Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:A ja dziś ryczę pół dnia. Zadzwonił do mnie promotor i kazał być jutro. Pytałam czy muszę i powiedział, że tak. A naprawdę chciałam odpocząć. Do tego włączam komputer i co? Nie ma neta. WiFi nie działa. A w sobotę mam wygłaszać prezentację. Zadzwoniłam do męża i się poklocilismy bo ja płakałam a on podpisał przedłużenie umowy i nie potrafiłam pokazać radości. Skończyło się na tym, że powiedzia,, że panikuje i biorę kasę z uczelni a nie chce mi się raz w tygodniu jechać. Więc rozpłakałam się jeszcze bardziej i zadzwoniłam do mamy na co dostałam opieprz ze mam wspaniałego męża, który pół ciąży spał na podłodze a ja się go czepiam. A ja już jestem tym wszystkim zmęczona. I nie mogę się uspokoić. Do tego nie umiem naprawić tego neta i mam naprawdę dość wszystkiego.
Acik - Antos kropla w krople jak moja starsza córa. tez miala wlosy jak mleko. Sliczny jestMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAccik nie moge sie napatrzec na Antosi . Piekny blondasek z niego.
Patizuzia 100lat dla Gabrysia ! :*
Megii a ty pochwal sie nam Franusiem na skonczone 3tygodnie:)
Lips dziekuje:)
Nie wiem czy wam mowilam ape moi rodzice w polowie stycznia przeprowadzaja sie na wies. Kupuja tam dom. Ten w Krk sprzedaja.
Takze...pomoc na co dzien od mamy niedlugo sie skonczy.
My tez sprzedajemy mieszkanie co mamy w centrum Krk. Nie jest nam juz potrzebne. Maz chcialby sie przeprowadzic gdzies ale nie jestesmy w tym zgodni bo ja nie chce . przynajmniej nie teraz.wiec odwlekam ten temat jak tylko sie dapati_zuzia lubi tę wiadomość
-
Pytanie z innej beczki.
Jako że jestem ciemna w sprawach zakupów przez internet (do tej pory korzystałam tylko z allegro), chciałam się dowiedzieć czegoś o aliexpress.
Oczywiście chodzi o cotton balls.
Otóż, czy tam się płaci w obcej walucie?
Jak to wygląda z przesyłką? Droga? Długo się czeka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Accik rany gratki! Ale super szybko poszlo! Usciskaj Antka :*
U nas dzisiaj byla polozna juz trzrci raz i chyba ostatni? Czy jeszcze mam sie jej spodziewac?
I Julia ma potowki. Mam je lzej ubierac. W domu mamy 22stopnie wiec raczej ok.
Czy na to sie cos stosuje? Czy to samo zbiknie? I po ilu dniach?
Nam w szpitalu powiedzieli ze do 4tygodni powinna odbyc sie taka wizyta pediatry jesli oczywiscie dziecko jest zdrowe i bezproblemowe
Moja Sarka też od wczoraj ma potówki na twarzy.
Spi tylko w body, spodenkach i rożku... Nie ubieram jej czapeczki.
Przez moment nawet zastanawiałam się czy jej nie jest za zimno a z tego co widzę jest za ciepło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja Julia ma na calych pleckach. Rano jak to zobaczylam to sie tak wystraszylam...bo myslalam ze to jakas alergia czy uczulenie. Naszczescie polozna mnie uspokoila. Kasia ma tylko pare krostek. Mam je ukladac jak najwiecej na brzuszku zeby skora na pleckach miala dostep do powietrza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:34
-
Dżulia wrote:Pytanie z innej beczki.
Jako że jestem ciemna w sprawach zakupów przez internet (do tej pory korzystałam tylko z allegro), chciałam się dowiedzieć czegoś o aliexpress.
Jak to wygląda z przesyłką? Droga? Długo się czeka?
Jak nie korzystałaś z innych sklepów internetowych itp. to nie radziłabym Ci się porywać na aliexpres, szczególnie, że żeby kupować stamtąd najlepiej jest mieć oddzielne konto bankowe, bo różne przekręty robią, to jest przelew i wysyłka z Chin, jeżeli chcesz tylko cotton bals to lepiej zapłacić więcej na allegro, takie moje zdanie, niestety aliexpres nie jest bezpieczny.
Acikk ale blondasek
Flakonik też podziwiam, przy dwójce i jeszcze zadowolona
Matlena Ja wczoraj połamałam odbiornik wi-fi przy kompie, więc nie tylko Ty psujesz, sprawdź kabel do internetu, czy tam jakiś się nie urwał.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Pytanie z innej beczki.
Jak to wygląda z przesyłką? Droga? Długo się czeka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokupilam pakiet internetu, nie wiem na ile wystarczy
Acik gratuluje! Sliczny synek, tylko zastanawiam sie gdzie on sie zmiescil, nie ma odbicia Twojego kregoslupa?mialas zzo?
Pati zuzia syo lat Gabrysiowi.
Flakonik no to ciezko moze byc jak rodzice sie wyprowadza. A daleko od Krk?
Ja falej z balonikiem, jesli ktoras bedzie miala zakladany to chce uspokoic to wcale nie boli. Wiadomo nieprzykemne jak to gmeranie w pipci. Chodze z nim od 8:30 i nic sie nie dzieje, nie wypadl skurcze takie na 30 ale bardzo nieregularne. Masakra jakas, jestem chyba ze stali. Mam nadzieje ze przed weekendem urodze