Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy te skurcze to caly brzuch czy tylko dol?? Boli mnie od godziny caly czas i co jakis czas boli bardziej i mega mnie czysci z kibelka zejsc nie moge. Boli ciraz bardziej i czesciej ale tylko dol brzucha a jak przychodzi moment to cholernie bili
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Dziewczyny czy te skurcze to caly brzuch czy tylko dol?? Boli mnie od godziny caly czas i co jakis czas boli bardziej i mega mnie czysci z kibelka zejsc nie moge. Boli ciraz bardziej i czesciej ale tylko dol brzucha a jak przychodzi moment to cholernie bili
-
Myślę, że u każdej skurcze będą wyglądały nieco inaczej. Tak jak kiedyś była rozmowa, że niektóre mają ból brzucha, niektóre do tego ból krzyża. Myślę, że to mogą być skurcze u Ciebie. A mierzysz odstępy między tymi momentami? Brzuch twardnieje i się spina?
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Moja kolezanka ma też rok po roku córki, z jednego miesiąca, jest między nimi dwa tyg. różnicy ale wyprawia im urodziny tego samego dnia.
Ten tort to Twoje dzieło? Bo naprawdę udany
Kwiatakacji GRATULUJĘ!!!
Chichibi trzymam kciuki, niedługo Twoja wizyta.
Matlenaa podaj jakby co nazwę bloga
Akira też jestem chętna do czytania o teściowej
no u nas miedzy chlopcami bedzie roznica 2 lat, sa szanse ze dokladnie 2 lata ale nie sadzea miedzy mezem a MAskiem prawie rowne 30 lat chyba ze ze chce posiedziec dluzej to tez sa szanse, ze rowne 30
a tort moja robota, w nastepnym tyg. robie drugi z ciuchcia juz na wlasciwe urodzinydzieciakom smakowal, mamom niby tez. Jedna chodzila po dokladke, ale ona w ciazy z termiem na luty wiec jej tak nie wierze
-
aneczka1983 wrote:Pchełkaaa.... no jakby to to...
ojej
dziewczyny a jak to z siłą woli jest? Bo u mnie im bardziej chcę tym mniej czuję... może zbyt bardzo chcę?
Trzeba znaleźć złoty środek i odpowiednio dostosować stosunek chęci-czucie. Pewnie dlategp tak rzadko się to udaje:D mam nadzieję jednak, że u nas się uda:D -
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:no u nas miedzy chlopcami bedzie roznica 2 lat, sa szanse ze dokladnie 2 lata ale nie sadze
a miedzy mezem a MAskiem prawie rowne 30 lat chyba ze ze chce posiedziec dluzej to tez sa szanse, ze rowne 30
a tort moja robota, w nastepnym tyg. robie drugi z ciuchcia juz na wlasciwe urodzinydzieciakom smakowal, mamom niby tez. Jedna chodzila po dokladke, ale ona w ciazy z termiem na luty wiec jej tak nie wierze
No Ty masz talent dziewczyno! Interes cukierniczy otwieraj! A smaczny napewno był tylko nie wierzysz w siebiepati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyakira wrote:Megi - jak Franio? Co powiedzial neurolog o tym poszerzeniu komory?
wogóle to te całe usg to chyba jakiś lewus wykonuje. Na pierwszym usg główki było że lewa komora lekko poszerzona choc wymiary nie były podane. Na drugim usg wyszlo ze teraz to prawa jest poszerzona, choc tym razem wymiary byly i tak naprawde wszystko miescilo sie w normie. Oczywiscie zdjecia usg zostaly w szpitalu wiec pewnie na wizycie neurolog bedzie musiall zrobic poraz kolejny usg zeby sam to obejrzec. Poza tym w karcie informacyjnej lekarka napisala ze maly byl karmiony moim mlekiem co bylo nieprawda. Ogolnie to na skierowaniu na rehabilitacje czy do okulisty napisala "pilne" tylko cipa pieczatki nie postawiła więc traktuja to jako normalne skierowanie i musimy jechac ja zlapac z ta pieczatka.
Ale najwazniejsze ze Franus juz z nami
Pierwsza noc niestety nieprzespana bo mały nie umie spac jak jest ciemno i cicho i co chwile sie budzil wystraszony. W dzien jest lepiej bo grzecznie spi i karmimy go co ok 3hale pomału się przyzwyczai do domku. Dzisiaj pierwsza kapiel za nami, nagrzalismy w pokoju dodatkowo farelka a to taki zmarźlaczek ze szok. Poza tym jest kochaniutki
Kwiatakacji serdeczne gratulacje!!!zdrówka dla Was:*
Mama-julka, Dżulia, pati_zuzia, m@rzenie, bella88, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Kobitki, melduję się po wizycie
Dostałam już skierowanie do szpitala. Mam się pojawić 7 grudnia, dzień po TPjuuupi jej...
( o ile sama mała nie będzie chciała sama wyjść).
Mama-julka, Dżulia, Piegus, pati_zuzia, m@rzenie, genoweffa, Ola_45, Pola_27, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Trzeba znaleźć złoty środek i odpowiednio dostosować stosunek chęci-czucie. Pewnie dlategp tak rzadko się to udaje:D mam nadzieję jednak, że u nas się uda:D
Ale.Pchelkaa pytała się jak to jest z tym chodzeniem po schodach i pewnie z dwie rundy góra - dół zdarzyła zrobić. To wiecie co dziewczyny teraz robić aby przyspieszyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:58
Piegus, rewelka, Mama-julka, Dżulia, MeGi2986, aannkkaa, annielica, kasiakasia11, KASIA XXXX, iNso87, pati_zuzia, Flakonik, emilka24, m@rzenie, genoweffa, Mi$ia26, bella88, Matleena, Eve_84, lilianna, stars2345, Suerte, Ola_45, Pola_27, Madzisek, justyna14, Madzia890722, Nazja, Nadulka, lula.91, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny