Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNazja - gratulacje
Pola, Inso - trzymam kciuki i czekamy na wieści
Inso nic nie pisze więc akcja rozkręciła się na dobre.
Ja nie miałam zakładanego balonika, ani cewnika więc nie pomogę
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:55
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:05
nick nieaktualny, fresa, nick nieaktualny, justyna14, rewelka, akira, niania.ogg, nick nieaktualny, Piegus, amos, nick nieaktualny, aneczka1983, Moniusia89, Madzisek, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna, nick nieaktualny, Hashija, iNso87, nick nieaktualny, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Kochane. 8.31 poznalismy nasza Marie
3310g i 52 cm. Czuje sie ok. Malutka spi sobie na mnie slodko. Jest cudowna
bella88, fresa, nick nieaktualny, justyna14, rewelka, akira, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, aneczka1983, Moniusia89, Madzisek, nick nieaktualny, Matleena, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hashija, nick nieaktualny, emilka24, iNso87, kasiakasia11, nick nieaktualny, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co by lista nie miała dziur... Zapisz mi proszę Flakonik Helenkę obecną na świecie. 28.11.2015, godz 0:07, przez cc, w 35 tyg i 3 dniu.
bella88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, rewelka, akira, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, Moniusia89, Madzisek, nick nieaktualny, Matleena, Dżulia, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hashija, nick nieaktualny, kasiakasia11 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Wreszcie Was nadrobilan:) Inso powodzenua:) Pola, Nazja moje gratulacje:)
Pchelka trzymam kciuki za rozwiniecie:) musze sie zmobilizoeac i dodac zdjecie malej:)
Acikk nie denerwuj sie, u mnie porodu nic nie zapowiadalo po wtorkowej wizycie a w piatek rano Madzia byla z nami:) poza tym to aniolek a nie dziecko mam nadzieje ze bedzie tak dalej:)
iNso87 lubi tę wiadomość
-
No i gratuluję kolejnym mamusiom

Inso trzymam kciuki mocno zacisniete
Megi ty chyba pytałaś czy któryś mały jeszcze płacze przy zmianie pieluchy. Mój się drze w nieboglosy
moja mama powiedziała że na początku tak może być bo wszystko dla dziecka jest jeszcze nowe i musi się poprostu do tego przyzwyczaić 
U nas wszystko dobrze. Mały jest bardzo grzeczny. Dużo śpi i bardzo dużo je. Nie mam jeszcze tyle pokarmu i muszę go dokarmiac. Czekam na ten nawał mleczny
Tak Apropo dokarmiania mm to jakim mleczkiem karmicie i jak to zrobić w miarę sprawnie? Tzn chodzi mi o zrobienie
W szpitalu dokarmiam bebikiem 1.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpory wysyp dzieciaczków

Ostatnio piszecie, że nie możecie spać przez chrapiących mężów. Dziś ja nie dałam pospać mojemu
Dotychczas zdarzały mi się lekkie chrapnięcia, a dziś ponoć była gorsza niż tartak
Spało mi się dobrze, więc może organizm kumuluje siły na poród.
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygenoweffa wrote:Spory wysyp dzieciaczków

Ostatnio piszecie, że nie możecie spać przez chrapiących mężów. Dziś ja nie dałam pospać mojemu
Dotychczas zdarzały mi się lekkie chrapnięcia, a dziś ponoć była gorsza niż tartak
Spało mi się dobrze, więc może organizm kumuluje siły na poród.
zazdroszczę
mi się marzy przespać chociaż dwie godzinki w jednym ciągu
-
nick nieaktualnyNiania Pola gratuluje!
Pola pierwsza grudniowa Mamusia, chyba ze Inso wyprzedzila
Bella Arturek slodki!
U mnie jaja jak nie wiem, przed ktg lazilam godzine tak na oko zrobilam 1,5 km (zrobilam 75 dl korytarza a korytarz ma ok 20m) i na ktg 0 skurczy. Ja juz nie wiem o co chodzi, nigi w du.. mi wchodza.
bella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Pola, Inso, Revvelka powodzenia kobietki!!!! Czekamy na wiesci

My dzis wizyta u okulisty. 3majcie prosze kciuki. Poza tym Franiu zaczyna miec wieczorkiem bóle brzuszka, chyba zaczynaja mu sie kolki
Megi a myslałaś o woombie? podobno jest super na kolki i ma jeszcze duże innych dobrych właściwości
ale tylko takie z tej strony: http://www.otulaczwoombie.pl/o-woombie/
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych mam

Stars jest stronka https://www.dziendarmowejdostawy.pl/lista-wszystkich-wyroznionych-sklepow/ ale to i tak nie wszystkie które biorą udział, musisz poprostu wchodzić na strony sklepów które Cię interesują
Cisza dziś straszna, nie było mnie kilka godzin a tu niecała strona do nadrobienia.
stars2345, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gratuluję wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za rodzące!ja spię codziennie 0:00 do 4:00 i potem 9.00-11.00. I jak tu mozna wyspac sie na zapas pytam? Chodze jeszcze w pizamie, mobilizuje sie usilnie by wziac prysznic i ubrac się.Madzia890722 wrote:zazdroszczę
mi się marzy przespać chociaż dwie godzinki w jednym ciągu 
tinusia, kwaitakacji, anielica - co u was? Jestescie juz w domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 12:54
iNso87 lubi tę wiadomość

Inso pewnie rodzi i moze niedlugo napisze ze malutka juz jest