Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNazja - gratulacje
Pola, Inso - trzymam kciuki i czekamy na wieści
Inso nic nie pisze więc akcja rozkręciła się na dobre.
Ja nie miałam zakładanego balonika, ani cewnika więc nie pomogę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:55
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:05
genoweffa, fresa, Madzia890722, justyna14, rewelka, akira, niania.ogg, Mi$ia26, Piegus, amos, pati_zuzia, aneczka1983, Moniusia89, Madzisek, Suerte, Matleena, alicja_, Dżulia, Mama-julka, aannkkaa, Flakonik, lilianna, MeGi2986, Hashija, iNso87, Kate4, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Kochane. 8.31 poznalismy nasza Marie
3310g i 52 cm. Czuje sie ok. Malutka spi sobie na mnie slodko. Jest cudowna
bella88, fresa, Madzia890722, justyna14, rewelka, akira, Mi$ia26, Piegus, pati_zuzia, aneczka1983, Moniusia89, Madzisek, Suerte, Matleena, Dżulia, Mama-julka, Flakonik, lilianna, lula.91, MeGi2986, Hashija, ZieloneOliwki, emilka24, iNso87, kasiakasia11, Kate4, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co by lista nie miała dziur... Zapisz mi proszę Flakonik Helenkę obecną na świecie. 28.11.2015, godz 0:07, przez cc, w 35 tyg i 3 dniu.
bella88, genoweffa, Madzia890722, justyna14, rewelka, akira, Mi$ia26, Piegus, pati_zuzia, Moniusia89, Madzisek, Suerte, Matleena, Dżulia, lilianna, Flakonik, lula.91, MeGi2986, Hashija, ZieloneOliwki, kasiakasia11 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Wreszcie Was nadrobilan:) Inso powodzenua:) Pola, Nazja moje gratulacje:)
Pchelka trzymam kciuki za rozwiniecie:) musze sie zmobilizoeac i dodac zdjecie malej:)
Acikk nie denerwuj sie, u mnie porodu nic nie zapowiadalo po wtorkowej wizycie a w piatek rano Madzia byla z nami:) poza tym to aniolek a nie dziecko mam nadzieje ze bedzie tak dalej:)iNso87 lubi tę wiadomość
-
No i gratuluję kolejnym mamusiom
Inso trzymam kciuki mocno zacisniete
Megi ty chyba pytałaś czy któryś mały jeszcze płacze przy zmianie pieluchy. Mój się drze w nieboglosymoja mama powiedziała że na początku tak może być bo wszystko dla dziecka jest jeszcze nowe i musi się poprostu do tego przyzwyczaić
U nas wszystko dobrze. Mały jest bardzo grzeczny. Dużo śpi i bardzo dużo je. Nie mam jeszcze tyle pokarmu i muszę go dokarmiac. Czekam na ten nawał mleczny
Tak Apropo dokarmiania mm to jakim mleczkiem karmicie i jak to zrobić w miarę sprawnie? Tzn chodzi mi o zrobienieW szpitalu dokarmiam bebikiem 1.
genoweffa, MeGi2986, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpory wysyp dzieciaczków
Ostatnio piszecie, że nie możecie spać przez chrapiących mężów. Dziś ja nie dałam pospać mojemuDotychczas zdarzały mi się lekkie chrapnięcia, a dziś ponoć była gorsza niż tartak
Spało mi się dobrze, więc może organizm kumuluje siły na poród.
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygenoweffa wrote:Spory wysyp dzieciaczków
Ostatnio piszecie, że nie możecie spać przez chrapiących mężów. Dziś ja nie dałam pospać mojemuDotychczas zdarzały mi się lekkie chrapnięcia, a dziś ponoć była gorsza niż tartak
Spało mi się dobrze, więc może organizm kumuluje siły na poród.
zazdroszczęmi się marzy przespać chociaż dwie godzinki w jednym ciągu
-
nick nieaktualnyNiania Pola gratuluje!
Pola pierwsza grudniowa Mamusia, chyba ze Inso wyprzedzila
Bella Arturek slodki!
U mnie jaja jak nie wiem, przed ktg lazilam godzine tak na oko zrobilam 1,5 km (zrobilam 75 dl korytarza a korytarz ma ok 20m) i na ktg 0 skurczy. Ja juz nie wiem o co chodzi, nigi w du.. mi wchodza.bella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Pola, Inso, Revvelka powodzenia kobietki!!!! Czekamy na wiesci
My dzis wizyta u okulisty. 3majcie prosze kciuki. Poza tym Franiu zaczyna miec wieczorkiem bóle brzuszka, chyba zaczynaja mu sie kolki
Megi a myslałaś o woombie? podobno jest super na kolki i ma jeszcze duże innych dobrych właściwości
ale tylko takie z tej strony: http://www.otulaczwoombie.pl/o-woombie/MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych mam
Stars jest stronka https://www.dziendarmowejdostawy.pl/lista-wszystkich-wyroznionych-sklepow/ ale to i tak nie wszystkie które biorą udział, musisz poprostu wchodzić na strony sklepów które Cię interesują
Cisza dziś straszna, nie było mnie kilka godzin a tu niecała strona do nadrobienia.
stars2345, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gratuluję wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za rodzące!Madzia890722 wrote:zazdroszczę
mi się marzy przespać chociaż dwie godzinki w jednym ciągu
tinusia, kwaitakacji, anielica - co u was? Jestescie juz w domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:54
iNso87 lubi tę wiadomość