Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Ja juz sama nie wiem co robic,narazie leze i mam jakies nieokreslone skurcze caly czas to teraz o tym mysle.Wzielam nospe,moze przejdzie. Malz sam tez nie wie co ma o tym myslec ale jest spokojny. Hmm zobaczymy co 2.12 wyjdzie na tym ktg i ewentualnie pojade do szpitala.
-
justyna14 wrote:Acikk kochana mam nadzieje, że się na mnie nie obraziłaś.... bo nie to było moją intencją, tylko troszkę wyhamować Twoją panikę.
a panikowac też nie panikuje po prostu mam zły dzień
Śpij słodko bez belcikowjustyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze i tak byc czekam na niespodzianki
Pola powodzenia jutro trzymamy kciuki za was i czekamy na info ze Truskaweczka juz przywitala swiat
Uciekam spac dobranocOby jutro humor dopisal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 23:49
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak. Ja na Warszawskiej. Dziś mnie przyjęli. Ogólnie oni nie mogą odesłać kobiety rodzącej nawet jak nie mają dyżuru. W zasadzie mnie na samym początku przyjęli tylko na KTG a potem zdecydowali o przeniesieniu na porodowke i tak byłam na niej do 16,potem na oddział i tu czekamy na akcje. Czop mi odszedł wiec jest szansa, że się rozwinie
A w razie czego ja mam ze szkoły rodzenia taka jakby kartę wstępu na Warszawska. Choć dziś się nie przydała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 00:23
Matleena, nikicia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny