Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylilianna wrote:Gratuluje nowym mamuśkom
fajnie że tulicie już swoje pociechy
Mam do was pytanko drogie kolezanki- czy kupujecie albo macie już karuzele do lozeczka?
Musimy jeszcze trochę poczekać na te swoje pociechy
Karuzelę dostałam od mojej siostry taką z melodyjką. A jakbym miała kupić to z projektorem -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Inso gratuluje! Tak myslalam ze tak sie skonczy:-S ale wazne ze juz po:-) szybkiego powrotu do sil :-*
Matleena daj znac po wizycie, pewnie poloza Cie na oddzial
Revvelka to mnie pocieszylas:-) u mnie napewno skonczy sie na baloniku w czwartek, albo jutro masaz szyjki. Ehh
Mi miednice tez mierzyli i mowili ze te 4100 powinno przejsc :-o
A powiedz mi jeszcze z tym balonikiem musisz chodzic?Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
Misia moj maz w czwartek ma ostatnia nocke i potem urlop wiec bede juz spokojniejsza i moze sie wyspie to moze i humor bedzie lepszy
bo teraz to chodze jak zombi teraz mnie scina jak nie wiem ale nie chce spac bo wtedy tym bardziej nie bede spac w nocy. Ogolnie czuje sie okropnie musze sie wyspac jeszcze przed porodem
I jeszcze tesciu do mnie dzwoni i mowi ze mam nie rodzic w piatek bo antek bedzie musial cale zycie ciezko harowac ani w niedziele bo bedzie leniem... Takze ja se moze przeloze na marzec wogole porodMi$ia26, amos lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam po córci karuzelę z Fisher Price tą z serii Rainforest, maskotki mają ładne żywe kolory, ma 4 melodyjki, pilot był w zestawie. Córcia ją lubiła, korzystał z niej też synek mojej siostry i teraz wróciła dla naszego Michasia, ogólnie wygląda jak nowa, nie widać żadnych śladów użytkowania, mogę polecić.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia moj maz w czwartek ma ostatnia nocke i potem urlop wiec bede juz spokojniejsza i moze sie wyspie to moze i humor bedzie lepszy
bo teraz to chodze jak zombi teraz mnie scina jak nie wiem ale nie chce spac bo wtedy tym bardziej nie bede spac w nocy. Ogolnie czuje sie okropnie musze sie wyspac jeszcze przed porodem
I jeszcze tesciu do mnie dzwoni i mowi ze mam nie rodzic w piatek bo antek bedzie musial cale zycie ciezko harowac ani w niedziele bo bedzie leniem... Takze ja se moze przeloze na marzec wogole porodNasze forum ostatnio tak ucichlo ze az dziwnie tu sie zaglada moze sie w koncu rozbuja bo szkoda by bylo jakby umarlo
I chyba przez ta pogode tez mam jakis podlejszy nastroj i juz mi wszystko obojetne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:U mnie po jutrrze beda tescie i czuje sie okropnie bo wiem ze przyjezdzaja dla malego a on w najlepsze sobie siedzi w brzuszku niby wiem ze to nie moja wina ale jak o tym mysle to mi glupio
Nasze forum ostatnio tak ucichlo ze az dziwnie tu sie zaglada moze sie w koncu rozbuja bo szkoda by bylo jakby umarlo
I chyba przez ta pogode tez mam jakis podlejszy nastroj i juz mi wszystko obojetne
To samo na listopadowkach zauwazylam ze jak porody sie zaczely to nagle cisza, kiedys kilka stron dziennie a teraz ok 2-3
Revvelka dzieki, pocieszylas mnie ze z tym balonikiem nie jest zlepomimo ze u mnie skurcze cos sie wyciszyly jedynie lekkie twardnienia mam to jakos pozytywnie nastwiona jestem. Licze ze w czwartek ruszy z pomoca lekarza.
Inso czekamy na zdj;-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała i zaskakujaca statystyka: mamy już 19 dzieciatek urodzonych przez cc i 14 sn.
Matleena - trzymam kciuki za wizyte. Pewnie prezentacji juz nie wyglosisz...
to ja napisze, ze nie mam wozka i fotelika. Okazalo sie, ze nie maja mojego koloru brrrr... a zapewniali ze jest. Nie kupie z kolei samego fotelika, bo nie wiem, czy bedzie kompatybilny z wozkiem. A bez fotelika z kolei nie wroce ze szpitala i nie wiem co teraz zrobicPewnie skonczy sie tym, ze pojedziemy do sklepu i kupimy to, co mają na stanie. Juz nikomu w sieci nie zaufam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 16:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik z tego co mi wiadomo to jak nic się nie dzieje to po połogu czyli po 6 tyg
Czy któras z Was też się meczy z hemoroidami? Mnie już dupa boli jakbym trojaki urodziła
Myszata wyrzygana to świetne słowo które opisuje moje dzisiejsze samopoczucie -
nick nieaktualny