Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojej tesciowej przeszkadza, ze nie latam ciagle na miotle sprzatajac i nie gotuje. I ze taki biedny jest ten jej synek. Ale ze duzo pracuję, zarabiam pieniadze i mimo tego zawsze znajduje czas dla M i dla naszej corki, to tego juz nie widzi. ech duzo by gadac...Hashija wrote:akira ja chętnie czytam takie wywody, bo wtedy bardziej doceniam swoją teściową, któa też swoje za uszami ma.... ale to chyba każdy coś kiedyś nawywijał.

-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Hashija jest. Nassza Pchelkaa z terminem na 5.12 a inna Pchełka na 23.12;)
Kto rodzi? Madzisek? Ktos jeszcze? Bo przelecialam tylko na szybko strony
sorki bo się pogubiłam. Pchełkaa pisała, że na jutro ma termin a ja jej na początku listy nie widziałam
a na liście termin ma na 5.12. Stąd moje zakręcenie sorki
-
nie chce wracac do przykrej przeszlosci, bo jeszcze mnie to rusza. w grudniu cdn - nie mam co do tego zadnych watpliwoscirewelka wrote:Takie wygadanie/wypisanie dużo daje, więc dawaj
Ja tam lubię je czytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:03

-
akira wrote:nie chce wracac do przykrej przeszlosci, bo jeszcze mnie to rusza. w grudniu cdn - nie mam co do tego zadnych watpliwosci

Zrób sobie zapas melisy
podobno dzieci też się po niej uspokajają, położna mówiła, żeby pić codziennie
akira lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, tesciu mi gadal że jakby co to mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy on mnie do szpitala zawiezie. Wczoraj do niego dzwonilam coś tam się spytac chciałam i mnie odrzucił.
Teraz od godziny dzwonie do męża bo chce się coś spytac i nie odbiera. Okej, wiem że robi coś przy aucie no ale kurwa czy tzn że nie mogę w tym czasie zacząć rodzic? Ja przy nich urodze ale w domu
aneczka1983, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja jutro ze stresu na zawał zejdę !!! Tak długo czekałam na ten dzień, tak często o sobie wyobrażałam !!! A teraz ogarnia mnie panika:D czekam, chcę a jednocześnie czuje taki dziwny stres
ale nie taki jak przed egzaminem, taki inny, taki pozytywny
To ciągle było tak odległe a teraz takie bliskie !!! Hormony u mnie szaleją
aneczka1983, Chichibi, Matleena, nick nieaktualny, Karola1990, m@rzenie, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Jakby co to my tu jesteśmy. Dziewczyny pod powiedzą jak przećAcikk wrote:Wiecie co, tesciu mi gadal że jakby co to mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy on mnie do szpitala zawiezie. Wczoraj do niego dzwonilam coś tam się spytac chciałam i mnie odrzucił.
Teraz od godziny dzwonie do męża bo chce się coś spytac i nie odbiera. Okej, wiem że robi coś przy aucie no ale kurwa czy tzn że nie mogę w tym czasie zacząć rodzic? Ja przy nich urodze ale w domu

Mój plan, że względu na podobną sytuację jest taki, że zostawiam wiadomość i lecę. Najwyżej urodzę sama. Myślę że dla mojego M to by lekcja na całe życie była. I to w końcu taka co by na nim wrażenie zrobiła.
akira lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDzisiaj punkt 14 na swiat przyszla nasza mala Marianna. Porod sn z zzo.Poszlo szybko i gladko. 3410 i 53 cm
KASIA XXXX, rewelka, Acikk, aneczka1983, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Chichibi, nick nieaktualny, Madzisek, Eve_84, nick nieaktualny, bella88, nick nieaktualny, Dżulia, Matleena, kaatka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lips, lilianna, Hashija, stars2345, justyna14, akira, Karola1990, Asiowa, KASIAG24, kasiakasia11, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, m@rzenie, nick nieaktualny, niania.ogg, Piegus, iNso87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ajami19, nick nieaktualny, agniesia2569, nick nieaktualny, amos, Pola_27, Nazja, Nadulka, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelka uszy do gory, ja mialam tp. na 1 grudnia, w sobote 30 listopada co prawda odsezdl mi czop, ale wrazenia na mnie to nie zrobilo bo wiedzialam ze to moze oznaczac porod i za tydzien. wiec 1.12 bylismy z mezem jeszcze w kosciele, pozniej na miescie i zlecial dzien, wieczorem jak zwykle tv i nic sie nie dzialo kompletnie nic. ok24 klade sie spac, maz jeszcze na tv. i jak sie polozylam chlust wody i zaczelo mnie czyscic i skurcze itd. i 2 grudnia o 16.37 Gabrys byl na swiecie, troche mnie zaskoczyl hahaha wiec moze dzidzia czeka do teminuPchelkaa wrote:Matlenaa podziwiam:-D jak dluzej posiedzi to urodzisz z nerwow

A ja mam tp na jutro a tu ciszaaaa:-( niby tak myslalam ze przenosze ciaze ale zaczynam sie stresowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:16
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kwiatakacji ogromne gratulacje ! Grudniówki dają czadu!
Ciekawe, która pierwsza w grudniu urodzi haha 
Dziewczyny dziś wizytuję na 18
jestem ciekawa co wymyśli gin 
odezwę się po wizycie
prawdopodobnie dostanę już skierowanie na oddział
nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, Pola_27 lubią tę wiadomość