X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Hashija jest. Nassza Pchelkaa z terminem na 5.12 a inna Pchełka na 23.12;)

Kto rodzi? Madzisek? Ktos jeszcze? Bo przelecialam tylko na szybko strony

Nadulka i być może poziomka :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • akira Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    akira ja chętnie czytam takie wywody, bo wtedy bardziej doceniam swoją teściową, któa też swoje za uszami ma.... ale to chyba każdy coś kiedyś nawywijał.
    Mojej tesciowej przeszkadza, ze nie latam ciagle na miotle sprzatajac i nie gotuje. I ze taki biedny jest ten jej synek. Ale ze duzo pracuję, zarabiam pieniadze i mimo tego zawsze znajduje czas dla M i dla naszej corki, to tego juz nie widzi. ech duzo by gadac...

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Pchełka a dlaczego nie ma Ciebie na liście na 1 stronie??

Jestem z tp na 5.12, ale ten termin jest bledny poniewaz przeliczony z cylki 28 dniowych ;-)

Flakonik cudo!!! Ale zazdroszcze tych stopek malusich :-)

• akira Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Nadulka i być może poziomka :)
    i jutro cc ma anielica

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Hashija jest. Nassza Pchelkaa z terminem na 5.12 a inna Pchełka na 23.12;)

Kto rodzi? Madzisek? Ktos jeszcze? Bo przelecialam tylko na szybko strony

sorki bo się pogubiłam. Pchełkaa pisała, że na jutro ma termin a ja jej na początku listy nie widziałam :-P a na liście termin ma na 5.12. Stąd moje zakręcenie sorki

• akira Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Takie wygadanie/wypisanie dużo daje, więc dawaj :) Ja tam lubię je czytać
    nie chce wracac do przykrej przeszlosci, bo jeszcze mnie to rusza. w grudniu cdn - nie mam co do tego zadnych watpliwosci ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:03

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akira wrote:
    nie chce wracac do przykrej przeszlosci, bo jeszcze mnie to rusza. w grudniu cdn - nie mam co do tego zadnych watpliwosci ;-)

Zrób sobie zapas melisy :) podobno dzieci też się po niej uspokajają, położna mówiła, żeby pić codziennie :)

akira lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akira zacznij uczyć sie medytacji i wyciszania aktywnego. jak coś durnego zacznie gadać spokojnym tonem powiedz swoje i oddychać. w końcu to do waszego domu wchodzi z buciorami i to ona nie jest u siebie.

akira lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, tesciu mi gadal że jakby co to mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy on mnie do szpitala zawiezie. Wczoraj do niego dzwonilam coś tam się spytac chciałam i mnie odrzucił.
    Teraz od godziny dzwonie do męża bo chce się coś spytac i nie odbiera. Okej, wiem że robi coś przy aucie no ale kurwa czy tzn że nie mogę w tym czasie zacząć rodzic? Ja przy nich urodze ale w domu :/

aneczka1983, Matleena, alicja_, genoweffa, Pola_27 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:33

akira lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jutro ze stresu na zawał zejdę !!! Tak długo czekałam na ten dzień, tak często o sobie wyobrażałam !!! A teraz ogarnia mnie panika:D czekam, chcę a jednocześnie czuje taki dziwny stres :P ale nie taki jak przed egzaminem, taki inny, taki pozytywny :D To ciągle było tak odległe a teraz takie bliskie !!! Hormony u mnie szaleją :)

aneczka1983, Chichibi, Matleena, alicja_, Karola1990, m@rzenie, Pola_27 lubią tę wiadomość

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Wiecie co, tesciu mi gadal że jakby co to mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy on mnie do szpitala zawiezie. Wczoraj do niego dzwonilam coś tam się spytac chciałam i mnie odrzucił.
    Teraz od godziny dzwonie do męża bo chce się coś spytac i nie odbiera. Okej, wiem że robi coś przy aucie no ale kurwa czy tzn że nie mogę w tym czasie zacząć rodzic? Ja przy nich urodze ale w domu :/
    Jakby co to my tu jesteśmy. Dziewczyny pod powiedzą jak przeć ;)
    Mój plan, że względu na podobną sytuację jest taki, że zostawiam wiadomość i lecę. Najwyżej urodzę sama. Myślę że dla mojego M to by lekcja na całe życie była. I to w końcu taka co by na nim wrażenie zrobiła.

akira lubi tę wiadomość

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj punkt 14 na swiat przyszla nasza mala Marianna. Porod sn z zzo.Poszlo szybko i gladko. 3410 i 53 cm

KASIA XXXX, rewelka, Acikk, aneczka1983, annielica, Flakonik, Mi$ia26, Chichibi, pati_zuzia, Madzisek, Eve_84, aannkkaa, bella88, lula.91, Dżulia, Matleena, kaatka, alicja_, Suerte, lips, lilianna, Hashija, stars2345, justyna14, akira, Karola1990, Asiowa, KASIAG24, kasiakasia11, Mama-julka, Moniusia89, Pchelkaa, m@rzenie, alisss871, niania.ogg, Piegus, iNso87, Madzia890722, genoweffa, ajami19, ZieloneOliwki, agniesia2569, MeGi2986, amos, Pola_27, Nazja, Nadulka, Klara87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Matlenaa podziwiam:-D jak dluzej posiedzi to urodzisz z nerwow :-D

A ja mam tp na jutro a tu ciszaaaa:-( niby tak myslalam ze przenosze ciaze ale zaczynam sie stresowac :-S
    Pchelka uszy do gory, ja mialam tp. na 1 grudnia, w sobote 30 listopada co prawda odsezdl mi czop, ale wrazenia na mnie to nie zrobilo bo wiedzialam ze to moze oznaczac porod i za tydzien. wiec 1.12 bylismy z mezem jeszcze w kosciele, pozniej na miescie i zlecial dzien, wieczorem jak zwykle tv i nic sie nie dzialo kompletnie nic. ok24 klade sie spac, maz jeszcze na tv. i jak sie polozylam chlust wody i zaczelo mnie czyscic i skurcze itd. i 2 grudnia o 16.37 Gabrys byl na swiecie, troche mnie zaskoczyl hahaha wiec moze dzidzia czeka do teminu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:16

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji Gratulacje :)

anielica nie panikuj, wiesz kiedy urodzisz będzie dobrze, jutro o tej porze już będziesz miała dzidzię :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatakacji ale jak to :D o matko ale cudnie, gratki kochana napisz cos wiecej :*:*:*

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • aneczka1983 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:
    Dzisiaj punkt 14 na swiat przyszla nasza mala Marianna. Porod sn z zzo.Poszlo szybko i gladko. 3410 i 53 cm
    Gratulacje!!!!

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow gratulacje ale niespodzianka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:
    O jaaa grarulacje!! Napisz cos wiecej o porodzie. Jak twoja coreczka? Wszystko w porzadku?

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji ogromne gratulacje ! Grudniówki dają czadu!:D Ciekawe, która pierwsza w grudniu urodzi haha :D

Dziewczyny dziś wizytuję na 18 :) jestem ciekawa co wymyśli gin :)
    odezwę się po wizycie :) prawdopodobnie dostanę już skierowanie na oddział :)

Flakonik, rewelka, Mi$ia26, alicja_, Matleena, Pchelkaa, Pola_27 lubią tę wiadomość

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
‹‹ 1900 1901 1902 1903 1904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ