Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
a tak Gabrys dmuchal swieczki w przedszkolu za tydzien powtorka,ale w domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:37
Flakonik, annielica, Chichibi, Acikk, bella88, aneczka1983, Matleena, justyna14, akira, Pchelkaa, m@rzenie, lula.91, emilka24, Suerte, Pola_27, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduje że nie urodziłam
połączyli mi oksy, skurcze były już co 2 minuty, przyszedł lekarz i stwierdzi że to niea sensu bo rozwarcie nie postępuje. Jutro drugie podejście. Jestem tak zmęczona, zawiedziona, zdołowana, siedzę i ryczeć... Tyle godzin męki na marne, a jak jutro też noc nie pójdzie to jeszcze pewnie podejście numer trzy... Nie chcę tego
po dzisiejszym dniu mam dość :'( pierdoly nie rodzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Patizuzia ale slodki ten twoj synus. Ale mialabys fajna date jakby twoja dzidzia zdecydowala sie wyjsc w dzien urodzin Gabrysia:)
wiec zakladam,ze do 12 posiedzi sobie w swojej kawalerce i chce jeszce kilka spraw zalatwic za nim wyskoczy wiec niech sobie tam siedzi spokojnie oby nie dluzej
-
nick nieaktualny
-
ja pierdole dziewczyny umieram..bylam rano w szpitalu bo skurcze co 5 i 10 minut mialam coraz bardziej bolało, zbadał mnie lekarz i głowka jest w kanale rozwarcie na palec, ktg oczywiscie nie wykazało skurczy a mnie boli jak cholera..odesłali do domu i jak sie pogorszy mam wrócić...wiec poród juz w sumie sie zaczyna... Ja juz z bólu nie moge..a co dopiero pozniej
Powiedzcie mi czy plamienie jest normą ? bo po badaniu jak zaczełam plamić tak plamie lekko cały czas..
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Acikk co Ci się spieszy tak do tych nieprzespanych nocy !!
kiedyś w końcu wyjdzie
wystaw mu nakaz eksmisji ze skutkiem natychmiastowym
AAA bo się tak wkur... Na mojego męża nie dość że mieliśmy pójść na obiad a już nie zdazymy bo se zaprosił gości to nie odbierał tego cholernego telefonu i jeszcze na dodatek pojechalam na pocztę i było takie wąskie miejsce do za parkowania i zaparkowalam al nie umialam wysiąść bo się zablokowalam z brzuchem ;(
I się w końcu poplakalam z tego wszystkiego i jeszcze ten mały piernik nie chce wychodzićaneczka1983, Suerte lubią tę wiadomość