wykazało skurczy a mnie boli jak cholera..odesłali do domu i jak sie pogorszy mam wrócić...wiec poród juz w sumie sie zaczyna... Ja juz z bólu nie moge..a co dopiero pozniej :/ Powiedzcie mi czy plamienie jest normą ? bo po badaniu jak zaczełam plamić tak plamie lekko cały czas..

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk co Ci się spieszy tak do tych nieprzespanych nocy !!:P kiedyś w końcu wyjdzie :D wystaw mu nakaz eksmisji ze skutkiem natychmiastowym :P

• Matleena Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:33

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji Gratulacje!!

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Nadulka i Tinusia pewnie juz tula swoje malentwa :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Acikk co Ci się spieszy tak do tych nieprzespanych nocy !!:P kiedyś w końcu wyjdzie :D wystaw mu nakaz eksmisji ze skutkiem natychmiastowym :P

AAA bo się tak wkur... Na mojego męża nie dość że mieliśmy pójść na obiad a już nie zdazymy bo se zaprosił gości to nie odbierał tego cholernego telefonu i jeszcze na dodatek pojechalam na pocztę i było takie wąskie miejsce do za parkowania i zaparkowalam al nie umialam wysiąść bo się zablokowalam z brzuchem ;( :( :P
    I się w końcu poplakalam z tego wszystkiego i jeszcze ten mały piernik nie chce wychodzić :P

aneczka1983, Suerte lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:33

KASIAG24 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • lips Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji gratulacje :) jak sie czujecie ?

atdc3e5eao0yqv5p.png
‹‹ 1901 1902 1903 1904 1905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ