Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:Inso, powodzenia!
Ją też nie umiem spac...brzuch mnie boli od popoludnia, takie napieranie na dole brzucha, ze nie umiem chodzic ani sikac, chodze zgieta w pol a w nocy doszly do tego skurcze,. Brzuch twardy jak kamień, ale bol taki rwacy, nie jak na okres, wiec nawet tych skurczy nie licze.
Ale ucieszylam sie, bo właśnie mi odchodzi czop a to już jAkis zwiastun porodu. Tak wiem można chodzic długo bez czopa, ale i tak mnie cieszy, ze w koncu coś sie dzieje
madzia no moze antek sobie wzial do serca ze ma sie urodzic 1 grudniaa jak u Ciebie ten czop wyglada ?
masakra ja nie spie od 2 i mi sie nudzi jak szlag puscilam se disco polo i leze i sie walam
inso widze ze postanowilas jednak zostac pierwsza grudniowka trzymam kciuki zeby fajnie poszloiNso87 lubi tę wiadomość
-
No dobra, noc przetrwana chociaż nie wiem jakim cudem, spałam może z godzinę. Głodna jestem jak cholera... Skurcze były mocne, ale skoro nie urodziłam sn, to widocznie za słabe heh. Zbieramy się właśnie do kliniki. Cała w stresie jestem. Damy znać już po cc. Trzymajcie sie dziewczyny !
Madzia890722, Mama-julka, Chichibi, Matleena, Hashija, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcik, no może wziął sobie Antek do serca ta date
ale nie nastawiam sie na nic. Dalej mam skurcze, boli brzuch przy kazdym ruchu, ale kurde nie biorę ich pod uwage, bo to coś podobnego jak kiedys jaksie macica rozciagala.
Co do czopa to to taki glut, jak galaretka, nie powiem jaki kolor ma, bo biore na noc tabletki na infekcje i wyplywają ze mnie zolte resztki tej tabletki wiec ten czop jest też zabarwiony lekko na zolto, ale przezroczysty. Nie bylo go jakoś duzo, trzy razy w nocy po trochu go mialam
Inso, te Twoje bóle to jak na okres sa? Miej sie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 06:26
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:inso moze masz pancerna szyjke
? bo cc z laura tez nie bylo planowane dobrze pamietam?
My chyba też pancerną szyjke mamy...
Znalazłam jeden plus tego ze Twoj mąż chodzi na nocki - mozesz robić co chcesz, zachowywac sie głośno no i sluchac disco polo
Ją o 3:00 w nocy robilam mezowi niespodzianke do pracy- naleśniki z czekolada...ale bedzie zdziwionyMatleena lubi tę wiadomość
-
Haha no ja mam stalowa szyjke nie wiem jak Ty
Kurde Ty to przynajmniej jakos spozytkowalas bezsennosc a ja przelezalam w lozku od 2 i dalej lezechcialam wlosy myc ale zapomnialam ze nie mam cieplej wody a w zimnej to pierdziele
U nas leje jak nie wiem pogoda pod zdechlym azorem
To trzymam kciuki by antek wyszedl przed polnocaMadzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas też leje okropnie i to już chyba z trzecią noc...
A szyjka jak puści to raz a porządnie, bo co sie tak cackac bedzie po trochu :p
My to boroki jesteśmy...
Jak to nic nie zrobilas, a disco polo? Myślę, ze odpowiednią do sytuacji naszej byłaby pieśń "straciłas cnotę...bo sama tego chciałaś" i teraz sie męczWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 06:47
Acikk lubi tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:U nas też leje okropnie i to już chyba z trzecią noc...
A szyjka jak puści to raz a porządnie, bo co sie tak cackac bedzie po trochu :p
My to boroki jesteśmy...
Jak to nic nie zrobilas, a disco polo? Myślę, ze odpowiednią do sytuacji naszej byłaby pieśń "straciłas cnotę...bo sama tego chciałaś" i teraz sie męczjuz ledwo ledwo pamietam haha
Kurde dobrze ze pojutrze mam wizyte przynajmniej jakies wytyczne bede miala co dalej robic z tym antonim
Ktorego tak swoja droga juz czuje wszedzie pod zebrami w brzuchu w plecach w pitce w tylku w pachwinach...Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Cnotee czekaj czekaj co to ta cnota aaaa juz wiem bylo kiedys takie cos
juz ledwo ledwo pamietam haha
Kurde dobrze ze pojutrze mam wizyte przynajmniej jakies wytyczne bede miala co dalej robic z tym antonim
Ktorego tak swoja droga juz czuje wszedzie pod zebrami w brzuchu w plecach w pitce w tylku w pachwinach...
Ja już też go wszędzie czuje, a od wczoraj tak sie kreci i w ta szyjke mi rąbie, ze wytrzymac sie nie da...
Ja mam wizyte w piątek, ale nie spodziewam sie kokosów
Dobra, idę spróbować sie przespać, bo jak mam dzis rodzić to muszę sie trochę ogarnąć
Ty też pewnie z mężem bedziesz szła spać, wiec dobranoc! (Zawsze sie zastanawiam dlaczego nie ma wersji dobranoc na spanie w dzien no ale zawsze mozna powiedziec slodkich snow, za dnia)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
iNSo no super że wszystko ruszło! szyjka w końcu puści pod wpływem tak regularnych skurczyjeszcze trochę i będziesz miała córcię przy sobie
powodzenia :*
Pola trzymam kciuki
u nas nocka super, mąż w domu, więc jak Ole wstaje o 6-7 to wychodzą z sypialni, zeby mogła pospaćPchelkaa, iNso87 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Pchelkaa szczęście w nieszczęściu podobno wywoływany poród jest bardziej bolesny, może akurat się zacznie samo
Pola trzymam kciuki
Inso jak u Ciebie?
I przypominam że dziś dzień darmowej wysyłki w wielu sklepach nie trzeba będzie płacić za wysyłkę
I witam się w 38/39 tcPchelkaa, Mama-julka, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny