Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie znowu czkawka
tzn u Adasia w brzuchu
wkurza mnie bo nieraz 4 razy dziennie ma tą czkawkę, niby lekarz uspokaja że to normalne ale mi jest go żal że tak czka co chwilę
P.S. mówią, że jak dziecko czka to mu włoski rosną, idąc tym tokiem myślenia to ja chyba urodzę... małpkęMama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa, trzymam kciuki aby się rozkręciło na dobre.
Nadganiałam was od południa i w końcu się udało
Dziś miałam wizytę. Na ktg wyszły 2 mocniejsze skurcze. Jeden ok 85, a drugi ok. 70. Potem usg - główka nisko, po badaniu ginekologicznym dowiedziałam się, że wszystko mocno trzyma. Jeśli do soboty nie urodzę to mam wpaść na sprawdzenie pulsu małej.
Czuję silne napieranie na szyjkę, a do tego te rwące bóle bioder ciągnące do stóp, które niby są objawem zbliżającego się porodu, ale póki co... cisza.pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk, gratulacje! Widzisz, tak przeżywałaś i powinnaś teraz w łeb ode mnie dostać
Śliczny blondasek
miałam przeczucie, bo się wczoraj nie odzywałaś wieczorem ale nie chciałam Cię denerwować i pisać że pewnie rodzisz
Moniusia, dla mnie to chore i powinnaś powiedzieć mężowi że to chyba za wcześnie, piątka dzieci może Ci przynieść do domu mnóstwo bakterii i choróbsko jakieś dziecko dopadnie jeszcze.
Dżulia, nie martw się bo nie jesteś sama. Ja mam od bioder do kolan całe nogi w rozstępach, także ten... -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ja pierdziu! W życiu jeszcze takiego blondynka nie widziałam
Ale masz zajebistego syna
A mi dziś niedobrze cały dzień. Gotuję właśnie pyzy z mięsem. Mam nadzieję, że przejdzie mi po nich.
A mi dziś całą noc i pół dnia było niedobrze po PYZACH Z MIĘSEM -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj o 14:25 zostałam mama
Porod SN , było cieżko. Hania jest cudowna
Asiowa, Madzia890722, Madzisek, Mi$ia26, Matleena, stars2345, aneczka1983, Moniusia89, pati_zuzia, Chichibi, lilianna, Mama-julka, Pchelkaa, kasiakasia11, genoweffa, justyna14, Suerte, rewelka, MeGi2986, Dżulia, Karola1990, Ola_45, Piegus, aannkkaa, Klara87, amos, kwiatakacji, m@rzenie, lula.91, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny