SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • lilianna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje nowym mamuśkom :-) fajnie że tulicie już swoje pociechy :-)

Mam do was pytanko drogie kolezanki- czy kupujecie albo macie już karuzele do lozeczka? :-)

iNso87 lubi tę wiadomość

3i49p07wxglh0lzs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeju Inso gratuluje ale fajnie sie dzieje u nas czekamy na zdjecie lenki :)

Pola sliczna Truskaweczka :)

Bella ale maly przystojniak :)

Acikk trzeba dbac by forum nie umarlo :)

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianna wrote:
    Gratuluje nowym mamuśkom :-) fajnie że tulicie już swoje pociechy :-)

Mam do was pytanko drogie kolezanki- czy kupujecie albo macie już karuzele do lozeczka? :-)

Musimy jeszcze trochę poczekać na te swoje pociechy ;-)
    Karuzelę dostałam od mojej siostry taką z melodyjką. A jakbym miała kupić to z projektorem :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Inso gratuluje! Tak myslalam ze tak sie skonczy:-S ale wazne ze juz po:-) szybkiego powrotu do sil :-*

Matleena daj znac po wizycie, pewnie poloza Cie na oddzial :-S

Revvelka to mnie pocieszylas:-) u mnie napewno skonczy sie na baloniku w czwartek, albo jutro masaz szyjki. Ehh
    Mi miednice tez mierzyli i mowili ze te 4100 powinno przejsc :-o

A powiedz mi jeszcze z tym balonikiem musisz chodzic?
    Z tym balonikiem można normalnie chodzić, można i leżeć. Ja funkcjonuje normalnie, tylko jakieś rurki miedzy nogami sie plączą.

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia moj maz w czwartek ma ostatnia nocke i potem urlop wiec bede juz spokojniejsza i moze sie wyspie to moze i humor bedzie lepszy :) bo teraz to chodze jak zombi teraz mnie scina jak nie wiem ale nie chce spac bo wtedy tym bardziej nie bede spac w nocy. Ogolnie czuje sie okropnie musze sie wyspac jeszcze przed porodem :)
    I jeszcze tesciu do mnie dzwoni i mowi ze mam nie rodzic w piatek bo antek bedzie musial cale zycie ciezko harowac ani w niedziele bo bedzie leniem... Takze ja se moze przeloze na marzec wogole porod :)

Mi$ia26, amos lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie karuzele kupi brat i mam dodatkowo 2 projektory jeden kupilismy a drugi dostalismy od szwagierki :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 14:09

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam po córci karuzelę z Fisher Price tą z serii Rainforest, maskotki mają ładne żywe kolory, ma 4 melodyjki, pilot był w zestawie. Córcia ją lubiła, korzystał z niej też synek mojej siostry i teraz wróciła dla naszego Michasia, ogólnie wygląda jak nowa, nie widać żadnych śladów użytkowania, mogę polecić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Misia moj maz w czwartek ma ostatnia nocke i potem urlop wiec bede juz spokojniejsza i moze sie wyspie to moze i humor bedzie lepszy :) bo teraz to chodze jak zombi teraz mnie scina jak nie wiem ale nie chce spac bo wtedy tym bardziej nie bede spac w nocy. Ogolnie czuje sie okropnie musze sie wyspac jeszcze przed porodem :)
    I jeszcze tesciu do mnie dzwoni i mowi ze mam nie rodzic w piatek bo antek bedzie musial cale zycie ciezko harowac ani w niedziele bo bedzie leniem... Takze ja se moze przeloze na marzec wogole porod :)
    U mnie po jutrrze beda tescie i czuje sie okropnie bo wiem ze przyjezdzaja dla malego a on w najlepsze sobie siedzi w brzuszku niby wiem ze to nie moja wina ale jak o tym mysle to mi glupio :/ Nasze forum ostatnio tak ucichlo ze az dziwnie tu sie zaglada moze sie w koncu rozbuja bo szkoda by bylo jakby umarlo :/ I chyba przez ta pogode tez mam jakis podlejszy nastroj i juz mi wszystko obojetne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso - gratulacje, masz już córcię przy sobie jak fajnie :)

Pola - śliczna Marysia, jakie ma ciemne włoski :)

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    U mnie po jutrrze beda tescie i czuje sie okropnie bo wiem ze przyjezdzaja dla malego a on w najlepsze sobie siedzi w brzuszku niby wiem ze to nie moja wina ale jak o tym mysle to mi glupio :/ Nasze forum ostatnio tak ucichlo ze az dziwnie tu sie zaglada moze sie w koncu rozbuja bo szkoda by bylo jakby umarlo :/ I chyba przez ta pogode tez mam jakis podlejszy nastroj i juz mi wszystko obojetne :)

To samo na listopadowkach zauwazylam ze jak porody sie zaczely to nagle cisza, kiedys kilka stron dziennie a teraz ok 2-3 ;-)

Revvelka dzieki, pocieszylas mnie ze z tym balonikiem nie jest zle ;-) pomimo ze u mnie skurcze cos sie wyciszyly jedynie lekkie twardnienia mam to jakos pozytywnie nastwiona jestem. Licze ze w czwartek ruszy z pomoca lekarza.

Inso czekamy na zdj;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_27 wrote:
    9d5f3e0425c98c8dfbd15fe892a0f633.jpg

Ale Truskawa!! Do schrupania!!! :-) :-) ale zazdroszcze! Ja chce juz moja Irencie tulic, buuuuu:-( jeszcze jak wlysze placz tych maluchow za sciana to mnie jeszcze bardziej nakreca

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie wzywam was dziewczyny do porzadku bo zaraz i nasze forum umrze a tego chyba niechcemy !!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek jak sobie radzisz??:-) jak Pola? :-)

• akira Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała i zaskakujaca statystyka: mamy już 19 dzieciatek urodzonych przez cc i 14 sn.

Matleena - trzymam kciuki za wizyte. Pewnie prezentacji juz nie wyglosisz...

to ja napisze, ze nie mam wozka i fotelika. Okazalo sie, ze nie maja mojego koloru brrrr... a zapewniali ze jest. Nie kupie z kolei samego fotelika, bo nie wiem, czy bedzie kompatybilny z wozkiem. A bez fotelika z kolei nie wroce ze szpitala i nie wiem co teraz zrobic :/ Pewnie skonczy sie tym, ze pojedziemy do sklepu i kupimy to, co mają na stanie. Juz nikomu w sieci nie zaufam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 16:15

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dzisiaj podaje dodatkowo wit D.

A mam pytanie. Kiedy po porodzie powonno sie isc do gibekologa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje gratulacje dla mamusiek ;)

Ja dzisiaj się czuje jakby mnie coś wyrzygalo.. Brak apetytu i niedobrze mi dzisiaj. Zaczyna mnie glowa boleć, słaba jak mucha jestem.. :( zero energii... Jeszcze ta pogoda tak kiepsko nastraja...

• Acikk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik z tego co mi wiadomo to jak nic się nie dzieje to po połogu czyli po 6 tyg :)

Czy któras z Was też się meczy z hemoroidami? Mnie już dupa boli jakbym trojaki urodziła :/

Myszata wyrzygana to świetne słowo które opisuje moje dzisiejsze samopoczucie :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia rodzisz czy nie chce Ci się ?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia rodzisz czy nie chce Ci się ?
    Chyba jej sie niechce dzis rodzic :)

‹‹ 1969 1970 1971 1972 1973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ