Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Acikk uwielbiam Twojego małża teksty:D chyba założę jego fanklub ^^
to ja dołącze do fanklubu jakby co
Ciekawe czy uda mi się zapamiętać jakieś fajne teksty z porodowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:14
-
nick nieaktualnyGratulacje dla kolejnych świeżo upieczonych mamusiek:*
Melduję nierozpakowanie w ciągu dalszym
:p
Myślałam, ze się dziś poplacze na zakupach, tak mi się siku chciało- poszłam do wc w jednym sklepie..lipa kilka kropel z bólem poleciało, potem do drugiego na zakupy ale nie dałam rady- musiałam wyjsc natychmiast do auta, tak się spocilam ze stresu, myslalam ze się zleje pod siebie ;p już nie dla mnie wycieczki po sklepach.. Maly ma pewnie niezły ubaw z mamusi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja piekna Sarka:*
Justyna to z przyzwyczajenia ze jestem na grudniowych mamusiach. Urodzilam w listopadzie ale czuje sie w pelni grudniowa
Dzisiaj odwiedzily mnie przyjaciolki.
A tak sie karmimy
http://iv.pl/images/66112727493531472643.jpgjustyna14, rewelka, fresa, Hashija, Chichibi, Eve_84, Acikk, annielica, Matleena, akira, stars2345, Pchelkaa, Moniusia89, Ola_45, lilianna, m@rzenie, Karola1990, Piegus, Kourtney, bella88, pati_zuzia, lula.91, Dżulia, alicja_, Suerte, Pchełka, alisss871, alisss871, emilka24, iNso87, genoweffa, Madzia890722, ZieloneOliwki, MeGi2986, amos, Pola_27, Nazja, Nadulka, Klara87, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Matlenaa Ja bym chyba nie wytrzymała z taką teściową...
Akira Twoja też udana.
Zamiast przyjechać pomóc to jeszcze więcej latania przy nich będziecie miały...przygotujcie sie dziewczyny na moje wywody, bo sama tego nie zdzierże.
wszystkie grudniowe maluszki sa naprawde przepiekne !
Megi - jak Franio? Co powiedzial neurolog o tym poszerzeniu komory?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:45
-
nick nieaktualny
-
akira wrote:najgorsze, ze moja nie skonsultowala przyjazdu, tylko ot tak kupila sobie bilety i przeslala je M na emaila. ech... Dobrze, ze M jest ogarniety i mnie wspiera. Juz teraz wiem, ze bedzie u nas ciezko
przygotujcie sie dziewczyny na moje wywody, bo sama tego nie zdzierże.
Takie wygadanie/wypisanie dużo daje, więc dawajJa tam lubię je czytać
Flakonik cudne dziewczynki.