Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Gratuluję kolejnym mamom!
Jaka tu dziś nuda...od rana tylko jedna strona a zawsze już było kupę nadrabiania
dziwne, bo weekend się skończył
Tez wlasnie sie dziwie, dziewczyny albo rodza, albo wywoluja porody albo zalamane brakiem akcji i wola tu nie wchodzic zeby sie nie dolowac informacjami o nowych maluchach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakira wrote:gratuluję wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za rodzące!
ja spię codziennie 0:00 do 4:00 i potem 9.00-11.00. I jak tu mozna wyspac sie na zapas pytam? Chodze jeszcze w pizamie, mobilizuje sie usilnie by wziac prysznic i ubrac się.
tinusia, kwaitakacji, anielica - co u was? Jestescie juz w domu?
a za mną już piąta nieprzespana noc... i jak tu żyć? próbuję odespać w dzień, ale później nie umiem zasnąć wieczorem i koło się zamyka...
Flakonik, walnij tu jakieś zdjecie tych Twoich księżniczek, może się ruch zrobi większy, no i humor poprawi-bo ich widok to jak miód na serce!Pchelkaa, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:jeszcze nie wszystko przesądzone, niektóre Mamusie zgłaszają się kilka dni po porodzie, a jeszcze nie wiemy co u iNSo
także na razie Pola jest pierwsza ale ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 13:19
-
Gratulacje!
A u nas i dobrze i smutno. Szyjka skrócona, miękka ale kompletnie zamknięta. Lekarz przewiduje wywoływanie... I już się martwię bo nie chcę przenosić ani rodzić z oxy, boję się dodatkowego bólu...
I mega zgaga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 13:20
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Gratulacje!
A u nas i dobrze i smutno. Szyjka skrócona, miękka ale kompletnie zamknięta. Lekarz przewiduje wywoływanie... I już się martwię bo nie chcę przenosić ani rodzić z oxy, boję się dodatkowego bólu...
I mega zgaga... -
nick nieaktualny
-
Aaa nie spie
ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia
jeszcze czekalam od 10 na tego ciula od pieca a on nie przyszedl bo cos mu sie pomylilo... Na szczescie mam ciepla wode okazalo sie ze nie bylo gazu he he ale skad moglismy wiedziec jak w domu nic wiecej nie mamy na gaz... I jutro zas musze czekac na tego faceta bo musi zrobic ten przeglad pieca... Aaa teraz sie moczylam w wannie i przynajmniej pachne i nawet se nogi ogolilam bo tak pomyslalam jak antek glowe wystawi i zobaczy taki busz to gotow sie wrocic...
No i ogolnie depresyjnie u mnie wiec juz nic nie pisze
Gratuluje wszystkim nowym mamuskom widze ze u nas ciagle tasmowa produkcjaza chwile forum calkiem zdechnie
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa niedawno skonczylam wlake z tortem na jutro, jak juz mi maja wywolywac to moge juz i sama rodzic. Tort zrobiony, prezent zapakowany, balony tez czekaja to jutro maz sam by sobie poradzil z goscmi,zreszta nie bedzie ich duzo
Coraz wiecej mam ma juz dzieciaczki przy sobie to nie maja pwnie zbyt czasu na forum. Choc cos ucichly dziewczyny,ktore najwiecej sie udzielaly, wsiorbalo je gdzies -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:32
justyna14, Matleena, Suerte, akira, rewelka, stars2345, alicja_, Dżulia, bella88, pati_zuzia, nikicia86, Chichibi, Piegus, Mama-julka, Flakonik, lilianna, aannkkaa, Mi$ia26, Madzisek, Karola1990, lula.91, amos, MeGi2986, genoweffa, Hashija, Moniusia89, _nick00, Madzia890722, Ola_45, ZieloneOliwki, kasiakasia11, Kate4, Klara87 lubią tę wiadomość