Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:52
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualny
-
Misia pogadaj z synkiem
ahaci napewno nastawienie dużo robi bo ja w sumie w 1 fazie tej co rozwarcie sie robi to caly czas zartowalismy z mężem i położna A jak sie zaczęły parte to się zestresowalam i mi oslably i musieli mi oxy podac i której swoją droga zapomnieli a ja jak sie wilam to jakos ja wyrwalam z żyły anoni o niej zapomnieli i mi skapala pod skore i miałam przedramie grubości łydki heheh
Mi$ia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniec mojego spokoju brat M rozbija sie tak ze juz mnie glowa boli dom pelen ludzi i wogole kiszka podobno moj tesc powiedzial ze on bedzie tylko palil w piecu i chodzil na piwo troche mi sie przykro zrobilo bo pierwsza wnuczke bawil a z moim malym nie bedzie sie widzial no ale coz leze juz w lozku i mam ich gdzies
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Koniec mojego spokoju brat M rozbija sie tak ze juz mnie glowa boli dom pelen ludzi i wogole kiszka podobno moj tesc powiedzial ze on bedzie tylko palil w piecu i chodzil na piwo troche mi sie przykro zrobilo bo pierwsza wnuczke bawil a z moim malym nie bedzie sie widzial no ale coz leze juz w lozku i mam ich gdzies
gada głupoty
-
Dawno nie pisałam, ale czytam regularnie
Serdecznie gratuluję wszystkim mamusiom! Uwielbiam oglądać zdjęcia Waszych ślicznych dzieciaczków
U mnie nic się nie dzieje, czasem tylko twardnieje brzuch. Jutro muszę zrobić badanie krwi i moczu, w niedzielę mam ktg, a w poniedziałek wizyta u gin. Ciekawe ile moja Emilka waży
W tym tygodniu odebraliśmy wózek, jest piękny
Dzisiaj w końcu zamówiłam laktator, brakuje nam jeszcze tylko termometru, ale ciągle nie wiem na jaki się zdecydować
Kurczę, to już tak blisko, aż nie mogę uwierzyć
Aaa, może komuś się przyda taka informacja. Położna na SR polecała kawę zbożową Nestlé Caro ze słodem jęczmiennym dla wspomagania laktacji. Ja akurat bardzo lubię i codziennie do śniadania piję Inkę, wiec kupiłam już tą CaroMatleena, akira lubią tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Misia, a jak długo oni u Was będą?
Mojemu dziecku coś się stało. Prawie nic się dzisiaj nie rusza. Może mój humor mu się udzielił? Mąż mówi, że mam dzisiaj nie rodzić bo jest zbyt zmęczony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia moj tez dzis wyjątkowo głosno chrapie i mnie wkurza. Jestem niewyspana bo tak naprawde na dobe spie max 5h. Maz duzo pomaga bo w nocy wstaje robi mleko jak ja malego przewijam ale po karmieniu trzymam go tak z 20 minut jeszcze az zasnie gleboko bo inaczej sie skreca i puszczy w lozeczku albo po paru minutach krzyczy przez sen chyba przez zle sny...