SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie mam siły mówić.. Język mi się placze strasznie:p z nikim mi się nawet gadać nie chce.. Jakaś lipa. Nie wiem jak opisać ten stan. Mój ma wolne dzisiaj i jutro a jakoś tak czuje jakby go w domu nie było...ciągle coś do roboty się znajduje, nawet nie mamy czasu żeby usiąść i porozmawiać na spokojnie.. Szlag mnie trafia. Mam nadzieję, ze mlody nam to wynagrodzi tym, ze będZie grzeczny i da nam czasem trochę czasu dla siebie. Przez te 9 miesiecy nie mieliśmy czasu żeby się nacieszyć sobą i ciąża..spędzić razem więcej czasu, czy nawet wybrać się na jakieś krótkie wakacje. Jakoś mi tak żal :(

• lilianna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie słyszalna od znajomej że najlepsze są te karuzelki z Fisher price :-) i chyba się na taka zdecyduje :-) widziałam fajna na necie z misiami i prorektorem :-)

3i49p07wxglh0lzs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianna wrote:
    No właśnie słyszalna od znajomej że najlepsze są te karuzelki z Fisher price :-) i chyba się na taka zdecyduje :-) widziałam fajna na necie z misiami i prorektorem :-)

Też dostałam z Fisher Price, z projektorem, meleodyjkami i jeszcze jakimiś bajerami. Fajna sprawa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Od dzisiaj podaje dodatkowo wit D.

A mam pytanie. Kiedy po porodzie powonno sie isc do gibekologa?

6 tygodni od SN :)

• mnk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a bartek z pierwszej milosci juz nie jest z pania weterynarz? :/

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jakos apetytu nie mam jem bo musze :/ U mnie od wczoraj spokojnie znow cisza a czuje sie tak jak wy WYRZYGANA do tego nie moge zalatwic 2 i mam jakiegos stresa przed jutrem :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Juz chyba dawno z nia nie jest :)

mnk lubi tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo mo na fejsbuku wyskoczylo ze bartek bedzie mial romans z byla artura :/ ale dawno nie ogladalam... Dzieki misia :D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, Inso, Nazja, Niania serdeczne gratulacje!!!!! Niech sie Wam zdrowo dziecinki chowaja :)

Bella no to nasze chlopaki widocznie lubia cwiczyc pluca ;)
    Madzia890722 wrote:
    Megi a myslałaś o woombie? podobno jest super na kolki i ma jeszcze duże innych dobrych właściwości ;)

ale tylko takie z tej strony: http://www.otulaczwoombie.pl/o-woombie/
    Kochana nie myslalam o tym. Ja owijam Franusia w kocyk w taki kokon. Ale chyba najlepiej pomaga mu trzymanie mnie za palec ;)

A my juz po wizycie u okulisty. Narazie wszystko oki. Oczka jeszcze nie sa dojtzale do konca ale zapowiada sie prawidlowo. Kolejna wizyta za miesiac. Odwiiedzil nas tezz lekarz pediatra i Franus rozwija sie prawidlowo, jest silnym chłopakiem :D

Flakonik, Mi$ia26, genoweffa, aannkkaa, Hashija, myszata92, Pola_27, pati_zuzia, Matleena, ZieloneOliwki, Piegus, Mama-julka, lula.91, Moniusia89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi - jak dobrze że takie dobre wieści po wizycie, Franek to silny chłopak :)

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Bartek już dawno nie jest z Paulina doszedł do wniosku że woli Emilie, ale ona (co go bardzo zdziwiło) go nie przyjęła z otwartymi ramionami po tym jak mieszkał z weterynarz... Tak próbowali się schodzić ale nic z tego nie wyszło. Teraz Bartek przeprowadził się do Wrocławia i pewnie będzie kręcił z Izabela ( co nie jest głupie bo mi nigdy do Emilki nie pasował).

Ja mam nadzieję że karuzelke mi ktoś przyniesie, a chciałabym taka z pluszowymi zabawkami. I doszłam do wniosku że lokatora nie wyganiam jak będzie chciał to sam wyjdzie, więc u mnie nie będzie świątecznych porządków :p

Acikk i myszata nie denerwujcie się złość piękności szkodzi :)

mnk lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku gratulacje dziewczyny :* ale produkcja dzieci :*
    Zdrowka dla was i malenstw !

Znowu mam pytanko czy puls powyżej 100 ( najczęściej 115 ) jest zły bo sama już nie wiem cały czas mam powyzej 100 a mama mówi ze to o dużo za dużo. Sama nie wiem...

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku, forum ucichło. Nie ma co nadrabiać.
    Ja również mam taki podły nastrój, że nawet mi się udzielać nie chce.
    Byłam dziś na GBS- ciekawe co mi tam wyhodują. Choroba mnie łapie, gardło boli.. mam ochotę powybijać wszystkich wokół. Wrrr. Ahh nie będę już narzekać.

Gratuluję mamusiom.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 17:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas najszybciej zasypiaja jak woze ich wozkiem :) Pare minut i spia :)
    Potem tylko przekladam je do lozeczka tak zeby lezaly obok siebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 17:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też się dziś nic nie chce. Najchętniej bym spała.

Apetyt mam dziś spory, a do tego od kilku dni mnie czyści i powoli odchodzi czop śluzowy. Czyli co raz bliżej spotkania z Oleńką :)

• mnk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na poczatku strasznie dziwne to bylo, tym bardziej ze emilka tak kochala patryka a tu raz dwa bartek ja obkrecil:D bo to jakos szybko sie stalo:D a pozniej sie do nich przyzwyczailam. W ogole robia. Tego druga mode na sukces ;/

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ani nie czyści ani żadnego czopu nie zauważyłam u siebie, pewnie jak u mnie się zacznie to wszystko naraz poleci;p

genoweffa lubi tę wiadomość

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje ze u nas wszystko ok. Cesarka przeszla moje najśmielsze oczekiwania... wszyscy mili do bolu, mowili co i jak robia. Maz trzymal mnie za reke caly czas. Pozniej poszedl kangurowac Truskawke, mnie doprowadzili do ladu i przywiezli do moich Robaczkow. Malutka jest bardzo spokojna. Chetnie ssie cyca, a teraz spi ;) Jest cudowna. Ja juz bylam w toalecie, powiedzialam ze chce wstac sie odswiezyc. Dalam rade ;) zaraz bedzie kolacja. Mamy z mezrm pokoj rodzinny, maz zostaje na noc, a jutro przyjedzie syneczek. Juz nie moze sie doczekac ;) Alez ja jestem szczęśliwa! !! ♥

genoweffa, aannkkaa, myszata92, rewelka, mandarynkaa, pati_zuzia, Dżulia, Flakonik, Matleena, Madzia890722, Madzisek, Ola_45, ZieloneOliwki, MeGi2986, Piegus, Mama-julka, Pchelkaa, aneczka1983, nikicia86, Hashija, Klara87, lula.91, Moniusia89 lubią tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/81965322535866938657_thumb.jpg

A to moje 102 cm :D

aannkkaa, genoweffa, pati_zuzia, lilianna, Dżulia, Flakonik, Madzisek, MeGi2986, aneczka1983, Klara87, Moniusia89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola ale Wam super zazdroszczę :)
    Myszata - no ładny brzuszek, już całkiem spory, ale to już sama końcówka więc nie ma co się dziwić :)

Pola_27 lubi tę wiadomość

‹‹ 1970 1971 1972 1973 1974 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ