Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo Brennej. To jest jakies 2,5-3godz drogi do Krakowa.
Maatlena czyli po tym wygloszeniu prezentacji bedziesz juz miala w koncu wolne?
Pytanie do dziewczyn ktore maja koty w domu. Na jaki kontakt pozwalacie,pozwolicie kotu z dzieckiem?
Bo ja nie mam zamiaru zamykac kotow niewiadomo gdzie zeby sie nie zblizaly. Jedynie pokoik dziewczyn jest do nich niedostepny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystars2345 wrote:Acikk gratulacje, jak przeczytałam Twój post to aż gęsiej skórki dostałam !
Dziewczyny jak się urodzi bobas to jakie te wszystkie formalności trzeba załatwić?
Ja na dzień dzisiejszy załatwiłam:
-deklaracje przychodni
-deklaracje pielegniarki
-deklaracje położnej
-Urząd Miasta - nadanie nr. pesel + meldunek + akt urodzenia
-NFZ złożenie wniosku o kartę chipową (obowiązuje na śląsku)
-zgłoszenie w ZUS
Nie załatwiłam jeszcze becikowego, bo nie wiem co i jak i czy mi przysługuje?
Jak czegoś mi brakuje to proszę poprawcie mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:12
stars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Do Brennej. To jest jakies 2,5-3godz drogi do Krakowa.
Maatlena czyli po tym wygloszeniu prezentacji bedziesz juz miala w koncu wolne?
Pytanie do dziewczyn ktore maja koty w domu. Na jaki kontakt pozwalacie,pozwolicie kotu z dzieckiem?
Bo ja nie mam zamiaru zamykac kotow niewiadomo gdzie zeby sie nie zblizaly. Jedynie pokoik dziewczyn jest do nich niedostepny.
Brenna jest piękna i spokojna:) -
nick nieaktualnyNo i odpadł nam kikucik z pępuszka
Też nas odwiedziła właśnie położna, przyjdzie teraz za tydzień i to będzie również 3 wizyta, zobaczymy czy ostatnia.
Tak nasze szczęście ma dziś równo 3 tygodnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ed8efed54ad.jpg
Flakonik, Ola_45, Dżulia, Mama-julka, Mi$ia26, pati_zuzia, alicja_, myszata92, aannkkaa, Moniusia89, Matleena, Madzisek, Piegus, genoweffa, Suerte, aneczka1983, iNso87, Klara87, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia maz się super spisał aczkolwiek był mocno przerażony bo jak parlam to wrzeszczalam chyba trochę no a jak mnie nacieli to krew się mocno polala
Pchelkaa nie miałam zzo bo jak mnie zaczęło tak mega boleć to juz było 9 cmPchelkaa, pati_zuzia, Mi$ia26, Madzia890722, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaczyna ze mnie leciec krew ale taka mega gesta z brazowymi kawalami. Przy zakladaniu balonika mowili ze resztki czopu moga odchodzic. Czuje mega rozpieranie szyjki, i bole jak na @ silniejsze co 10 min. Ale znosnie
pati_zuzia, aannkkaa, Madzia890722, Matleena, Madzisek, genoweffa, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelka powodzenia oby wkoncu malutka wyszła !
Ja idę na wyzerke, facet szwagierki robi dziś urodziny:p mam nadzieję, ze w trakcie imprezy mnie nic nie złapie, bo sobie nie pojem:p
Acikk blondasek jak z obrazkaja codziennie się zstanawiam jak mój maly będzie wyglądał, nie chodziłam na usg 3d i nie wiem czego się spodziewać- to będzie dla nas mega niespodzianka
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Madzia maz się super spisał aczkolwiek był mocno przerażony bo jak parlam to wrzeszczalam chyba trochę no a jak mnie nacieli to krew się mocno polala
Pchelkaa nie miałam zzo bo jak mnie zaczęło tak mega boleć to juz było 9 cmPobluzgalas sobie chociaz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:32
-
nick nieaktualnyJakie cudowne bejboszki :* ale wam zazdroszcze :*
Alicja dawaj Sarci zdjęcie :*
Acikk Twój blondasek to normalnie taki wyjątkowy
Franuś ma kurcze cos w sobie takiego że mam ochotę go schrpac
Najbardziej wam zazdroszcze że możecie wycałowac małe syrusie :*Mi$ia26, alicja_, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Ankaa strasznie podoba mi sie twoja bluzka z Avatarka gdzie ja upolowalas
?
w sinsay i to jest rozmiar S bo jest rozciagliwy i dłuższy a koszulki kupuje l,xl bo brzucha inaczej nie zakrywają.
A i najważniejsze kosztował 39.99 wiec mega okazja -
nick nieaktualny
-
Misia powiem Ci ze na moje możliwości to za dużo nie bluzgalam
Maz teraz poszedł spac bo jeszcze dziś ostatnia nocka mu została mam wrażenie ze bardziej zajechany niż ja po tym porodzie ale mnie chyba adrenalina jeszcze trzyma
My sobie lezymy a on śpi i śpilekarki sie tu śmiały ze mnie bo po prysznicu tapetę nakladalam na te naczynka popekane
Że chyba sie bardzo dobrze czuje
pati_zuzia, genoweffa, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny