X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    No na poczatku strasznie dziwne to bylo, tym bardziej ze emilka tak kochala patryka a tu raz dwa bartek ja obkrecil:D bo to jakos szybko sie stalo:D a pozniej sie do nich przyzwyczailam. W ogole robia. Tego druga mode na sukces ;/

Gorzej... Ogladam z nudów a i tak się zastanawiam czy nie przestać najbardziej mnie irytuje Beatka...

Pola super że wszystko tak dobrze poszło :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • balbo Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje że, jeszcze nie urodziłam, ale od kilku dni chyba czop powoli odchodzi, bo śluzu sporo, a w nocy coraz raz mocniejsze skurcze mnie łapia...ciekawe jak długo jeszcze...

Gratuluje Wszystkim Mama!

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:55

Flakonik, Mi$ia26, genoweffa, rewelka, pati_zuzia, Suerte, aannkkaa, Matleena, balbo, Madzia890722, Dżulia, Madzisek, lilianna, Ola_45, Pola_27, ZieloneOliwki, MeGi2986, Piegus, Mama-julka, Karola1990, amos, Pchelkaa, stars2345, aneczka1983, nikicia86, kasiakasia11, Hashija, lula.91, Moniusia89, niania.ogg lubią tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff Pola w koncu ktos tez pisze pozytywnie o porodzie:)

Mysza piekny brzuszek.

Nadulka wlasnie mialam o coebie pytac. Gratuluje:* jak sie nazywa twoja coreczka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:04

Pola_27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    Dziś o 15:10 urodziłam córeczkę, zdrowa, duża :) 3600g, 55cm SN. Poród był ciężki trwał od wczoraj od godz 21.. Więcej napiszę jak dojdę do siebie Ściskam Was mocno
    Kochana gratuluje wlasnie o tobie myslalam :) Czekamy az dojdziesz do siebie pochwalisz sie malutka :)

• _nick00 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    nick sie tez od wczoraj nie odezwala moze urodzila po polnocy :)
    Nick jeszcze w dwupaku. Wypuścili mnie z porodowki około 16. Położyli na patologie i skurczy na wieczór brak. Dziś robili mi o 15 i okazało się, że znów wychodzą jakieś mocne ale ja nic nie czuje. Kazała pójść pod prysznic, pochodzić po schodach ale nic nie ruszyło. Mam wrazenie, że same położne się irytują, że mnie pytają czy juz czuje a ja dalej nic. Na zapisie wychodziły co 3 minuty. I od wczoraj odchodzi mi cały czas czop.

74863f63c6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    Dziś o 15:10 urodziłam córeczkę, zdrowa, duża :) 3600g, 55cm SN. Poród był ciężki trwał od wczoraj od godz 21.. Więcej napiszę jak dojdę do siebie Ściskam Was mocno

Gratuluję :) Najważniejsze, że masz to za sobą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _nick00 wrote:
    Nick jeszcze w dwupaku. Wypuścili mnie z porodowki około 16. Położyli na patologie i skurczy na wieczór brak. Dziś robili mi o 15 i okazało się, że znów wychodzą jakieś mocne ale ja nic nie czuje. Kazała pójść pod prysznic, pochodzić po schodach ale nic nie ruszyło. Mam wrazenie, że same położne się irytują, że mnie pytają czy juz czuje a ja dalej nic. Na zapisie wychodziły co 3 minuty. I od wczoraj odchodzi mi cały czas czop.

Fajnie by było gdyby tak pozostało i urodziłabyś lajtowo :)

_nick00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _nick00 wrote:
    O kurcze a ja juz myslalam ze tulisz swoje malenstwo a tu taka niespodzianka no ale juz blizej niz dalej :)

_nick00 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka gratulacje :)

• _nick00 Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genoweffa oby!! :-)
    Widzę, że nie tylko ja zaczęłam oglądać Pierwszą miłość podczas ciąży. Ominelam troszkę. Możecie mi powiedzieć co stało się z tym kolesiem co miał nagranie na którym było, że Sabina jest niewinna? Ten jej ojciec trzymał go w piwnicy i co było dalej...?

74863f63c6.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _nick00 wrote:
    Genoweffa oby!! :-)
    Widzę, że nie tylko ja zaczęłam oglądać Pierwszą miłość podczas ciąży. Ominelam troszkę. Możecie mi powiedzieć co stało się z tym kolesiem co miał nagranie na którym było, że Sabina jest niewinna? Ten jej ojciec trzymał go w piwnicy i co było dalej...?

Sabina go wypuściła, wyjechał za granicę, ale przesłał inne nagranie na którym było widać jak zamienia Sabine i Dage.

Nadulka gratulacje :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia rodzisz czy nie chce Ci się ?

Nie chce mi się! głowa mnie boli, brzuch i kręgosłup... padam na pysk po tych wszystkich nieprzespanych nocach i bólach...

i też najchętniej bym teraz zasnęła, ale zaś w nocy problem będzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelka widze ze ty na bierzaco jestes z pierwsza miloscia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    Nie chce mi się! głowa mnie boli, brzuch i kręgosłup... padam na pysk po tych wszystkich nieprzespanych nocach i bólach...

i też najchętniej bym teraz zasnęła, ale zaś w nocy problem będzie...
    No Madzia 1 mialysmy rodzic we 3 z konferecja na skype a tu cos lipa kazdej sie rodzic odechcialo i w depresje przedporodowe powpadalysmy :/

Madzia890722, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mosia twoj suwaczek mnie rozsmieszyl :D wyskakuj uparciuszku haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

https://www.facebook.com/tvppl/videos/vb.139403946090962/1043160572381957/?type=2&theater

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:36

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Rewelka widze ze ty na bierzaco jestes z pierwsza miloscia :)

Jeszcze klan :) i kilka amerykańskich ale teraz mało fajnych, ogólnie lubię seriale i książki :)

Mi$ia26 lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 14:09

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik bo moje dziecie juz bym moglo wyskoczyc a uparcie siedzi :) Po mamusi chyba tak ma bo ja tez po terminie urodzona :)

‹‹ 1971 1972 1973 1974 1975 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ