Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dziś w pepco, i są świąteczne pajace (19,99 welurkowe czerwone w renifery) i body (9,99 czerwone z reniferem ) tak informacyjnie jakby któraś chciała, a i skarpeteczki też są
Mój problem ubrankowy zniknął, bo nie muszę oddawaćale taką durnotą tak się przejmować to przegięcie
Chichibi niestety nie zapomnimy kiełbasy i parówki...Chichibi, Acikk, Mama-julka, annielica, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Podobno zrobilam takie hujowe sniadanie ze nie da sie tego zjesc. A on lezy i gra a ja sniadanka glupia robie. Wczoraj zrobil kolacje srednio mi smakowalo ale jak zwykle pochwalilam.
Pchelkaa- w takim razie nie rób mu NIC! jak tak kilka razy będzie bez podanego pod nos obiadu, czy śniadania to może doceni!
Nie wiem w sumie co bym zrobiła w takiej sytuacji, bo nigdy nie byłam i wiem, że nigdy nie będę, bo mój mąż to prawie ideał. We wszystkim mi pomaga od samego początku i gotował jak nie mogłam i sprzątał i robi codziennie zakupy jak wraca z pracy- i sam wie, czego brakuje w domu i co trzeba kupić.
Ale jakby mi takie akcje odstawiał (nawet jakbym nie była w ciąży) to już by nie dostał! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:To u mnie pelnia nie dziala ani na porod ani ana klotnie ani na sennosc
No ale u mnie juz maz postanowil ze antek wychodzi w nastepny weekend wiec moze po prpstu maly juz czuje respekt przed ojcem zobaczymy czy go slucha
My rodzimy 1 grudniaMi$ia26, Karola1990, Chichibi, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:
Ale jakby mi takie akcje odstawiał (nawet jakbym nie była w ciąży) to już by nie dostał!
Też bym nie dałaMi raz narzekał na obiad ale zrobiłam Indyjską zupkę na mleczku kokosowym, z curry i on po prostu takich nienawidzi, a ogólnie była pyyyyycha
Madzia Ja też chcę 1 grudnia rodzić -
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Mam to samo od wczoraj piecze cholernie zolza sie znow przyplataa !!
Ja już miałam miesiąc spokój, ale skończyły mi się ponad tydzień temu tabletki i zaś się przypałętała! wytrzymać się nie da... i to po mojej umiłowanej herbacie z cytrynką -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Ja już miałam miesiąc spokój, ale skończyły mi się ponad tydzień temu tabletki i zaś się przypałętała! wytrzymać się nie da... i to po mojej umiłowanej herbacie z cytrynką
Tez ostatnio mialam spokoj a od wczoraj prrzylazla
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam cc o 12
Widzicie Wy nie wiecie kiedy, taki dreszczyk emocji macie
Chociaż ja osobiście wolę mieć zaplanowane, jakby zaczęło się nagle bym panikowała
Ciekawe czy madzisek urodziła
Hmm no to teraz czekam, którą grudniówką rozpakowana będę na liściealicja_, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny