Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Hej ja juz po czuje sie slabo zaczelam sn i standard moj z pierwszego porodu rozwarcie 4cm i dziekujemy do widzenia... Wyszlo cc Lena 1.12 3730g 57cm 11:33
)))
Pchełka jutro wychodzi ze szpitala, wszystko u nich dobrze, walczą o laktację. Paulinka cudowna i grzeczna, fotkę pewnie podeśle jak już się w domciu ogarnąiNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyGratulacje dla nowych mamusiek.
Co do balonika bo któraś pytała, zakładanie nic nie boli. Po zalozeniu tez nie. Mnie boli brzuch, czuje jakieś skurcze ale nie piszą sie na ktg.
A czemu wywołują to sama nie wiem. Mam wąska miednice i pewnie nie chcą żeby dziecko było większe.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Rozwarcia brak więc narazie cierpliwie czekamy na rozwój sytuacji. Lekarz zalecił sex codziennie (mąż się śmiał ze po każdym posiłku
) Wogóle to nasz maluszek chyba będzie spory bo dziś już ma 3600 i lakarz coś tam wspomiał że na następnej wizyci zbada szerokoć miednicy bo boi się że dziecko będzie za duże. No ale to się okaże. Narazie na szczęście wszystko dobrze więc czekamy cierpliwie.
aneczka1983, genoweffa, Hashija lubią tę wiadomość
-
rewelka, Dżulia, bella88, pati_zuzia, akira, lips, nikicia86, Chichibi, alicja_, Piegus, Mama-julka, Marik, Flakonik, lilianna, aannkkaa, Mi$ia26, Karola1990, Matleena, amos, MeGi2986, aneczka1983, genoweffa, Suerte, Hashija, Moniusia89, fresa, ZieloneOliwki, iNso87, Kate4, Klara87, revvelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInso gratuluje! Tak myslalam ze tak sie skonczy:-S ale wazne ze juz po:-) szybkiego powrotu do sil :-*
Matleena daj znac po wizycie, pewnie poloza Cie na oddzial
Revvelka to mnie pocieszylas:-) u mnie napewno skonczy sie na baloniku w czwartek, albo jutro masaz szyjki. Ehh
Mi miednice tez mierzyli i mowili ze te 4100 powinno przejsc :-o
A powiedz mi jeszcze z tym balonikiem musisz chodzic?Pola_27, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:A u nas i dobrze i smutno. Szyjka skrócona, miękka ale kompletnie zamknięta. Lekarz przewiduje wywoływanie... I już się martwię bo nie chcę przenosić ani rodzić z oxy, boję się dodatkowego bólu...
Do terminu masz osiem długich dni to się może wszystko zmienić -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Moje wyniki z dzisiaj:
AST 178 U/l norma: 5-34
ALT 369 U/l norma: 0-55
Billirubina całkowita 9,6 umol/l norma: 3,4-20,50
Fosfataza zasadowa 193 U/l norma: 40-150
GGTP 24 U/l norma: 9-36
Czekam nadal na wynik kwasów żółciowych (które kosztowały bagatela 70zł) i o 15:00 KTG a potem wizyta.
Pewnie pójdziesz leżeć dopiero szpitala. Daj znać co po wizycie
Inso GRATULUJĘ!!!
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny