Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak odnośnie teściowych:
Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony:
- Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca!
- Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze.
- Więc młody człowieku mówisz, że chcesz zostać moim zięciem?
- Prawdę powiedziawszy, wcale nie, madame. Ale nie widzę innej możliwości ożenku z Pani córką…
Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia.
Teść pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna obydwa. Wtedy teść z pytającą miną robi "węża" ręką, a zięć odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść wali się w klatkę pięścią, a zięć masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają.
Tłumaczenie poniżej:
T: Mam flaszkę!
Ź: To mamy dwie!
T: Żmija w domu?
Ź: Są obie
T: To co, pijemy na klatce?
Ź: Nie, na śmietniku!
Rozmawia dwóch kolegów:
- Podobno przestałeś pić?
- To dzięki teściowej, stale widziałem ja potrójnie!
Jaka jest różnica między teściową a Słońcem ?
Żadna, na jedno i drugie nie da się patrzeć...Pola_27, iNso87, Chichibi, alisss871, annielica, Pchelkaa, Matleena, lula.91, Mama-julka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
rewelka wrote:Tak odnośnie teściowych:
Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony:
- Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca!
- Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze.
- Więc młody człowieku mówisz, że chcesz zostać moim zięciem?
- Prawdę powiedziawszy, wcale nie, madame. Ale nie widzę innej możliwości ożenku z Pani córką…
Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia.
Teść pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna obydwa. Wtedy teść z pytającą miną robi "węża" ręką, a zięć odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść wali się w klatkę pięścią, a zięć masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają.
Tłumaczenie poniżej:
T: Mam flaszkę!
Ź: To mamy dwie!
T: Żmija w domu?
Ź: Są obie
T: To co, pijemy na klatce?
Ź: Nie, na śmietniku!
Rozmawia dwóch kolegów:
- Podobno przestałeś pić?
- To dzięki teściowej, stale widziałem ja potrójnie!
Jaka jest różnica między teściową a Słońcem ?
Żadna, na jedno i drugie nie da się patrzeć...
Hahahahaha, usmiałam się do łez -
Wiecie co mój mąż wczoraj powiedział jak wróciłam z rzęs?
"Acik, Antek jak wyjdzie i Cię zobaczy to pomyśli "o fuck, będę sobie sam braci robił "....justyna14, Pola_27, Ola_45, annielica, Matleena, pati_zuzia, alicja_, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Eve_84 wrote:Termin mam na 4
dzisiaj po raz pierwszy od kilku tygodni nic mnie nie boli, ani brzuch ani plecy. Cisza przed burza?
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezzu Matleena moja tesciowa to przy twojej Aniol normalnie nic dziwnego ze jest sama szok poprostu
Acikk wlaczymy wszystkie skype i bedziemy sobie zdawac relacje "o glowka juz wychodzi, kurwa jakw boli was tez? I takie podobne bedzie razniej krzyczec
A ja rozmawialam godzine z mama i ta znow ze Kacper mlze owiniety pepowina i dlatego nie wychodzi no kuzwa uslyszala ode mnie ladna wiazanke zeby mi juz tak wiecej noe gadala -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:17
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔