Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dziewczyny powodzenia
jak soe tyle rozpakowalo w listopadzie to teraz pewnie raz dwa i wszystkie poleca:D
Ja tam twardo trzymam sie terminu haha. A pachwiny tak mnie bola dalej ze szoki tak mnie w brzuchu pobolewa czasem jak na @ ale zadnych skurczy nie mam ani nic, nawet tych przepowiadajacych do tej pory nie mialam... Moze nie urodze haha:D
No i dzis dzien wyplat, dowiem sie czy mi w koncu ten papier wystawili do urzedu ;/ bo sie wkurwie -
nick nieaktualnyInso no oby wczorajsze zyczenia sie pospelnialy
Pola powodzenia dzis
Pchelka mi maja wywolywac I chyba pierwszy raz sie zestresowalam,choc teraz staram sie o tym nie myslec I tez mam nadzieje,ze sie zacznie samo.
Plus taki,ze dzien zajety,bo znowu robie tort dla synka a jutro swietujemy,ale to ok 18,bo wczesniej wizyta I pewnie masaz szyjki,bo wczoraj mi zrobil,ale oprocz lekkiego pobolewania I rozowego sluzu zadnych efektow. Oby po drugim razie jak sie zacznie to po dmuchaniu swieczekiNso87 lubi tę wiadomość
-
Ja też miałam wczoraj ktg. Troche się zestersowałam bo po pierwsze mały się mało co ruszał, po drugie położna mówiła że tętno dziecka dziwnie skacze i po trzecie pisały się już skurcze (raczej dla mnie bez bolesne). Lekarz niby zobaczył w przelocie ten zapis i powiedział ze ok ale umówił mnei na wizyte dziś, więc za chwile jade na badanie. Wogóle to ten lekarz mnie rozwalił wczoraj bo się mnie pyta czy czuje się jakbym miała rozwarcie ... No to ja w śmiech i mówie że nie czuje nic niepojącego co by było inne niż zwykle. No ale bez jaj zamiast sprawdzić to on się mnie pyta czy mam rozwarcie.
Mam coraz częstsze skurcze, jednak narazie są praktycznie bezbolesne wiec narazie nawet ich nie licze bo nie chce się nakręcać. Zobaczymy co dziś powie mój lekarz.
Z jednej strony czekam na akcje, z drugiej lekko sie bojeteż tak macie ?
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnk wrote:Ja zaczynam troche panikowac juz chyba ;P a szczegolnie jak pomysle ze juz dzidzia bedzie i co ja z nia zrobie. Wszystko bach zmiana o 360 stopni, nie wiem, przeraza mnie to
my kobiety na szczęście mamy instynkt
i serio o dużo daje
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystars2345 wrote:Rewelka a można gdzies sprawdzić jakie sklepy maja ta darmowa dostawę, to wszystkie czy niektóre?
Ja miałam dzis wizyte, dziecko wazy 2900 wiec troche mało. 17.12 na godzinę 8 mamy sie stawić w klinice na cc wiec to wszystko jest juz takie bliskie
Stars, mój w 37 tygodniu miał 2700, teraz pewnie podobnie i lekarka powiedziała,że to lepiej dla mnie, będzie łatwiej rodzićnie ma się co martwić, bo to dobra waga
nie wszystkie dzieci muszą być duże i wcale nie zawsze duże oznacza zdrowsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:34
stars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:My dzis wizyta u okulisty. 3majcie prosze kciuki. Poza tym Franiu zaczyna miec wieczorkiem bóle brzuszka, chyba zaczynaja mu sie kolki
Kciuki zaciśnięteA tym bardziej za słodkiego Frania
Mam w razie kolek kupiony Colinox. Jest od pierwszych dni życia. Nie wiem czy działa bo przy pierwszym synu używałam Espumisan. Nie jestem pewna czy mają ten sam składnik. Nie pamiętam czy kp, jak tak to możesz pić herbatę koperkową.MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
Witam się po dłuższej nieobecności,chciałam się pochwalić, że w sobotę 28.11.2015 o godz. 10:30 przyszedł na świat nasz Wojtuś
Poród SN, 3240g, 55 cm.
Od wczoraj jesteśmy w domu, Malec jest cudowny.Mi$ia26, justyna14, fresa, Madzia890722, MeGi2986, aannkkaa, akira, Piegus, Suerte, lilianna, genoweffa, rewelka, niania.ogg, pati_zuzia, Moniusia89, Madzisek, Matleena, Mama-julka, Flakonik, lula.91, Hashija, ZieloneOliwki, emilka24, iNso87, kasiakasia11, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow Inso super juz niedlugo bedziesz tulic coreczke
Pola powodzenia
Nazja gratulacje czekamy na zdjecie synka
Ja tez sie boje wywolywania i najpozniej od poniedzialku do szpitala jutro zobaczymy co lekarz po usg powie
No to zaczal sie grudzien oficjalnie mozna wypychac nasze skarbyiNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Kciuki zaciśnięte
A tym bardziej za słodkiego Frania
Mam w razie kolek kupiony Colinox. Jest od pierwszych dni życia. Nie wiem czy działa bo przy pierwszym synu używałam Espumisan. Nie jestem pewna czy mają ten sam składnik. Nie pamiętam czy kp, jak tak to możesz pić herbatę koperkową.czarnamaalina lubi tę wiadomość