Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija wrote:akira ja chętnie czytam takie wywody, bo wtedy bardziej doceniam swoją teściową, któa też swoje za uszami ma.... ale to chyba każdy coś kiedyś nawywijał.
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Hashija jest. Nassza Pchelkaa z terminem na 5.12 a inna Pchełka na 23.12;)
Kto rodzi? Madzisek? Ktos jeszcze? Bo przelecialam tylko na szybko strony
sorki bo się pogubiłam. Pchełkaa pisała, że na jutro ma termin a ja jej na początku listy nie widziałama na liście termin ma na 5.12. Stąd moje zakręcenie sorki
-
rewelka wrote:Takie wygadanie/wypisanie dużo daje, więc dawaj
Ja tam lubię je czytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:03
-
akira wrote:nie chce wracac do przykrej przeszlosci, bo jeszcze mnie to rusza. w grudniu cdn - nie mam co do tego zadnych watpliwosci
Zrób sobie zapas melisypodobno dzieci też się po niej uspokajają, położna mówiła, żeby pić codziennie
akira lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, tesciu mi gadal że jakby co to mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy on mnie do szpitala zawiezie. Wczoraj do niego dzwonilam coś tam się spytac chciałam i mnie odrzucił.
Teraz od godziny dzwonie do męża bo chce się coś spytac i nie odbiera. Okej, wiem że robi coś przy aucie no ale kurwa czy tzn że nie mogę w tym czasie zacząć rodzic? Ja przy nich urodze ale w domuaneczka1983, Matleena, alicja_, genoweffa, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja jutro ze stresu na zawał zejdę !!! Tak długo czekałam na ten dzień, tak często o sobie wyobrażałam !!! A teraz ogarnia mnie panika:D czekam, chcę a jednocześnie czuje taki dziwny stres
ale nie taki jak przed egzaminem, taki inny, taki pozytywny
To ciągle było tak odległe a teraz takie bliskie !!! Hormony u mnie szaleją
aneczka1983, Chichibi, Matleena, alicja_, Karola1990, m@rzenie, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Wiecie co, tesciu mi gadal że jakby co to mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy on mnie do szpitala zawiezie. Wczoraj do niego dzwonilam coś tam się spytac chciałam i mnie odrzucił.
Teraz od godziny dzwonie do męża bo chce się coś spytac i nie odbiera. Okej, wiem że robi coś przy aucie no ale kurwa czy tzn że nie mogę w tym czasie zacząć rodzic? Ja przy nich urodze ale w domu
Mój plan, że względu na podobną sytuację jest taki, że zostawiam wiadomość i lecę. Najwyżej urodzę sama. Myślę że dla mojego M to by lekcja na całe życie była. I to w końcu taka co by na nim wrażenie zrobiła.akira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj punkt 14 na swiat przyszla nasza mala Marianna. Porod sn z zzo.Poszlo szybko i gladko. 3410 i 53 cm
KASIA XXXX, rewelka, Acikk, aneczka1983, annielica, Flakonik, Mi$ia26, Chichibi, pati_zuzia, Madzisek, Eve_84, aannkkaa, bella88, lula.91, Dżulia, Matleena, kaatka, alicja_, Suerte, lips, lilianna, Hashija, stars2345, justyna14, akira, Karola1990, Asiowa, KASIAG24, kasiakasia11, Mama-julka, Moniusia89, Pchelkaa, m@rzenie, alisss871, niania.ogg, Piegus, iNso87, Madzia890722, genoweffa, ajami19, ZieloneOliwki, agniesia2569, MeGi2986, amos, Pola_27, Nazja, Nadulka, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Matlenaa podziwiam:-D jak dluzej posiedzi to urodzisz z nerwow
A ja mam tp na jutro a tu ciszaaaa:-( niby tak myslalam ze przenosze ciaze ale zaczynam sie stresowacWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:16
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kwiatakacji ogromne gratulacje ! Grudniówki dają czadu!
Ciekawe, która pierwsza w grudniu urodzi haha
Dziewczyny dziś wizytuję na 18jestem ciekawa co wymyśli gin
odezwę się po wizycieprawdopodobnie dostanę już skierowanie na oddział
Flakonik, rewelka, Mi$ia26, alicja_, Matleena, Pchelkaa, Pola_27 lubią tę wiadomość