Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazja - gratulacje

Pola, Inso - trzymam kciuki i czekamy na wieści :)
    Inso nic nie pisze więc akcja rozkręciła się na dobre.

Ja nie miałam zakładanego balonika, ani cewnika więc nie pomogę :(.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:55

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    revvelka wrote:
    Ja w szpitalu. Założyli mi cewnik-balonik. Oby to zadziałało bo jak nie to jutro kroplowka

A dlaczego wywoluja?

Nazja gratuluje! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pogoda za oknem az sie nic niechce :/ Inso pewnie rodzi i moze niedlugo napisze ze malutka juz jest :)

A Pola o ktorej miala cc ?

Cisza na forum dzieciaczki sie rodza :)

Megi trzymam kciuki za Franusia :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• bella88 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:05

nick nieaktualny, fresa, nick nieaktualny, justyna14, rewelka, akira, niania.ogg, nick nieaktualny, Piegus, amos, nick nieaktualny, aneczka1983, Moniusia89, Madzisek, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna, nick nieaktualny, Hashija, iNso87, nick nieaktualny, Klara87 lubią tę wiadomość

25 cs o drugie maleństwo
    29.04 10dpo - ||
    05.05 16dpo Beta 1113 mlU/ml, Prog 35,60 ng/ml
    07.05 18dpo Beta 2307 mlU/ml
    Wizyta 29.06 godz. 18.45 prenatalne
    oar8skjo7l38xs7t.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane. 8.31 poznalismy nasza Marie :) 3310g i 52 cm. Czuje sie ok. Malutka spi sobie na mnie slodko. Jest cudowna

bella88, fresa, nick nieaktualny, justyna14, rewelka, akira, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, aneczka1983, Moniusia89, Madzisek, nick nieaktualny, Matleena, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hashija, nick nieaktualny, emilka24, iNso87, kasiakasia11, nick nieaktualny, Klara87 lubią tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazja wrote:
    Witam się po dłuższej nieobecności,chciałam się pochwalić, że w sobotę 28.11.2015 o godz. 10:30 przyszedł na świat nasz Wojtuś :)
    Poród SN, 3240g, 55 cm.
    Od wczoraj jesteśmy w domu, Malec jest cudowny.

Gratuluję :)

• niania.ogg Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co by lista nie miała dziur... Zapisz mi proszę Flakonik Helenkę obecną na świecie. 28.11.2015, godz 0:07, przez cc, w 35 tyg i 3 dniu.

bella88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, rewelka, akira, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, Moniusia89, Madzisek, nick nieaktualny, Matleena, Dżulia, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hashija, nick nieaktualny, kasiakasia11 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-71898.png

https://www.maluchy.pl/li-72950.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie Was nadrobilan:) Inso powodzenua:) Pola, Nazja moje gratulacje:)
    Pchelka trzymam kciuki za rozwiniecie:) musze sie zmobilizoeac i dodac zdjecie malej:)
    Acikk nie denerwuj sie, u mnie porodu nic nie zapowiadalo po wtorkowej wizycie a w piatek rano Madzia byla z nami:) poza tym to aniolek a nie dziecko mam nadzieje ze bedzie tak dalej:)

iNso87 lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • bella88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gratuluję kolejnym mamusiom :-)

Inso trzymam kciuki mocno zacisniete :-)

Megi ty chyba pytałaś czy któryś mały jeszcze płacze przy zmianie pieluchy. Mój się drze w nieboglosy :-D moja mama powiedziała że na początku tak może być bo wszystko dla dziecka jest jeszcze nowe i musi się poprostu do tego przyzwyczaić :-)

U nas wszystko dobrze. Mały jest bardzo grzeczny. Dużo śpi i bardzo dużo je. Nie mam jeszcze tyle pokarmu i muszę go dokarmiac. Czekam na ten nawał mleczny :-)

Tak Apropo dokarmiania mm to jakim mleczkiem karmicie i jak to zrobić w miarę sprawnie? Tzn chodzi mi o zrobienie :-) W szpitalu dokarmiam bebikiem 1.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iNso87 lubią tę wiadomość

25 cs o drugie maleństwo
    29.04 10dpo - ||
    05.05 16dpo Beta 1113 mlU/ml, Prog 35,60 ng/ml
    07.05 18dpo Beta 2307 mlU/ml
    Wizyta 29.06 godz. 18.45 prenatalne
    oar8skjo7l38xs7t.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_27 wrote:
    Kochane. 8.31 poznalismy nasza Marie :) 3310g i 52 cm. Czuje sie ok. Malutka spi sobie na mnie slodko. Jest cudowna

Gratulacje :)

Bella88, Aruś słodki :)

Inso, jak tam?

bella88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spory wysyp dzieciaczków :)

Ostatnio piszecie, że nie możecie spać przez chrapiących mężów. Dziś ja nie dałam pospać mojemu :P Dotychczas zdarzały mi się lekkie chrapnięcia, a dziś ponoć była gorsza niż tartak :P Spało mi się dobrze, więc może organizm kumuluje siły na poród.

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję kolejnym mamom!

Jaka tu dziś nuda... :D od rana tylko jedna strona a zawsze już było kupę nadrabiania :P dziwne, bo weekend się skończył ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    genoweffa wrote:
    Spory wysyp dzieciaczków :)

Ostatnio piszecie, że nie możecie spać przez chrapiących mężów. Dziś ja nie dałam pospać mojemu :P Dotychczas zdarzały mi się lekkie chrapnięcia, a dziś ponoć była gorsza niż tartak :P Spało mi się dobrze, więc może organizm kumuluje siły na poród.

zazdroszczę :P mi się marzy przespać chociaż dwie godzinki w jednym ciągu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niania Pola gratuluje!

Pola pierwsza grudniowa Mamusia, chyba ze Inso wyprzedzila ;-)

Bella Arturek slodki! :-)

U mnie jaja jak nie wiem, przed ktg lazilam godzine tak na oko zrobilam 1,5 km (zrobilam 75 dl korytarza a korytarz ma ok 20m) i na ktg 0 skurczy. Ja juz nie wiem o co chodzi, nigi w du.. mi wchodza.

bella88 lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje dla nowych mamuś :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Pola, Inso, Revvelka powodzenia kobietki!!!! Czekamy na wiesci :)

My dzis wizyta u okulisty. 3majcie prosze kciuki. Poza tym Franiu zaczyna miec wieczorkiem bóle brzuszka, chyba zaczynaja mu sie kolki :(

Megi a myslałaś o woombie? podobno jest super na kolki i ma jeszcze duże innych dobrych właściwości ;)

ale tylko takie z tej strony: http://www.otulaczwoombie.pl/o-woombie/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowych mam :)

Stars jest stronka https://www.dziendarmowejdostawy.pl/lista-wszystkich-wyroznionych-sklepow/ ale to i tak nie wszystkie które biorą udział, musisz poprostu wchodzić na strony sklepów które Cię interesują :)

Cisza dziś straszna, nie było mnie kilka godzin a tu niecała strona do nadrobienia.

stars2345, iNso87 lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cisza spokój...a jak INso87? Ktoś coś wie?

iNso87 lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisałam właśnie do iNSO smsa. jak odpisze to dam znać.

nick nieaktualny, iNso87 lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • akira Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za rodzące!
    Madzia890722 wrote:
    zazdroszczę :P mi się marzy przespać chociaż dwie godzinki w jednym ciągu :D
    ja spię codziennie 0:00 do 4:00 i potem 9.00-11.00. I jak tu mozna wyspac sie na zapas pytam? Chodze jeszcze w pizamie, mobilizuje sie usilnie by wziac prysznic i ubrac się.

tinusia, kwaitakacji, anielica - co u was? Jestescie juz w domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:54

iNso87 lubi tę wiadomość

ex2bqtkfnrconmdf.png
‹‹ 1966 1967 1968 1969 1970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ