Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    wiem, że będą, ale nie widzi mi się przepychać w tłumie... a tak było ostatnim razem jak było w supermarkecie
    To u mnie chyba jakas innav ta biedronka bo kiedys jak byly to pipoludniu bylo pare sztuk i ludzie sie nie rzucali :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Brennej. To jest jakies 2,5-3godz drogi do Krakowa.

Maatlena czyli po tym wygloszeniu prezentacji bedziesz juz miala w koncu wolne?

Pytanie do dziewczyn ktore maja koty w domu. Na jaki kontakt pozwalacie,pozwolicie kotu z dzieckiem?
    Bo ja nie mam zamiaru zamykac kotow niewiadomo gdzie zeby sie nie zblizaly. Jedynie pokoik dziewczyn jest do nich niedostepny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Revvelka a jak u Ciebie? Podali ta oxy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Acikk gratulacje, jak przeczytałam Twój post to aż gęsiej skórki dostałam ! :D

Dziewczyny jak się urodzi bobas to jakie te wszystkie formalności trzeba załatwić?

Ja na dzień dzisiejszy załatwiłam:
    -deklaracje przychodni
    -deklaracje pielegniarki
    -deklaracje położnej
    -Urząd Miasta - nadanie nr. pesel + meldunek + akt urodzenia
    -NFZ złożenie wniosku o kartę chipową (obowiązuje na śląsku)
    -zgłoszenie w ZUS

Nie załatwiłam jeszcze becikowego, bo nie wiem co i jak i czy mi przysługuje?

Jak czegoś mi brakuje to proszę poprawcie mnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:12

stars2345 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Do Brennej. To jest jakies 2,5-3godz drogi do Krakowa.

Maatlena czyli po tym wygloszeniu prezentacji bedziesz juz miala w koncu wolne?

Pytanie do dziewczyn ktore maja koty w domu. Na jaki kontakt pozwalacie,pozwolicie kotu z dzieckiem?
    Bo ja nie mam zamiaru zamykac kotow niewiadomo gdzie zeby sie nie zblizaly. Jedynie pokoik dziewczyn jest do nich niedostepny.

Brenna jest piękna i spokojna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i odpadł nam kikucik z pępuszka :)

Też nas odwiedziła właśnie położna, przyjdzie teraz za tydzień i to będzie również 3 wizyta, zobaczymy czy ostatnia.

Tak nasze szczęście ma dziś równo 3 tygodnie :) <3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ed8efed54ad.jpg

nick nieaktualny, Ola_45, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, Matleena, Madzisek, Piegus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aneczka1983, iNso87, Klara87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja bylas tam? ;)

Franusss <3
    Naprawde wszystkie grudniowe dzieci sa cydowne <3 Kazde inne, wyjatkowe i jedyne :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia maz się super spisał aczkolwiek był mocno przerażony bo jak parlam to wrzeszczalam chyba trochę no a jak mnie nacieli to krew się mocno polala :P

Pchelkaa nie miałam zzo bo jak mnie zaczęło tak mega boleć to juz było 9 cm :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczyna ze mnie leciec krew ale taka mega gesta z brazowymi kawalami. Przy zakladaniu balonika mowili ze resztki czopu moga odchodzic. Czuje mega rozpieranie szyjki, i bole jak na @ silniejsze co 10 min. Ale znosnie

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Madzisek, nick nieaktualny, aneczka1983 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Alicja bylas tam? ;)

Franusss <3
    Naprawde wszystkie grudniowe dzieci sa cydowne <3 Kazde inne, wyjatkowe i jedyne :)

Często jeżdzę, mam tam znajomych:) Rodzice bedą zadowoleni:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi widać że Franuś przytył. I jak zwykle ma rozanieloną twarz :-) Widać że szczęśliwe dziecko.

Pchelkaa trzymam kciuki żeby się rozkręciło na dobre i nie zatrzymało :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka powodzenia oby wkoncu malutka wyszła ! :)

Ja idę na wyzerke, facet szwagierki robi dziś urodziny:p mam nadzieję, ze w trakcie imprezy mnie nic nie złapie, bo sobie nie pojem:p

Acikk blondasek jak z obrazka :) ja codziennie się zstanawiam jak mój maly będzie wyglądał, nie chodziłam na usg 3d i nie wiem czego się spodziewać- to będzie dla nas mega niespodzianka ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia maz się super spisał aczkolwiek był mocno przerażony bo jak parlam to wrzeszczalam chyba trochę no a jak mnie nacieli to krew się mocno polala :P

Pchelkaa nie miałam zzo bo jak mnie zaczęło tak mega boleć to juz było 9 cm :P
    Najwazniejsze ze Antos juz jest piekny i zdrowy a maz pewnie dumny jak Paw i z ciebie i z syna :) Pobluzgalas sobie chociaz ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie cudowne bejboszki :* ale wam zazdroszcze :*
    Alicja dawaj Sarci zdjęcie :*
    Acikk Twój blondasek to normalnie taki wyjątkowy :D
    Franuś ma kurcze cos w sobie takiego że mam ochotę go schrpac :D

Najbardziej wam zazdroszcze że możecie wycałowac małe syrusie :*

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankaa strasznie podoba mi sie twoja bluzka z Avatarka gdzie ja upolowalas :)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia Twój synek jest cudowny :)

Kika masz pęknie uśmiechające się dziecię :)

Kika428 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ankaa strasznie podoba mi sie twoja bluzka z Avatarka gdzie ja upolowalas :)?
    Dziękuje dziękuje :D w sinsay i to jest rozmiar S bo jest rozciagliwy i dłuższy a koszulki kupuje l,xl bo brzucha inaczej nie zakrywają.
    A i najważniejsze kosztował 39.99 wiec mega okazja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ta strona do końca i 2000 mamy pykniete :D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia powiem Ci ze na moje możliwości to za dużo nie bluzgalam :P
    Maz teraz poszedł spac bo jeszcze dziś ostatnia nocka mu została mam wrażenie ze bardziej zajechany niż ja po tym porodzie ale mnie chyba adrenalina jeszcze trzyma :D
    My sobie lezymy a on śpi i śpi :D lekarki sie tu śmiały ze mnie bo po prysznicu tapetę nakladalam na te naczynka popekane :D
    Że chyba sie bardzo dobrze czuje :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk, gratuluję. Twój Antoś jest słodki :)

‹‹ 1996 1997 1998 1999 2000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ