Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:52
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Dziewczyny slyszalyscie coś może o koktajlu położnych? Tym z olejkiem rycynowym?
Właśnie dziś o Tobie myślałam, w sensie kiedy byłaś ostatni raz na forum
Słyszałam, ale nie wiem z czego się składa. Ale po samym olejku rycynowym powinno ruszyć i dlatego jest zabroniony w ciąży na zaparcia. Chcesz sama wypróbować czy ktoś Ci oferuje -
Mama-julka wrote:Bez kitu! Też bym się przerazila, ale pamiętaj, że może się okazać o pół kilo lżejsza.
A co to za sposób bo pierwszy raz słyszę o odcięciu pęcherza płodowego. Chyba nie bolało skoro nie napisałaś o tym
Sorki blad w pisowni- chodzilo o odzielenie, czy inaczej odciagniecie szyjki od pecherza plodowego. A co do bólu, to lekarz był pod wrażeniem, bo chciał mnie zagadać, żebym na bólu sie nie skupiała, a ja nawet się nie skrzywiłam. Mam wysoki próg odczuwania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 22:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia antek ssie chcą ładnie ale chyba nic mu póki co nie leci Z tego cyca
Ja juz tu miałam pielgrzymki pielęgniarek i pacjentek - antka fryzurka robi furorę w szpitalu
A teraz oddałam go na nocke na noworodki bo przy nim nawet na 5 min nie umiałam usnąć tylko się gapilamMi$ia26, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHashija wrote:Dziewczyny bardzo bym chciala, zeby lekarz sie pomylił, żeby wyszła mniejsza. Ponoć mam duzo wód plodowych, łożysko jest w dobrym stanie i rozwarcie na skąpy palec.
He he - skąpy palec.
A to co Ty tam miałaś to jak masaż szyjki wielokrotnie tu stosowany wśród naszych kobitek? Bo brzmi podobnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 22:22
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia antek ssie chcą ładnie ale chyba nic mu póki co nie leci Z tego cyca
Ja juz tu miałam pielgrzymki pielęgniarek i pacjentek - antka fryzurka robi furorę w szpitalu
A teraz oddałam go na nocke na noworodki bo przy nim nawet na 5 min nie umiałam usnąć tylko się gapilam
Opłatę bierz za gapienie się -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia antek ssie chcą ładnie ale chyba nic mu póki co nie leci Z tego cyca
A teraz oddałam go na nocke na noworodki bo przy nim nawet na 5 min nie umiałam usnąć tylko się gapilam -
nick nieaktualnyHashija wrote:Dziewczyny bardzo bym chciala, zeby lekarz sie pomylił, żeby wyszła mniejsza. Ponoć mam duzo wód plodowych, łożysko jest w dobrym stanie i rozwarcie na skąpy palec.
Hashija lubi tę wiadomość