Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Tez sie mialam wlasnie pytac o przepajanie dzieciaczkow.
Moj Wojtus pije moje mleko i dokarmiam go mm. Od wczoraj po moim mleku meczy sie z brzuszkiem. Robi mniej kupek, prezy sie strasznie mocno. Po chwili usypia i spi normalnie ok 3 godzin. czasem uda mu sie zrobic kupke, ale widac, ze sie meczy
U nas był podobny problem po moim mleku. Najlepszy okazał się Delicol. -
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Mamusia dobre jedzonko serwuje Milo przytulnie a nie wyciągna zaloza jakieś ubranko i koniec beztroski zamiast słodkiego dadzą mleko:)
To mój syn musi być przeinteligentny że już tak to przewidział wszystkomisia a Ty jutro na KTG idziesz do szpitala?
-
iNso87 wrote:Kurde a ja się nacieszylam leżeniem.. Tak leze ale w wannie bo mam skurcze okropne z krzyża i promieniujace na uda:/ żeby nie ta diagnoza wczesniej to bym sie cieszyla,ze może rodze ale tak to wiem,ze to tylko przepowiadajace ...
A powiedz mi Ty będziesz normalnie rodzic bo ja zawsze myślałam że jak pierwsze dzidzi CC to drugie już tak profilaktycznie też CC robią :> -
nick nieaktualnyAcikk wrote:To mój syn musi być przeinteligentny że już tak to przewidział wszystko
misia a Ty jutro na KTG idziesz do szpitala?
Wrodzona inteligencję Antek posiada to co się Dziwisz że już tyle przewidział
-
A ją dopiero co wróciłam od mamy że szpitala... Wychodzi w środę po 3tygodniach ale musimy czekać na wyniki rezonansu i potem spowrotem do szpitala na zabieg
także super przed świętami czas się zapowiada... Mama w szpitalu i niech tak jeszcze mnie wcześniej weźmie
W nocy budze sie po 3-4razy, w dodatku kosci miednicy i w pachwinach boli a jeszcze od tej jazdy po 60km w jedną stronę do szpitala dostaje już twardnienia brzucha a co ciekawe zaczęło się takie dziwne uczucie gorąca w pachwinach i dole brzucha, czasem nawet jakby pazylo od środka...- miała któraś z was kiedyś taki dziwny objaw? -
aneczka1983 wrote:Trzymam kciuki za Ciebie!
Dzięki Kochana, naprawdę dopadł mnie mega stres... Z tego wszystkiego coś mnie przeczyściło dzisiaj delikatnie. Nie wiem czym sie tak denerwuję. Naczytałam się o tych cesarkach i teraz mi bije na łeb... Normalnie jak sobie pomyślę to mi słabo. Tyle dobrze, że mój mąż od jutra ma urlop cały tydzień -
iNso87 wrote:Acikk ale jak wczoraj jeszcze szyjka byla zamkneta i wysoko to nie liczylabym na dzis:p
Szczerze to nawet nie wiem jak bede rodzic;) nawet o tym nie mysle i mój gin nic nie mówi. Okaże sie w szpitalu.
heheh ja bym tam chciala wiedziec na Twoim miejscu
misia o ktorej wizyta? nie wiem czy ten masaz taki dobry widzizz ile nadulka biedna sie juz meczychyba ze juz urodzila ? nadulka jak tam :>
pchelkaa jak u Ciebie sytuacja ? -
Hej dziewczyny, 28.11.2015r. 12:49 urodzila sie Alicja 2960g 55cm
Porod naturalny, 11h na porodowce , mialam bardzo ciezki porod !!!!!! zadnej oxytocyny, zadnego znieczulenia, wszystko postepowalo bardzo powoli, bardzo bolesnie i nigdy wiecej SN !! Parcie 2h bo glowka sie cofala, nie zycze nikomu !!
rewelka, lilianna, akira, Nadulka, stars2345, iNso87, Hashija, kasiakasia11, Madzisek, genoweffa, pati_zuzia, aannkkaa, nikicia86, emilka24, Piegus, Matleena, Ola_45, Pola_27, fresa, Chichibi, m@rzenie, Eve_84, Flakonik, Dżulia, MeGi2986, Suerte, lula.91 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Pola_27 wrote:Dzięki Kochana, naprawdę dopadł mnie mega stres... Z tego wszystkiego coś mnie przeczyściło dzisiaj delikatnie. Nie wiem czym sie tak denerwuję. Naczytałam się o tych cesarkach i teraz mi bije na łeb... Normalnie jak sobie pomyślę to mi słabo. Tyle dobrze, że mój mąż od jutra ma urlop cały tydzień
Przejedzie, prześpij stracha ;* myślami jestem przy Tobie. Jutro o tej porze już nie będzie śladu z tego co terazWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:25
-
nick nieaktualnygenoweffa wrote:U nas był podobny problem po moim mleku. Najlepszy okazał się Delicol.
Poz!omka gratulacje najwazniejsze ze juz jest po wszystkim a malutka na swiecie a jak ty soe czujesz ? -
nick nieaktualny