X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:52

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️

Został 1 ❄️

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja torba też czeka.. wygląda jak na miesięczne wakacje, no ale u nas trzeba mieć wszystko swoje :D
    Ja teraz żyje do środy, do wizyty..

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:30

Mi$ia26 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tylko dla mnie rzeczy a i tak ledwo sie spakowalam dla malego musialam naszykowac tylko na wyjscie :)

Ankaa a da sie gdzies online zamowic ta bluzke bo u mnie na wygwizdowie to nie ma takich sklepow ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Dziewczyny slyszalyscie coś może o koktajlu położnych? Tym z olejkiem rycynowym?

Właśnie dziś o Tobie myślałam, w sensie kiedy byłaś ostatni raz na forum :-)
    Słyszałam, ale nie wiem z czego się składa. Ale po samym olejku rycynowym powinno ruszyć i dlatego jest zabroniony w ciąży na zaparcia. Chcesz sama wypróbować czy ktoś Ci oferuje ;-)

• Hashija Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Bez kitu! Też bym się przerazila, ale pamiętaj, że może się okazać o pół kilo lżejsza.
    A co to za sposób bo pierwszy raz słyszę o odcięciu pęcherza płodowego. Chyba nie bolało skoro nie napisałaś o tym ;-)

Sorki blad w pisowni- chodzilo o odzielenie, czy inaczej odciagniecie szyjki od pecherza plodowego. A co do bólu, to lekarz był pod wrażeniem, bo chciał mnie zagadać, żebym na bólu sie nie skupiała, a ja nawet się nie skrzywiłam. Mam wysoki próg odczuwania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 22:06

• Matleena Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 00:34

iNso87 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jutro wyproboje ten olej rycynowy czytalam ze trzeba wymieszac z sokiem ciekawosc mnie zzera :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu moi tescie juz jada az sie pocic z nerwow zaczelam :/ I jutro od rana z nimi sama leeeeee

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Właśnie miałam pisać, że powinnyście spiknąć te Wasze blondynki ze sobą. Ładne blond dzieci by z tego były ;)

INso87, tym samym chcę powiedzie,, że masz cudowną córeczkę.

Aryjskie:)

iNso87, Matleena lubią tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.sin-say.com/pl/pl/sklep-online/kolekcja/swetry
    Tu masz ten sklep i sweterki ale kurcze chyba tego nie mają :(

• Asiowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Jezu moi tescie juz jada az sie pocic z nerwow zaczelam :/ I jutro od rana z nimi sama leeeeee

Pamiętaj, musisz być twarda:)

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo bym chciala, zeby lekarz sie pomylił, żeby wyszła mniejsza. Ponoć mam duzo wód plodowych, łożysko jest w dobrym stanie i rozwarcie na skąpy palec.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia antek ssie chcą ładnie ale chyba nic mu póki co nie leci Z tego cyca :D
    Ja juz tu miałam pielgrzymki pielęgniarek i pacjentek - antka fryzurka robi furorę w szpitalu :)
    A teraz oddałam go na nocke na noworodki bo przy nim nawet na 5 min nie umiałam usnąć tylko się gapilam :)

Mi$ia26, lula.91 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole ja myslalam ze mi w domu wody odeszly bo gatki miałam mokre a jak mi położna przebiła pecherz to przez następne ileś skurczów robiłam powodz na porodowce masakra ile tego bylo !!!

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Dziewczyny bardzo bym chciala, zeby lekarz sie pomylił, żeby wyszła mniejsza. Ponoć mam duzo wód plodowych, łożysko jest w dobrym stanie i rozwarcie na skąpy palec.

He he - skąpy palec.

A to co Ty tam miałaś to jak masaż szyjki wielokrotnie tu stosowany wśród naszych kobitek? Bo brzmi podobnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 22:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ja juz tu miałam pielgrzymki pielęgniarek i pacjentek - antka fryzurka robi furorę w szpitalu :)
    A teraz oddałam go na nocke na noworodki bo przy nim nawet na 5 min nie umiałam usnąć tylko się gapilam :)

Opłatę bierz za gapienie się :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Od malego w centrum zainteresowania nic dziwnego ze jego blond czuprynka robi furore jest niesamowity a mleko przyjdzie i jeszcze nam bedziesz narzekac ze za duzo leci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Ja tez mam wod duzo takze nie przejmuj sie Gabrysia byc moze jest mniejsza lekarze podaja orientacyjna wage :)

Hashija lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaha no i nie rzygalam nie miałam sraczki lewwtywy i nie zrobiłam kupy hehe :P tylko boli mnie te krocze po zszyciu i mysle jak ja ta kupę zrobię jak juz mi sie zachce :P

MamaMaiAnny lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 2001 2002 2003 2004 2005 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ