Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Dziewczyny ile czasu czekałyście na paczkę z Gemini ?
-
alisss871 wrote:Jedną zamawiałam w poniedziałek a dostałam w piątek po południu (wtedy dzwoniłam do nich na infolinię nawet żeby sprawdzić dlaczego tak długo idzie). Drugą zamawiałam w niedzielę późnym wieczorem a dostałam już we wtorek rano
Mpja paczka też dotarła bardzo szybko. Jednak teraz rozpoczął się gorący sezon w usługach pocztowych i może potrwać to troche dłużej. -
rewelka gratuluje!! ale nabralyscie tempa
u mne bez zmian odchodza gluty brunatne a skurczy nie widac nie slychac... czuje napieranie na szyjke klucie , mam naddzieje, ze zaczna sie naturalne skurcze i nie beda mnie meczyc oxytocyna... bo tego sie boje najbardziej..
Flakonik masz piekne te coreczki do schrupania!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:
Pchelkaa a jak u ciebie ??
Oj daj spokojpolozylam sie i zasnelam- skurcze puscily. Obudzilam sie 18:45 i brzuch pobolewa ale bez skurczy a ten jebany balonik nadal siedzi tam. Tyle kobiet juz urodzilo dzis na porodowce tylko slysze krzyki a ja siedze jak ta pipa. Zostaje z tym dziadostwem na noc- to se pospie.
Pytalam mojego gina przed chwila co jesli nie wypadnie, a on: zaczekamy do rana a pozniej zobaczymy. Boje sie ze jutro caly dzien beda mnie meczyli oxy a i tak gow.. z tego -
nick nieaktualny
-
hej
revvelka gratuluję
Acikk cudowny ten Twój Antośwarto było czekać co?
u mnie Pola szaleje na całego, cały brzuch faluje, naciska mega na szyjkę, czasem jakiś leciutki skurcz ale to jeszcze nie to.
Dostałam coś od lekarza na to g...no na stopie, ponoć to ten modzel czy cośgeneralnie o usuwaniu chirurgicznym od razu mówiła, ale nie chciała teraz dawać skierowania bo koniec ciąży, ale jak nie przejdzie po tym specyfiku to mam się zgłosić.
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Acikk moje gratulacje. Doczekalas sie Kochana wreszcie Antosia:)
Revelka Tobie rowniez gratuluje:) odpoczyeajcie z Hania i nabierajcie sil:)
Dzisiaj moja panna jakas marudna, malo co w dzieb spala. Chyba ja brzuszek bolal a ja ledwo zywa. Momentami to plakalam nad nia bo sie bidulka meczyla. I zastanawiam sie po czym.ja mogl brzuszek bolec bo trzynam diete i chyba to bylo po zwyklych biszkoptach... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny