X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena ja Ciebie podziwiam, że i tak masz jeszcze głowę myśleć o tych prezentacjach, uczelni czy ciul wie tam czym jeszcze. Ja już dawno bym wszystko rzuciła w kąt.

• Matleena Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 00:31

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • akira Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    A ja dziś ryczę pół dnia. Zadzwonił do mnie promotor i kazał być jutro. Pytałam czy muszę i powiedział, że tak. A naprawdę chciałam odpocząć. Do tego włączam komputer i co? Nie ma neta. WiFi nie działa. A w sobotę mam wygłaszać prezentację. Zadzwoniłam do męża i się poklocilismy bo ja płakałam a on podpisał przedłużenie umowy i nie potrafiłam pokazać radości. Skończyło się na tym, że powiedzia,, że panikuje i biorę kasę z uczelni a nie chce mi się raz w tygodniu jechać. Więc rozpłakałam się jeszcze bardziej i zadzwoniłam do mamy na co dostałam opieprz ze mam wspaniałego męża, który pół ciąży spał na podłodze a ja się go czepiam. A ja już jestem tym wszystkim zmęczona. I nie mogę się uspokoić. Do tego nie umiem naprawić tego neta i mam naprawdę dość wszystkiego.
    Silowo musisz przez to przejsc. Dla pocieszenia, ja w poniedzialek mam cc, a sobote i niedziele tez musze byc na uczelni. Lacze sie w bolu. Tak dlugo super dawalas rade, to teraz tez sobie poradzisz! A co sie dzieje z netem? Router moze?

Acik - Antos kropla w krople jak moja starsza córa. tez miala wlosy jak mleko. Sliczny jest :-)

Matleena lubi tę wiadomość

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Accik nie moge sie napatrzec na Antosi . Piekny blondasek z niego.

Patizuzia 100lat dla Gabrysia ! :*

Megii a ty pochwal sie nam Franusiem na skonczone 3tygodnie:)

Lips dziekuje:)

Nie wiem czy wam mowilam ape moi rodzice w polowie stycznia przeprowadzaja sie na wies. Kupuja tam dom. Ten w Krk sprzedaja.
    Takze...pomoc na co dzien od mamy niedlugo sie skonczy.
    My tez sprzedajemy mieszkanie co mamy w centrum Krk. Nie jest nam juz potrzebne. Maz chcialby sie przeprowadzic gdzies ale nie jestesmy w tym zgodni bo ja nie chce . przynajmniej nie teraz.wiec odwlekam ten temat jak tylko sie da

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie z innej beczki.
    Jako że jestem ciemna w sprawach zakupów przez internet (do tej pory korzystałam tylko z allegro), chciałam się dowiedzieć czegoś o aliexpress.
    Oczywiście chodzi o cotton balls. :D
    Otóż, czy tam się płaci w obcej walucie?
    Jak to wygląda z przesyłką? Droga? Długo się czeka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maatlena ja ciebie podziwiam ze jeszcze masz glowe do tch spraw zwiazanych z uczelnia...a co jak urodzisz wczesniej? Przeciez teraz jestes juz na takim etapie ze w kazdej chwili moze sie cos zaczac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Accik rany gratki! Ale super szybko poszlo! Usciskaj Antka :*

U nas dzisiaj byla polozna juz trzrci raz i chyba ostatni? Czy jeszcze mam sie jej spodziewac?
    I Julia ma potowki. Mam je lzej ubierac. W domu mamy 22stopnie wiec raczej ok.
    Czy na to sie cos stosuje? Czy to samo zbiknie? I po ilu dniach?

Nam w szpitalu powiedzieli ze do 4tygodni powinna odbyc sie taka wizyta pediatry jesli oczywiscie dziecko jest zdrowe i bezproblemowe

Moja Sarka też od wczoraj ma potówki na twarzy. :(
    Spi tylko w body, spodenkach i rożku... Nie ubieram jej czapeczki.
    Przez moment nawet zastanawiałam się czy jej nie jest za zimno a z tego co widzę jest za ciepło.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany a mi sie dzisiaj snili ze bylam w ciazy z kolejnymi blizniakami :O haha

alicja_, Mi$ia26, Dżulia, Pchelkaa, aannkkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik i tak swietnie sobie dajesz rade podziwiam cie 2 dzieci forum i brak narzekania jestes wspaniala kobieta i mama :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    jzk8py.jpg

A to moj blondas po kąpieli :D

ale białe włosy!!!!!! :D Szok!:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Julia ma na calych pleckach. Rano jak to zobaczylam to sie tak wystraszylam...bo myslalam ze to jakas alergia czy uczulenie. Naszczescie polozna mnie uspokoila. Kasia ma tylko pare krostek. Mam je ukladac jak najwiecej na brzuszku zeby skora na pleckach miala dostep do powietrza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 14:34

• rewelka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    Pytanie z innej beczki.
    Jako że jestem ciemna w sprawach zakupów przez internet (do tej pory korzystałam tylko z allegro), chciałam się dowiedzieć czegoś o aliexpress.

Jak nie korzystałaś z innych sklepów internetowych itp. to nie radziłabym Ci się porywać na aliexpres, szczególnie, że żeby kupować stamtąd najlepiej jest mieć oddzielne konto bankowe, bo różne przekręty robią, to jest przelew i wysyłka z Chin, jeżeli chcesz tylko cotton bals to lepiej zapłacić więcej na allegro, takie moje zdanie, niestety aliexpres nie jest bezpieczny.

Acikk ale blondasek :)

Flakonik też podziwiam, przy dwójce i jeszcze zadowolona :)

Matlena Ja wczoraj połamałam odbiornik wi-fi przy kompie, więc nie tylko Ty psujesz :), sprawdź kabel do internetu, czy tam jakiś się nie urwał.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sprzatam na przyjazd tesciow moze moj Kacper jak uslyszy babcie to ze strachu wyskoczy przed niedziela moj tesc tak sie smial :) A tak bardzo niechce isc i lezec bez sensu bo w niedzielebi poniedzialek i tak nic nie zrobia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    Pytanie z innej beczki.
    Pisalam juz wczoraj ale od poniedzialku beda w biedronce cotton balls za 40 zl nie duzo wiecej niz z tego aliexpress :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Rany a mi sie dzisiaj snili ze bylam w ciazy z kolejnymi blizniakami :O haha
    To tym razem moze 2 chlopcow by bylo dla rownowagi :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 00:31

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Pisalam juz wczoraj ale od poniedzialku beda w biedronce cotton balls za 40 zl nie duzo wiecej niz z tego aliexpress :)

wiem, że będą, ale nie widzi mi się przepychać w tłumie... a tak było ostatnim razem jak było w supermarkecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk! super ten Twój Antoś! a te białe włoskiiii- meega! ale czad! :D

Super, że miałaś taki szybki poród! i cieszę się, że już masz swojego Antosia! :) Odpoczywaj kochana i ciesz się maleńtwem!

A jak tam mąż sobie poradził na porodówce? ;)

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 14:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokupilam pakiet internetu, nie wiem na ile wystarczy ;-)

Acik gratuluje! Sliczny synek, tylko zastanawiam sie gdzie on sie zmiescil, nie ma odbicia Twojego kregoslupa? ;-) mialas zzo?

Pati zuzia syo lat Gabrysiowi.

Flakonik no to ciezko moze byc jak rodzice sie wyprowadza. A daleko od Krk?

Ja falej z balonikiem, jesli ktoras bedzie miala zakladany to chce uspokoic to wcale nie boli. Wiadomo nieprzykemne jak to gmeranie w pipci. Chodze z nim od 8:30 i nic sie nie dzieje, nie wypadl skurcze takie na 30 ale bardzo nieregularne. Masakra jakas, jestem chyba ze stali. Mam nadzieje ze przed weekendem urodze ;-)

‹‹ 1995 1996 1997 1998 1999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ